Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Miután áttörte a 40-élet vajon mit szoktak a nagy csoportosok berakni . Az időzítését lehet vitatkozni . A kiscsoportosok shortot . Csak szók szót a kicsik azt hiszik ha kicsit gyengül a napon belül az árfolyam az világvége ..
Én a CBK estén ráültem a kezemre, egyszerűen nekem túl rizikósnak tűnt ez az egész csetepaté. Most nézem hogy adat hiba van kiütötték az utoljára általam is kereskedett TS42-t :-) nem tudom mit rakjak be helyette shortot vagy longot :-) elrontja az Excelem az adathiba. :-)
Ratcliffe-nek nagyon sietős volt, már csak azt kellene tudni, miért....(van több tippem is, egyik se szép) c-17-el repülni, érdekes, biztos most vitték neki a Z-től elkobzott arany trónt. :D
Én előre is nagyon szépen köszönöm, hogy megosztod ezeket a gondolatokat és hogy szólsz előre, amikor szerinted már inkább „vigyázz és szállj ki” van, vagy "itt az idő, lehet venni". Nem vakon követni szeretném, hanem megérteni a gondolkodásodat (mivel azt veszem észre, hogy nagyon toppon vagy, eléggé átlátsz dolgokat) és azt, hogy milyen jelekből rakod össze előre a képet. Ezért is kezdtem el elemezni a lentebb írt hozzászólásodat. Szóval részemről jöhetnek az ilyen meglátások, és köszönöm szépen a segítséget! 😊 Természetesen én is kutatok, figyelek, olvasok majd, és igyekszem megosztani itt is, amit érdekesnek vagy fontosnak találok. Lehet, hogy néha fogni fogod, fogjátok majd a fejeteket amiatt amiket megosztok 😅, de szerintem a befektetésben különösen igaz, hogy több szem többet lát: ha különböző nézőpontok, információk és tapasztalatok találkoznak, abból végül mindannyian jobb döntéseket hozhatunk. Legalábbis a párommal nagyon jól működött az e fajta együtt dolgozás. Figyeljetek vazze 😆 gyakran használom ezt a kifejezést 😆
Kína kussol és az Oroszok kussolnak. USA obegat es nagyon vergődik. Aki mozgott fiatalkoraban veszélyes szituációkban és verekedesekben, és rendelkezett némi filozófia /józan emberismerettel az pontosan tudja aki hallgat a balheban az a veszélyes, aki meg obegat és fenyegetőzik az papir kutya. De aki kussol annak már a bicska /boxer a kezében, és figyel!!!! Ez a burkolt véleményem a mostani geopolitikara.....
No problem, én is érthettem volna.... Szerintem pont fordítva lesz a kiszedés (usa->irán), miután az irániak eltalálnak egy anyahajót, de lehet az oroszok megkérik Kimet(NK->Ukrajna), őt már úgyis mindenki utálja, meg a NATO-tól is messze van. :D
Placi82 ma, 16:06Előzmény: #42239 Bpali2Technikai korrekció, kis brokik realizálnak, és rögtön mondtam hogy vissza megy 4700 fele. Pedig igen fos szarul nyitott az arany, nyitás első feloraja nagyon lefelé mutatott....😉. Azért írtam 16.00 kor hogy nyugi /relax
" Emelni kellett a tétet." :D Még alkudoznak egyet a japókkal, meg megfenyegetik a fél világot, hogy aki nem USA dollárban kereskedik, meg nem veszi az usa kötvényeket annak kirakják a szűrét a suzuki swiftből, meg 100% vám + embargó + trump AI + szőnyegbombázás, aztán hirtelen lehet csak amerika marad a swift rendszerben és kereskedhet magával dollárban XD https://youtu.be/SSzu_uEq0_g
Nem maradtál le.. Szólok én ha kell mikor vigyázz és szállj ki. De szóltam előre hogy 4000 padlot ad. És azt is hogy irány 4300 utána írtam. 4500 és utána 4700 ez és például 4300 iránt pontosan 4036 dolláros arany troy szintnél írtam.😉 Figyeljetek vazze.... Szólok én, előre ingyen. Ja és ne foglalkozz a TA val. Geopolitika, dedollarizacio állapota és a penzugyminisztrrium és FED eszköztaranak kurva nagy kussban lévő rezdukeseit figyeljed, BoJ, etc. Mikor már a mainstream 3 napja ír róla akkor késő.. 😉
Igen én már ALFÁBAN vagyok ... Nem nézek mást csak USA időjárást és tároló jelentéseket ... :-) ha itt megállna NG ára reggelig akkor a heti 5% eredmény meglenne . Nagyon más mint egy MTEL vagy az Arany ETF-m :-) persze itt is voltam fél millás mínuszok 30 perc alatt ... Bennem kéne lassan ezüstöt is de január vége február eleje még mindig a fejemben. Egyszerűen nem jött még meg az ihlet. :-) (csak még ez a hét az abbahagyom ... Na ezt nem kellett volna )
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)