Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nagyságrendileg tudjuk, hogy Kína mekkora USA állampapír tömegen guggol.Nagyjából kurva mint covid szórás.Ha ez a vámháború nem előre lekottázott cirkusz, akkor Kína adni fogja az USA államkötvényeket. Ezért véleményes a story, mi a tuti?
Cukorfalat! Az arany volt, az arany van és az arany lesz! Kiállta már az idők vad szavát! "Klapka: arany, ingatlan, részvény. Valamelyik mindig menni fog!!" Tőle ezt tanultam! Cupp! :))))
Most sikerült ideérnem ... TL031-ben már 1USD biztonsági tartalék ... a TL026 alatt még 0,5USD kisebb eséllyel fut az Erste veszteségbe ... lásd a sok 0 HUF maradványértéket 7.-én Ezek már tudtak valami ... csak Mi nem figyeltünk ... :-( AZ OTP-ben is 500 helyett 1000HUF volt mégis 0 lett ... most újak újra 500HUF tartalékkal futnak ... vagyis cammognak ... a 103 alig kell valakinek a 104 is van még kb. 25.000db.
Most sem hiszünk a szemünknek??????????? Aranyka +3,5%. Arról nem beszélve, hogy komoly KERESZTÉNY ünnep közeleg és hosszú hétvége!! Ne áltassuk magunkat meglátásom szerint!!!!!!!!Ha messzi short certi pozit felveszek, nem tévedek nagyot.
hozamgörbe szabályozás lesz!!! A Fed valószínűleg az amerikai állampapírok korlátlan vásárlásával segíti majd az USA kormányzati " adminisztrációt" , ezáltal a hozamgörbe teljes hosszában korlátozza a hozamokat, ergo muszáj lesz lenyomni saját eszköz vásárlással kb 3%koruli re ra.......(tippem) Ha vevő sincs akkor is.....!!!! Na akkor indul a buuuuuuuummmmmmmmm
Igen a múltkor kellett a pénz a margin call-okra meg a stop loss -okra ... most talán mindenki keresi helyét a kimentett pénzeknek ... de ugye nem USD-t és US 10Y Bond-ot nemvesznek mint eddig ... azt nem tudom mit. De az ahogy megy az ezüst arany és olaj is ... commodities majdnem minden zöld ma ... https://www.investing.com/commodities/real-time-futures
Igen látom nem tud emelkedő pályára állni csak lejjebb és lejjebb ... 63,86EUR az átlagom így az még pluszos, de ha ma jönnek short zárások koptatom. Nem is tudom mit ígért hogy befektet az USA-ba 500milliárdot ... és nem exportálhat H20 chipet ... akkor minek is fektetne be? OVI sehol sincs Trumphoz képest amit itt csinálnak az ehhez képest tényleg gazdaság politika. :-)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)