Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Olvass vissza. Jöttél, rákentél valakire valamit, amit soha nem állított, és ezért basztatod. Hiába marad veled korrekt, te csak folytatod és folytatod. De befejeztem, nem szólok bele, ez volt az utolsó hozzászólásom a témában. Jó hétvégét!
majd rájön, hogy csak rátok számíthat igazán az életben :-)
engem is megbüntettek, amikor összefirkáltam festéksprével az egész gimit és otthon a szekrényemben megtalálták a spréket, a karton rotmensszel együtt :-)
nem baj Pali, nem vágyom az elismerésedre - nekem bőven elég az, hogy a gyerekeim szerint a világ legjobb apukája vagyok - kell az embernek ezen kívül más elismerés?
Nedden így definiálta való igaz . Én nálam már a profi meg az ebből él nem fedi egymást . Mert van aki osztalékból megél azt kb semmit nem csinál se tud .. Hmmm
Törölt felhasználópéntek, 16:12
Farkasfu 5350 e logikus is lehet extrém esetben / leadna egy évet az spx kb / buxnak az a szerencséje hogy jönnek a Kgy-ek ..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)