Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Biztos? Tudtam tegnap zárás előtt hogy dobni kellett volna a buxtl-t annyira felhúzták ... De bíztam hogy lesz egy bolondóra ma reggel és 25k fölé beteszik még egyszer
A mai nap fókuszában az USA munkaerőpiaci adatsora áll majd. A részvénypiaci visszapattanáshoz pedig 150 ezer feletti adat kellene. 11:00 EU GDP év/év (Q4), a várt 0,9%, az előzetes 0,9% 13:00 BR GDP év/év (Q4) , a várt 4,1%, az előző 4,0% 14:30 US átlagos órabérek, év/év , február, a várt 4,1%, az előző 4,1% 14:30 US átlagos órabérek , hó/hó, február, a várt 0,3%, az előző 0,5% 14:30 US heti ledolgozott órák száma, február, a várt 34,2, az előző 34,1 14:30 US állami foglalkoztatottak számának változása, február, az előző 32,0 ezer 14:30 US feldolgozóipari foglalkoztatottak számának változása, február, a várt 5K, az előző 3 ezer 14:30 US foglalkoztatottak számának változása, február, a várt 159 ezer, az előző 143 ezer 14:30 US participációs ráta, február az előző 62,6% 14:30 US magánszektor foglalkoztatottak számának változása, február, a várt 142 ezer, az előző 111 ezer
(OTP) Chartot nézve 1D-n még csak most kezdődik majd a buli. Hetesen viszont nincs már olyan nagy tér felfelé, szóval ha nem is pár napon belül, de jönnie kell majd egy korrekciónak. -szvsz
Ebben is van igazság. Tavalyi vásárlásból nem lett semmi, csak ígéret volt, aztán csend. Most ismét van ez-az a levegőben. Simán lehet, hogy erre meghúzzák, kisbüfit beültetik a hintába, majd jön pár szép piros nap…
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)