Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Japán nyitás mindig tiszta, 3- kor jön az első esés a kínai nyitás után. Látom mostanában minden nap. Múlt heti párt kongresszusuk is rejtélyes. Semmit nem hoztak nyilvánosságra a bajokról és a megoldásról. A tegnap leértékel jüan is kedvez az eladásuknak amíg erős a dollár, DXY esteleg pénteken leesik a PCE adatra akkor már nem lesz akkora üzlet eladniuk. . Nem tudom láttátok e élőben 1 percesen milyen volt a mai leszúrás? Nagy és gyors óriás gyertya le, ez egy nagy eladót sejtet. A bűvös 28.72 átlépésével indult. Gyorsan vissza is húzták az árakat.
értem mire gondolsz már, de az szinte a trend teteje! Ott nem lehet fordított fej váll, csak a trend alján, mert trendfordító alakzat! Fent fülesnek kell lenni, ami trenderősítő alakzat, vagy az alján, fordított füles és száguld tovább lefelé...! :) Az alakzatok elött, mindig lennie kell, egy kialakult trendnek!!!!
Azért tölti ki, mert az volt a záró ár. Majd ha a vételi oldalon megjelenik az egyetlen vevő, Ő lesz az árjegyző és neki fogod tudni eladni. Elvileg 179 Ft-al kell majd beálljon.
mert adják egyfolytában, kicsi szünet, hogy több vevő legyen és újból adják! Ha a fej váll érdekel, még teljesen nem omlott össze, mert ferde, csökkenő nyakvonallal kijöhet még... (órás) Naposon is volt egy fordítós jel tegnap, egy doji. A mai megerősítésre kell várni...:)
Törölt felhasználó2024. 07. 23. 08:46
Majd lesz ha kiárazódik a spekuláció.. 26,24 ,22 USD nélkül👀
Én félreálltam az ezüstből. Nem a long oldalé lesz a következő pár hét. Vigyázó szemem a földgáz felé tolódik. Naposon egy november óta alakuló inverz fej-váll alakulhat ki. Most inkább itt keresem majd a pénzt még ezüst parkoló pályán van.
Szép fordított fejváll óráson. Mindjárt kész az utolsó váll és jöhetne az up. Avagy jön a mélység.
Törölt felhasználó2024. 07. 23. 07:42
Senkit nem bíztatok semmire , csak tényszerűen rögzítettem .. Én valószínű shortba állok ha veszélyes ha nem.. Egyenlőre várok de eddig a kár erőlködni kategória..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)