Topiknyitó: buythedip 2024. 01. 22. 22:09

Eurós részvények vitasarok  

Nem tudtam valamiért a 'Külföldi tőzsde' kategóriát kiválasztani, de talán segít egy moderátor ha ez a topic lesz a fórum sztárja.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
todi hétfő, 16:06
A német bankszektor óva int a nagy lakásépítő és -üzemeltető társaságok berlini kisajátítására vonatkozó tervektől, rámutatva a közpénzügyeket és a befektetési klímát fenyegető kockázatokra; emellett hangsúlyozza, hogy az ingatlanterhelési jogok esetleges elvesztése gyengítené a hitelfedezetek értékét, és megemelné az ingatlanhitelek költségeit. A szövetség felszólítja a szövetségi kormányt, hogy a jogbiztonság garantálása érdekében még idén ősszel terjesszen elő törvényjavaslatot.
Ishar
Ishar hétfő, 15:56
Előzmény: #16878  buythedip
Éves minimum 2,61 euró, míg a mai minimum 2,63 euró. Az a két euró már igazán nem számít, de biztató, hogy egyre magasabb aljakat csinál. :D
buythedip hétfő, 15:54
Előzmény: #16870  Ishar
Én a Hellot nem látom ma lejjebb, mint szeptember 2.-án volt.
todi hétfő, 15:34
Előzmény: #16875  TheSnake2020
Na akkor már csak egy bankot kell nekik kisajátítani és már meg is lesz a 0% hitel 100 évre.
DB, Commerzbank?
XesNEMisX hétfő, 15:22
Előzmény: #16873  todi
Kár átmenni politikai fórummá. Inkább beszélgessünk arról, hogy milyen más részvényekben látnak az itt lévők valamit. Van vagy 4000 másik részvény még. Todira is szükség van, hogy kimásszunk a gödreinkből. Amit mindenki szépen lassan maga ásott.. magának. Senki nem kényszerített senkit. Kérlek, segíts nekünk és mindenki más is segítsen ha tud, majd nézzük meg mivel tudunk kezdeni valamit.
TheSnake2020 hétfő, 15:11
Előzmény: #16872  todi
Ezt adom...nyilván ők halasztott fizetési konstrukcióra gondolták, 0% kamattal 100 évre....
todi hétfő, 15:01
Előzmény: #16873  todi
A hírhedt arab bűnklán vezetőjeként számon tartott Issa Remmo és egy radikális palesztin szervezethez köthető aktivista is megjelent a Die Linke vasárnap esti választási buliján Berlinben. A baloldali párt a helyszínen azonnal intézkedett, a szervezők távozásra szólították fel, majd kivezették a teremből a hívatlan vendéget.A rendezvényen a feltételezett klánfő mellett feltűnt Ibrahim Ibrahim is, akit a t-online.de a democ nevű szervezet nyomán a Palesztina Felszabadításának Népi Frontja nevű terrorszervezetet támogató aktivistaként említ. A lap beszámolója szerint a helyszínen tartózkodó egyik újságíró figyelmeztette a szervezőket a két férfi jelenlétére, akik ezután haladéktalanul és egyértelműen felszólították Remmót a távozásra, majd kikísérték.„Szervezett bűnözéssel semmilyen kapcsolatot nem akarunk” – nyilatkozta az esetről Elif Eralp, a Die Linke berlini listavezetője az rbb-nek.A párt vezetése közölte, hogy semmilyen formában nem hívták meg az érintetteket, a belépés a rendezvény nyitott jellege miatt történhetett meg.Az eset gyorsan politikai hullámokat vetett a német fővárosban. Berlin kereszténydemokrata főpolgármestere, Kai Wegner felkavaró jelzésnek nevezte a történteket a közösségi oldalán közzétett bejegyzésében.
todi hétfő, 14:50
A szél összefújta a szemetet:
“Amikor a terroristaszimpatizáns Ibrahim Ibrahim megjelent egy berlini választási ünnepségen, a Baloldali Párt nyomás alá került. Elif Eralp eközben nyilatkozatot adott ki Issa Remmo látogatásával kapcsolatban. “
https://www.bild.de/politik/inland/...berlin-6ab0aebbb1857e86757a8f6f
todi hétfő, 14:39
A Linke nem tudom mit szenved a kisajátítással.
A Bonoviának csak a berlini kakásállománya 23mrd.
A Linke most megveheti a tőzsdén az egész céget 15mrd alatt.
todi hétfő, 14:34
A Novo Nordisk amerikai vezetője szerint a vállalat immár a teljes Wegovy-üzletágának felét a biztosítási fedezet nélküli, saját finanszírozású értékesítési csatornán keresztül bonyolítja le. A Wegovy tabletta esetében ez a csatorna teszi ki az Egyesült Államokban realizált eladások 90%-át.
Ishar
Ishar hétfő, 14:34
Előzmény: #16869  5000
Én ezen a szinten már nem vennék többet, csak jóval lejjebb, 15 euró környékén. Viszont úgy néz ki, hogy a német komcsik már a berlini központú HelloFrisst is kisajátítanák, mert az is újra ATL. Nem hiába, a lakhatás mellett az élelmezést is meg kell oldani...
5000 hétfő, 14:01
Előzmény: #16868  Goldstein17
Én is vettem még 500at 17.30on, és megálltam.
22.56 lett sz átlagom.
Goldstein17 hétfő, 13:46
Előzmény: #16867  5000
Én mindenesetre vettem és ha nem esik nagyon nagyot akkor itt meg is álltam.
5000 hétfő, 13:25
Elnézve az EU és a német kormánypártok vergődését, hamarosan talán tényleg láthatunk olyan döntéseket, amik előrelépések lesznek.
Ha így lesz, keresnin fogunk EU-s részvényekkel, ha nem, akkor nagyon sötét fellegek jönnek Európára.
Samsam01 hétfő, 13:07
Ismét Infineont és Alfent vettem Most már remélem sikerül elrugaszkodniuk a hetes aljakról, már elégszer verték ki a stopjaimat.
buythedip hétfő, 13:04
Előzmény: #16862  thinkpositive
Dermapharm-ra jött még értesítő 38 alatt, de azt se vettem.
todi hétfő, 12:36
Előzmény: #16857  GrizzlyG
Csalódást okozott a Novo Nordisk tőkepiaci napja: a vállalat 2030-ig az iparági átlagnak nagyjából megfelelő organikus növekedést céloz meg, és működési eredményhányadát is nagyrészt stabilan kívánja tartani, bár a konkrét intézkedéseket nem részletezte. A befektetők ambiciózusabb bevételi célokra és átalakítási tervre számítottak; a részvények árfolyama délig mintegy 5,5 százalékot esett.
buythedip hétfő, 12:27
Előzmény: #16862  thinkpositive
Nézem. Lanxess jobbnak tűnik.
Lindt-et nézegettem 2 hete, be is írtam, az emelkedik.
Valamit el kéne adnom, de kevés dolog érett meg rá még.
thinkpositive
thinkpositive hétfő, 12:08
Előzmény: #16847  buythedip
Az augusztusi gyertya rendben, de engem továbbra sem vett meg.
Beszállsz, vagy beszállnál valahol?
XesNEMisX hétfő, 11:41
Előzmény: #16857  GrizzlyG
Nekem ez oda tart ahová várja a szemem maximális időtávon. Egy gyors fraktális elemzéssel ki is jött a számolás az önhasonulás miatt.. infot nem is aftam az ai-nak.  Futában geometriáztam is. Valahonnan onna forog az alakzat. Kapott most egy kis időgyorsítást.  Elvont dolgok ezek, pont úgy mint én, ezért senkinek nem tanácsolom, hogy rám figyeljen. Swingelem ezt is persze. Türelmes vagyok. 

Topik gazda

buythedip
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek