Akkor ne vegyél hozzá többet semmi esetre se. Szerintem. Egyéni részvényben nem tartunk ekkora összeget . Üld ki a jobb időket de diverzifikalj. Azért mi kis bufik vagyunk itt, bár én is nyomom egy ideje, de tőzsdéken pénzt keresni nem könnyű kereset, bárki bármit is mond. Ráadásul a tőzsdéken már kb 1 éve nem a hold and buy stratégia megy. Adják körbe. Mindent szinte. A VNA defenziv és, mint írtam, ha fizikailag nem semmisul meg az ingatlan, akkor azért csak Európa legerosebb ingatlan cégről beszélünk. Szóval no para. De tessék diverzifikalni. Sőt én most összesen nem tartok 17% részvényben. Várd meg az augusztus 5 i jelentés.
Én benne voltam Vonoviában amikor 15€ volt 20-21€ vétellel. Akkor a cég helyzete sokkal instabilabb volt. Sokan persze akkor is 10€-t kiabáltak már. All in voltam de teljesen nyugodt. Most a cég helyzete sokkal stabilabb. Össze sem lehet hasonlítani az akkorival.
Senki se vitatja ezt, csak nem értjük. A legnagyobb veszélynek én is a hitelválságot tartom, ami bármikor beüthet, és az se fog örömet okozni, hogy akkor minden zuhanni fog. Jó lenne egy kis megnyugvás, béke stb.
2 dologról beszélünk: a cég teljesítménye és az árfolyam. Jól látható, hogy az árfolyam nem a céget tükrözi. A kérdés az, hogy egy árfolyamot meddig ( mértékben és időben) lehet eltéríteni a valós üzleti teljesítménytől?
Eurós részvények vitasarok