Nem, az RHM sajnos kifejezetten az én kedvemért esik. A valaha volt legnagyobb túlméretezett pozícióm van benne, gyakorlatilag ATH-n vásárolva. Na hát ezért.
Sajnos se a VNA, se az Adidas nem néz ki jól technikailag. Ez utóbbin jobban csodálkozom, mert zaporoznak a jó hírek. Tegnap például USA elemzőhaz felminosites 245 Euros cél ár.
Én nyereséggel kiszálltam a 21 Solanából. Sokkal többet vártam volna, de amíg ez a szenilis (bocs egy kis kitérő: beírom, hogy "szenilis" és azonnal átkonvertálják "zseniális"-ra, itt tart a világ, kb. ennyire lehet mindennek hinni) hülye van hivatalban, döntési pozicióban, addig örülök, ha épp bőrrel megúszom!
Ennek a vén hülye bornyúfejűnek láthatóan semmi nem jön be a tervei közül. Csak a káosz csinálásához ért. Remélem hamarosan elküldik örökös szabadságra. Rengeteg kárt okozott már eddig is a világnak. Kíváncsi vagyok, mikor telik be a pohár és mikor váltják le.
Douglas jelentés nem lett jó, leesett a tavaly áprilisi vámpánik aljra. A kérdés az, hogy ez most olyan, mint a 2024es konszolidáció, aminek a csúcsáról 58%-ot esett, 21-ről 9re (ez most €5.6 köré mutat), vagy egy rendes dupla alj? Pénteki zárásban látni fogjuk, mert a forgalom nagy. Bayer pluszban van, 200 heti MA tartja, 45 biztos lesz még, de talán 63 is. Túl hamar eladtam. Medios esik, de megveszik vagy csak shortzárás? Nagy short interest nincs. Várnék. Carl Zeiss is zöld, itt is várnék.
Eurós részvények vitasarok