Jól látod! De akkor most örüljünk, hogy megdöglik a szomszéd tehene is? (Nem a ragadós száj és köröm fájás járványra gondolok.) Ez a Trump egy bolond pojáca. Szerintem ha így folytatja nem tölti ki a 4 éves ciklusát sem.
Én nemcsak erről beszéltem, hanem mindenről, de ha NATI: Úgy könnyű nagyobb költést elvárni, hogy az mind hozzád folyik be. Most nem fog. Ráadásul bizalmi problémák vannak.
A műtét sikerült, de a beteg nem bírta ki! - A főorvos úr ezt mondaná... azt mondta nagyanyám az orvosnak 60 évvel ezelőtt, amikor meg akarták operálni. Most ugyanez történt csak nagyobb a hordereje. Amit jó szándékkal akartak, az nem sikerült!
A tanulással kapcsolatban vannak kétségeim. Minden szentnek maga felé hajlik a keze. Ez itt a probléma. Több mint 20 szentnek kéne összehangoltan önzetlenül együttműködni. Hááát…..
Igen, de ez nem független attól, hogy a Nato védelem egyet jelentett az USA hadsereggel. Egyrészt, Trump győzelme után mondott le a német kormány. Másrészt, most hogy az amerikaiak nagyobb védelmi költségvetést várnak Európától, az erősebb európai országoknak már nem is kell a Nato, szervezzük meg magunkat! Az ingyenes változat tetszett nekik, de a fizetős nem. Érthető, hogy a második világháború után nem akarták a szovjeteknek kiszolgáltatni a régiót. Az is, hogy nem akartak brutál erős német hadsereget látni az ötvenes, hatvanas években, 1-2 évtizeddel a náci rendszer bukása után, főleg úgy, hogy a második világháború fő mozgatórugója az első elvesztése volt nekik. Ezért így alakult, hoztak védelmet, és kaptak befolyást, csak ezt így sehol se mondják ki.
Európának eddig a legnagyobb kárt nem az Usa okozta hanem maga Európa: Az erőltetett környezetvédelem kinyírta az autógyártást (3 hengeres motorok, teljesíthetetlen környezetvédelmi normák), tönktetette a vegyipari cégeket (áttelepültek részben vagy egészben főleg a magas zöldenergia árak miatt), Thyssenkruppot is majdnem kinyírták a zöldacéllal, elüldözték a géntechnológiai cégeket stb. Az elhibázott bevándorlási politika (Angela Merkel és a Willkommenskultur) társadalmi feszültségeket generált ami felerősítette a szélsőjobboldalt. Iszonyatos túlszabályozás és bürokrácia ami főleg az innovatív cégeket üldözte el. Most hirtelen ennyi ami eszembe jutott.
Európa eddig pincsiként azt tette, amit USA akart és hagyta magát megszívatni. Remélem ennek vége. És ha USA mindenkivel háborút akar, akkor veszteni fog.
Szerintem is az Euró erejével lehetne letörni az amerikai megalomániát. Trump egy kupec, egy bohóc, egy vásári bugylibicska. Hazárdírozónak nem nevezném, inkább egy blöffölő pókeres. Ebből a vámháborúból - amit Trump robbantott ki - lógó orral, vesztesként fog elkullogni!
Túl felment. A 20 heteshez vissza. Az 50 hetes azért nagyon erős. Újból lefelé néz ki sajnos. Az a kérdés, hogy 20 hetes megtartja, vagy nem. Ha nem, akkor új alj is jöhet sajnos. Ha igen, akkor viszont lehet, hogy vége a vesszofutasnak. Kis beszúrása 20 alá, majd fordulás lehet az ideális talán. Most nincs. Nagy pakk 0val kiszalva ugy, hogy tobbszor megtradelve. Most nem megyek vissza.
Egy másik topicban írtam: "Tegyenek mindenre vámot.Vicc! Mindenki be van szarva, hogy mi lesz. Semmi, fel kell emelni a kinti árakat is, új kereskedelmi megállapodásokat kell kötni USA-n kívül és viszont kell adóztatni azt, ami nem fáj nekünk (pl. szolgáltatások, facebook, X stb), meg EUR-ban kereskedni, nem dollárban." Vajon ki bírja tovább?
Continental meldet in einem Analystengespräch, dass die Automobilproduktion und Erstausstattung mit Reifen im ersten Quartal schwächer als im Vorjahr war, bleibt jedoch beim Ziel des operativen Breakeven im Zuliefergeschäft. A Conti már gyengülő első negyedévről számolt be.
Eurós részvények vitasarok