Költséges, de ha leadózza, akkor a kukába dobta a pénzt, így meg van egy költséges autója, aminek így a fenntartása kb. a 0-val egyenlő. Én így értelmeztem.
Ezt az autó dolgot soha nem értettem. Van egy bérlőm, egyik autója nagy audi e-tron, a másik egy új lad rover defender, ő is vállalkozó ilyen olyan oldtimerek is feltunnek, az egyiket kerdeztem az saját. Attól hogy leirja az adóból a berlelt autokat meg nincs ingyen.
"Látva a szegénység bugyrát, jönnek szembe a Mercedesek, meg 10 féle full elektromos autó." Több autót is bérelek és mindegyik átlag feletti, mert leírhatom az adómból. Tehát ne tévesszen meg a sok luxus autó, ezek nagy többsége csak bérelt és az adóelkerülés miatt van. Választhatsz. Vagy befizeted adóba vagy elköltségeled a nyereséget és a vállalkozást kihozod nullára.
1.5 évig hozott annyit, hogy ha fixmáp 6,5%-ost vettem volna akkor, azt is lecseréltem volna most, és abból jött le volna a -1%, így meg a 7,5-7,6%-ból megvan a 6,5% tisztán. Már ennyit megért.
én nem bánom,h lecseréltem az összeset. nem alszok nyugodtabban, de nyugtalanul sem. nem az a +0,5% kamattöbblet fogja jobbá tenni az életem. ha meg mégis lecseng 7% alá a szumma, akkor mi van? jajj mégis el kellett volna adni,...a picsába... 7% az biztos, a BMÁP nem biztos.
10 egységet gyengült a forint, mert Varga emelgette a kamatvágást. Irán is közbeszólt, de ha a FED kamatot emel, mi meg csökkentünk, akkor a rossz oldalt választjuk. Tehát jelen helyzetben a tartás volt a legjobb döntés, szvsz.
Magyar Állampapír tulajok