Csak jelzem Állampapírral még mindig minden nap ATH. Bármi van a világban. -3%os Dax, 12.000pontot eső Bux pár héttel ezelőtti ATHtól. Kértek ne írjak, tűnjek el, eleget tettem nekik. Állampapirral lépegetünk addig előre. Na persze shortok sem rrosszak
Én nem ragaszkodnék a 100% árfolyamhoz. Föleg, ha cash-ben áll a rávaló, én benném azonnal. A felhalmozott időarányos kamatot a következő kamatfizetéskor teljesen visszakapod, a tőke pedig azonnal kamatozni kezd.
100%-on? Ha kijön a következő széria, ami lehet már csak 6,75%-os Alap esetben 3 havonta jön ki új. Január eleje után tehát Április elején. Számít az az 1% felhalmozott kamat?
Január 6-án indult a fixmáp 2031Q1, 5-én tudtad volna megvenni 100%-on, tehát előtte 1 nappal. Mert 6-án már "poziban kell lenned". Most felhalmozott kamat van rajta 101% felett van az árfolyama, én akkor is veszem, leszarom a felhalmozott kamatot, nem ezen az 1%-on múlik a világ sorsa, amit amúgy visszakapok úgyis az első kamatfizetéskor. Nem a teljes tőkére érvényesül az 1%, csak arra az adagra, amit éppen bebillentek.
Magyar Államkincstár mobil app-ról hogyan lehet venni 100%-on fix MÁP-ot aukció napján? Mert mikor beutalom a zsetont és mikor megjelenik a vételi lehetőség egy új FIX MÁP-nál, akkor sem 100%-on, hanem felette veszi meg. Miért van ez? Egy ügyfélszolgálaton, vagy a postán lehet a kibocsájtás napján venni 100%-on.
Áprilus 10-én publikálják a márciusit. Az volt a mesterterv, hogy Nagy Márton véglegesen legyőzi az inflációt, pont 2 nappal a választások előtt. Az olajnak elfelejtettek szólni.
Magyar Állampapír tulajok