Én lennék a legboldogabb ha 11 lenne már végre,sose beszéltem hogy bárki is vegye. ma is vettem én bízok benne ennyi. Ne írjak ide többet ezt szeretnéd?
Biztos sokan kíváncsiak a te üzeneteidre! :-) Szerinted megfogadják? Komolyan azt hiszed, hogy rád hallgat bárki is? Te adtad el legelőször a részvényeidet! - Vagy nem emlékszel? - Pedig beírtad ide nekünk!
Ott van a közleményben, hogy max napi 224304 db-ot vesznek. A mai forgalom jóval több. Összesen 7.5 millió db-ot fognak venni. Tavaly mar vettek 2,5 m db-ot Otcn.
Reméljük, hogy így van! Ha erről jönne megerősítő közlemény, akkor az is dobhatna az árfolyamon egyből, hogy már meg is kezdték az srv-t. Mindenesetre szépen veszegetik közben. R 10,7 Ft
Már rég elkezdték a munkák egy részét.. Valahol locsolásos megkötés, valahol felszedés és elszállítás (Vertikál szóba sem került), valahol ideiglenes lefedés. Tudom, mert saját szememmel is láttam/látom a műveletek egy részét (sajnos).
Maganvelemeny! Ez az azbeszt szennyezes, egy szégyen! Az Osztrakok is nyakig benne voltak. Csalodaskelto ami tortent. De a karfelszamolasban szerves resze lesz a Vertikalnak.
250 települést érint! Ez a szám hivatalos, és tény! De növekedhet! (((( sajnos, mert egy kokemeny kornyezetszennyezesrol beszelunk))) Nagyon nagyon sok penzt fog adni Brusszel " KULON" erre a celra S.O.S. ben hogy elkezdjek a munkat! Meg az even!
Jobb ha maradunk a realitásoknál úgy gondolom.! Ez alapján szerintem éven belül 13-15 forintos szint reális lehet, és amennyiben a flair-plasticot sikerül régi szintjére vissza emelniük (erre minden esély megvan azt nyilatkozta) akkor a 15 feletti régiók sem ördögtől valók..!
én próbálok a kezeimen ülni a 4ig vel jártam úgy, hogy 870-es átlagáram volt kiszórtam 70% plusszal 1300-1400 körül - aztán néztem ahogy felmegy 4900ig csak ezt rohadt nehéz kibírni... ebbe a papírba belelátom, hogy tud egy nagyot menni 1-2-3 év alatt... megpróbálom kiülni...
VERTIKAL Group Nyrt.