A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Egyel előrébb számozta hozzám képest, de ha megnyúlt 5 lesz,akkor belefér. Ez kb az a verzió,amit én is mondok,ha jól értem. Mindenesetre nem rossz előjel, hogy egyezik a céláram vele kb.
Adrián tett fel egy jó számozást, ami szimpatikus nekem. https://www.erstemarket.hu/tartalom/217749/eur-usd-2025-28-napi-20250408 Nem tudom kizárni, hogy nem egy megnyúlt 5 hullámban vagyunk, de eddig az emelkedés 1.08x környékéről eddig egy korrekciós csatiban mozog, és eddig egy flatnek tűnik (lefelé is csatiban mozgott, de azt tegnap törte). - Szerintem sanszos, hogy a 3. hullám már készen van, és most épül a 4. hullám, ami flat vagy hsz lesz valószínűleg a váltakozás elve miatt.
Szerintem nagy 5/5/4-ben vagyunk, és összejön majd a 1.1250,de ez inkább csak a magasabb valószínűség. 1.1250 környékén már gondolkodom a shorton a korább scenarió alapján,addig partvonal.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!