Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
A Long Bond piac ad egy elso becslest SPY longterm esesi potencialjara a)Aki 2020-ban megvette az 1.25% kuponnal a 2050-ben lejaro 30 eves US treasury kotvenyt, az most csak 48 centet kap az akkor kifizetett 1 dollar befektetesert. . b)Az EURO Bond se nez ki szepen, eddig 180-->130. Meg nincs vege az esesnek. http://keptarhely.eu/view.php?file=20230923v03xjhase.jpeg . c)A magyar long bond piacra csak a HU10Y kamat alakulasabol lehet kalkulalni, az 2020-->23 kozott 2.0%-->7% ment fel. Ennek inverze az arfolyam, az 2/7, szoval a HU10Y kotveny kb. 100-->30 arfolyam esest projektal. Nem volt jo otlet 2020-ban 2% kupon kamat hozamos kotvenyt venni 10 evre. HA ezt tekintem projekcios mervadonak, akkor reszvenyre 20k--->6k araany vonakozik. Hamarosan kiderul, mennyire jo otlet 13k aron megvenni OTP reszvenyt.
Jó napot! A korábbi emelkedés felét visszaadtuk-10700-14700 ft volt a száguldás.- 12700-nél megvan az ideális korrekció- De hétfőn alászúrhat 12500 ft ig,túladott állapotba kerül. Utána emelkedhet de én 12500-13500 ft között látom a sávot. Az alászúrással 12100 ft-nál lehet az alj! Hét elején meglehet talán.
meddig eshet? Mi a min. varakozas, es mi a max varakozas? . 1)A wave(iii) hullam merete =14500-12850=1650 pont volt. A varhato legnagyobb varakozas wave(v)-ra az, ha v=iii, es mivel (iii) = 1650 pont meretu, tehat a varhato legnagyobb esesnel az alja 13580-1650=11.930 kornyeke. . 2)Ha a szokasosabb v=i varhato merettel szamolok, akkor v=i=480 pont lenne, es akkor mar kesz van, mert a (v) hullam mar ennel nagyobb, 730 pont meretu. Szoval a minimalis wave(v) meret mar megvan, es a (iii) ala is esett, szoval akar keszen is lehet a penteki zarasban. . 3)csakhogy a (v) belso hullamszerkezete ( a kek szamozas) nincs kesz. ezert egyelore az 1) kalkulacio szerinti a valoszinubb folytatas. Rajzban: . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230923v02xwf9y.jpeg . Utana tovabbra is egy fibo62 meretu felpattanasra kell szamitani, ami visszanez 13670 kornyekeig.
Osztaléktól megszűrt chartot használtam. Az investingnél
sok a fals adat, régen biztosan valami átlagokkal számolt nem is valós
piaci adatokkal (most nem tudom, de senkinek nem ajánlom), szerintem
profi nem használja. A TW-n 2 dollár a BÉT azonnali adat egy hónapra,
ennyinek bele kell férnie egy aktív tradernél.
Hát tipikus fordított zászló esésben! 2-3 kis hullám visszateszt, mindig kicsit magasabb csúccsal aztán esés. Főleg pénteken nem is volt várható más! Akkor sokat zárnak. Hétfőn én még esést várok. Minimum egy hullámban. 13 ezer alatt zárt. Az nem jó jel! Minden abba az irányba mutat, hogy még esés lesz! Grafikai -és elemzési szabályok alapján is annak kell lennie.
Egyelore nem sokan hiszik, hogy nagy eses jon, a 280m db reszvenybol az utolso 2 napnyi nagy eses alatt mindossze 2.2m+1.7m db-ot adtak el, az 1.4 szazaleka az osszesnek. Es ennyi eladasi nyomas eleg volt ahhoz, hogy esett 2 nap alatt -9%-ot. Mi lesz,. ha majd elhiszi csekely 10-20% is, hogy lefele van az irany? . Amugy pentek erdekes nap volt. A bull csapat dip-vasarlassal probalt egy visszapattanast csinalni, az elso 3 oraban sikerult is kb.300 ponttal feljebbre tornaszni. De ott elfogyott a hit meg a penz, es onnan zarasig gyorsuloan esett. Bullok feladtak a harcot, a daytraderek a kimenekulesbe fordultak at. Ugyhogy megeshet, wave(iii of v) hullam kozepe tajan zart penteken., igy nez ki 15min charton. Es akkor valoszinu, hogy hetfon folytatodik (iii of v) hullam lefele, es meg az is lehet, hogy a nyitasban gap-down lesz. Es az is lehet, hogy a (v)-bol extended (v)th alakul. Akkor gyorsan leerkezik a 11.600 kritikus szintig. Annak a letorese mar minden profi szamara egyertelmu jelzes lesz, hogy ideje pucolni.
Köszönóm nektek Pompejjel. Akkor jól gondoltam kb 61.8%os ideális korrekciós szintnről fordult ès 50% körülre visszaesett pár nap alatt. A bika felmászik a lèpcsőn, a medve kiugrik az ablakon. Köszi. Szèp hètvègèt!
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!