Én meg majd holnap a Tass-tól linkelek. Zé nagyon próbálja nemzetközivé eszkalálni a dolgot, ez a menekülő útvonala. Lesz itt még minden, anno pont a béketárgyalások előtt találta el egy orosz (hogyne) drón a csernobili szarkofágot. Az ukrán rezsim most a veszett vad esete lesz…
Mert mar olyan szinten senkit nem erdekel zsele vergodese, hogy legyint mindenki a hulyesegere. Kovetkezo majd az lesz, hogy mongol kempingvinek vannak a fronton. Mint egy figyelemhianyos gyerek, mar barmit kitalal, csak ra figyeljenek.
„Kölcsönt veszünk fel a kínai parasztoktól, hogy megvegyük azokat a dolgokat, amiket azok a kínai parasztok gyártanak.” Kína „tudatlannak és udvariatlannak” nevezte az amerikai alelnököt. _______________ Ezért újabb gratuláció az USÁnak. Adjatok a globális szemétládáknak :D
https://www.vg.hu/kozelet/2025/01/eu-embercsempesz-halozat Az illegális migránsok több mint 90 százaléka embercsempészek révén érkezik az Európai Unióba, akik gyakran kapcsolatban állnak szervezett bűnözői csoportokkal is.--->magyar kormány: fogd meg a söröm,elengedem az embercsempészeket,mert tele vannak a börtönök,de riogatunk a migrikkel tovább. Jó reggel,Lacika.
Intelligens embernek gondoltalak. Vélemény kulonsegunk ellenére. . Ezért mikor egy TV sorozatról kezdtél el beszélni, ahol van egy kedvenc szereplőd, és kérdezted hogy ismerem e? Akkor azt hittem megbolundultal vagy ilyesmi(elnézést, nem tudtam máshogy megfogalmazni). Bocsánat. De így már ossszeraktam a képet.!!! Hogy azt hitted van egy klónok. Sose volt, és soha senki se vádolt ezzel 5 év alatt.
"Embercsepeszek elengedeserol az én emlékeim szerint az maradt meg hogy annyi sok ezret kaptak el, hogy csilliardokba került az etetesuk. Na meg ugye a vallási hagyományaik tiszteletben tartasa az emberi jogok kötelezmenye alapján." _______________ Erre mondaná a tanult ember, hogy akkor túlzsúfoltság miatt a piti bűnözőket kellett volna elengedni,nem azokat,akik a migránsokat hozzák,ha már riogatás megy,és veszélyhelyzet. De gondolom ez a gondolatmenet már megugorja a szinted,drágák voltak,engedjük el őket,mert csak. ( segítek, az EUt zsaroltuk vele,de neked ez sem tűnt fel) _______________ Illegális migráns: Ha egy illegális migráns,tehát aki kvázi átmászik a kerítésen,nagy számban megindulna az ország közepe felé,akkor gondolom te fel sem tennéd a kérdést,hogy gyerekek, ezek hogy jutottak el idáig? Ki figyeli a határt, éjjellátóval, és oké,bejutottak, de hogy jöttek laza mondjuk 200 kilómétert zavartalanul...az a baj, hogy rajtad kívűl ezt elhitte még a sok birka fidesz szavazó,pedig a police.hu oldalon meg lehet nézni heti lebontásban,micsoda migráns hordák jöttek be 2015 óta ( spoiler, bőven a lóf.sz kategória) https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo/illegalis-migracio-alakulasa Tessék ,gyönyörködhetsz benne, erre van a hatérvédelem!
De hát nem róla írtál, hogy sorozat színész, aki aspergeresnek nevezted. és tanulmányozd, meg ilyen hasonlókat írtál róla , és hogy láttam e még olvastam e azt a sorozatot ? Én meg azt hittem megbolondultal......, hogy neked mi bajod van.? Hogy jött ez ide.? Most már értem. Van egy ilyen Nick nevű forumtársunk. De semmi közöm hozzá,!!!!! Bármire megeskuszom. Komolyan.
Ebben most igazad van,valóban nem érdekel. Tudod, gyerekként én is fostam attól,amit nem látok. Csak azóta felnőttem,és a képzelgéseimet már legyőztem. Szóval igazából ez nem az én bajom, hanem a tiéd,csak még nem jöttél rá. Dehát a szörnyű gonosz nyugat majd hamarosan ráébreszt,gondolom,hiszen ott aztán igazán durva rémek vannak elmondásod (és képzelgésed) szerint.
Istenre esküszöm, hogy ez nem én vagyok. Te evvel csávóval kevertél össze??? Azért beszéltél össze vissza.... Hallod sheldonkuper, magyarázd el neki hogy semmikozom hozzád.... F.szom. Így már értem., azt hittem múltkor hogy megbolunduktwl, mikor róla beszéltél!!!!! Így már értem. Bármire megeskuszom 1 Nick nevem van. Semmi közöm ehhez az emberhez.
Embercsepeszek elengedeserol az én emlékeim szerint az maradt meg hogy annyi sok ezret kaptak el, hogy csilliardokba került az etetesuk. Na meg ugye a vallási hagyományaik tiszteletben tartasa az emberi jogok kötelezmenye alapján. A tulzsofoltsag miatt a saját eliteltjeink mellett a sok embercsempész miatt egymás után nyertek volna az emberi jogi pereket.. Tulzsufoltsag miatt, etc.. Például egy muszlim nem is ehet akármit, rántott disznohúst biztos nem., és akkor ott van a többi jogos szertartás, és vallási jogok, és étel kötelező biztosítása. Ezert engedték el, mert az Unió erre meg a hatarvedelemre nem adott pénzt, anno ezt olvastam. De ha jól tudom, emlékeim szerint úgy engedték el oket, hogy ha mégegyszer elkapjak őket Magyarországon embercsempeszetert akkor eletfogyt... És akkor én vagyok tájékozatlan??? 🤣 Arról nem is beszélve hogy egy Eritriai illegális migráns és egy Malajziai és Indoneziai gyári munkás között zongorázni lehet a különbséget.....Dolgoznak a gyárakban mint a güzü, 3 éves tartózkodási engedélyt kapnak.. és küldik haza a fizetést a családnak.... És ezt a vakotoszoveget most egy gyártó főmérnöknek akartad volna bevakítani?? LOL
Ne beszélj hülyeségeket. Fogalomzavarod van! Nem ismered a szavak egyedi jelentését, de azokat sem magadra érted. Senki nem nyalja úgy a ruszkikat, ahogy azt feltételezted. Nem neked hisznek! A gender, amíg el nem törlik, csak tudathasadást okozhat!
OROSZ-UKRÁN háború