Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Murdoch 2025. 03. 13. 15:51
Előzmény: #68778  Fsociety
Vezesse le az, aki eszkalálta. 2022-ben ezt a dolgot lehetett volna zárni. B. Johnson harcolni akart a deepstate nevében. Belement Ukrajnába végtelen mennyiségű pénz, fegyver, odaveszett alighanem 1m ember, kilépési stratégia meg nuku, csak fegyverkezés. Ha tippelnem kéne, akkor a globalisták nagyon szerettek volna egy jóval nagyobb konfliktust, abban van az igazi pénz. Csak hát ha a nyugat túltolja, akkor az már nem hagyományos háború lesz, de alighanem ezt is beárazták. 
Nincs win-win megoldás, Ukrajna ezt a dolgot elbukta, meg Európa is. Az usának meg sürgős a lezárás. Ennek megfelelően fognak tárgyalni az oroszok. 
Valahol volt egy cikk, hogy az ukrán értékek kb. 80%-a oligarchák kezében van, teljesen felesleges azon törpölni, hogy hú, orosz befolyás, tökmindegy, ha nem orosz, akkor amerikai, és/vagy az ukrán zsiványok. Nincs itt látnivaló, az EU is most lehúz még pár bőrt a dologról. Senkit nem érdekelnek a kisebbségek, az ukránok, oroszok, az valami délibábos téveszme.
HPeter76
HPeter76 2025. 03. 13. 15:49
Előzmény: #68773  Fsociety
Jól van na MEGBOCSÁTOK!! Győzön a jobbik (igazi magyar mondás) Dehát ez egy olyan becsomagolt mondás,búrkolt mondás,attól érdekes,mert az gondolja az ember ez nem "csalóka" Jaj mi magyarok: ember könnyen becsapja magát  (teszem hozzá nem figyel jól,pénztártó távozás után nincs reklamáció)
  -------------
 Na most az a helyzet, gondolva értem: ahhoz,hogy Putyin áhított ideális Békét elérjen sokat kell nyújtani   
 TRUMPINAK (Óhh oszt érdekli is Őt, ez már zsalolás tárgya) Neki: ((az van a fejébe,mért nem álltál le korábban, magadtól is kivonulhatál volna,most meg már nyakig benne vagy)) Én Szavatoljam [is]a Te megszerzett területed??!!! Plusz munkát raksz a nyakamba!!! Olyan "simlisnek" hangzik igaz!! Ba@zd meg ide jössz hozzám Én csináljak tökéletes BÉKÉT (amit elfogadsz) ez sokba kerül Neked:) -Na a vezetők még csak egy-egy nagyzoló emberek (jó hát nem mindegyik) De ez így  a beszédjükben nem jelenik meg,ahogy én leírtam! Ő Trump a HÁBORÚT mondjam úgy "gazdag szeművegen" nézi! Gazdagok szoktak háborúzni!! Viseljék a Terheit {gazdag mindent vissz régen így volt,de Trumnál megállhat az is TE GYŐZTÉL EZÉRT TÖBB TERHET FOGSZ ELVISELNI } -Viseljék a BÉKE terheit: ideális esetben háborút viselő felek között kénne megosztan,de azt észrevettem Putyin arra törekszik!! 
-------------
De amúgy ítt a BÉKE---->>>> megtartásában is egy tolakodás jellemző,pláne Ukránok részéről, Önkétes koallalicióval  akarják fenntartani,bevédeni(úgy saját berkekben belül) Na Ők adnák a feltételeket hozzá!! Azt se mondják ez Putyinak megfelelne... Igen ez egy monopol álláspont. (Én vagyok elől, én adom meg hozzá a feltételeket)
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 13. 15:19
Előzmény: #68777  Murdoch
Ok,akkor most már vezesd le kérlek,hogy vajon mi lenne az a végkimenetel, ami esetén egyrészt ti tutira megmondtátok előre, másrészt utána istibizi a ruszkik nem jönnek tovább, és nekünk nem kell megadni magunkat. komolyan érdekel, mi lenne a win-win megoldás. hátha tudok vele azonosulni. 
Murdoch 2025. 03. 13. 15:16
Előzmény: #68775  bigyula
Trumpnak Ukrajna púp a hátán, neki a legrosszabb forgatókönyv, ha elhúzódik a történet, de azért lehet álmodozni. Bármi lehet a háttérben, de kívülről ez a tűzszünet felér egy vereséggel az oroszok számára, magyarázd már miért is kellett volna elfogadni. De még mindig nem jutottatok el odáig, hogy atomhatalom ellen NEM lehet nyerni, semmilyen mellszélességgel.
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 13. 15:10
Előzmény: #68775  bigyula
Döntsék már el, ki viszi el ingyen az ásványkincseket,felesleges az ilyen hosszú előjáték, aztán haladjunk már tovább. Lejárt lemez már..
bigyula 2025. 03. 13. 15:00
"Moszkva elutasítja a 30 napos tűzszünetet, mert azzal csak az ukránoknak kedveznének"
.
Trumpli szerintem megint fog fordulni 180 fokot, és teljes mellszélességgel áll az ukránok mügé.
HPeter76
HPeter76 2025. 03. 13. 14:54
Előzmény: #68772  HPeter76

Orbán se olyan nagy magyarul beszélő(ez közt tudott),én miattam már ne járjon újra magyar nyelvet helyesen beszélni. Ember leereszkedik hozzám kéri a véleményem, újbóli háború folytatásához Vedd már észre magad.Ő azt mondja: VÉDJÜK MEG SAJÁT FORRÁSAINKAT. Én,meg mások bele harapunk a Háború
 folytatásába,nem vagyok én bolond. (no meg hitelt is rendelnek mellé) Ne egy leégett Ukrajna lesz, könnyen többszöröse ennek!!
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 13. 14:44
Előzmény: #68771  HPeter76
Örülök, hogy te így megbeszéled magaddal, hogy én mit gondolok. Folytasd ,kérlek. 
HPeter76
HPeter76 2025. 03. 13. 14:43
Előzmény: #68771  HPeter76
Kalsszikus legyek Putyin jobban ELLENJEGYZI A BÉKÉT. na látod, ezt aztán nem tudod megkerülni.
 Zelikéd igen.
HPeter76
HPeter76 2025. 03. 13. 14:41
Előzmény: #68767  Fsociety
Sejtem persze,  nem jut el a gondolkodásod addig sem HOGY TE BÉKE MEGTEREMTÉSÉRE ADNÁL PÉNZ.
 Visszaadnák,ha ez meghiúsulna, (helyesen meghíusul) Teljesen ugyanaz, ua. Vannak emberek akik írás helyességét vizsgálják,én nem abba a sorba tartozom.
HPeter76
HPeter76 2025. 03. 13. 14:34
Előzmény: #68767  Fsociety
Bánom is én Te csak nagyzoljál..
HPeter76
HPeter76 2025. 03. 13. 14:31
Előzmény: #68764  bigyula
Hu,hát volt ott egy erőskezü Sztálin. SZEGÉNY egyedül szinte sz@rjába halt meg(de ezt tudom,gondolom miért,mert győzött nem bízott senkibe) Győzelem se egybevágó annyi sok nemzet alatt,jönnek a követelések sok,sok ember halál után.(józan ész, mikor halálközeli állapot megszállja az embert,de ez már egészen más tészta)
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 13. 14:22
Előzmény: #68765  HPeter76
Bocs,de ezt a nyelvet,amit te beszélsz,én nem beszélem. 
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 13. 14:22
Előzmény: #68763  Placi82
A budapesti biciklisáv hogy tartozik ebbe a topicba? meg hogy milyen kedvezményeket nem kaptál meg,és hogy melyik választásra mész el szavazni?  Gyere,támadj, és személyeskedj. ehhez kell a legkisebb intelligencia,menni fog. :)
HPeter76
HPeter76 2025. 03. 13. 14:21
Előzmény: #68760  Fsociety
ja kevered Te nagyon nem HARCOLUNK! minekünk harcok sosán felnerülő visszaélések jeleníti meg a kritika tárgyát  (na meg nem is mi döntünk) BÉKET támogatjuk (Kérekszépen én tőlem erre nézve Eu kérhet pénzt!
 De láttál/tapasztaltál Te ilyen borzalom cselekvésre BÉKÉT fundament/alapokra tennék!!! Mióta a lázítás folyik egyre több színben felöltöztetbe!!! [Amit Ti nem akartok elvesszűk tőletek] Ez az eus szlogen.
 ( Aki nem tud adni mikor adni kell, az pusztuljon) 1948-a idézetek.Na azok voltak az igazi emberek.
bigyula 2025. 03. 13. 14:21
Előzmény: #68732  Placi82
"Nem fényezem az oroszokat. Azt állapítottam meg anno, hogy  az ő áldozatok nélkül nem lett volna vége Hitlernek és a Náciknak. Es azt hogy szívósak, nem elpuhultak, nem fogják őket megtorni megint...."
.
Ha már párhuzamot állítasz, helyettesítsük be az akkori szreplők helyére a mostaniakat:
.
Az akkori Németország most Oroszország, Hitler most Putyin, Oroszország meg most Ukrajna. Az USA akkor sem az agresszor mellé állt, ahogy eddig most sem.
Placi82 2025. 03. 13. 14:19
Előzmény: #68754  ORK
Én se értem. Fel is adtam. Mert most értettem meg. Ezeknek az egyenlet így néz ki.
Z - t és csapatának az intezkedeseit, politikai lépései bíráló egyén =O.Viktor szimpatizans és narancsos szavazó. Mert véletlenül közös metszespont van a kormánypart véleményével egyedül ebben!!:)). Ergo ellenség vagyunk. 
Ergo támadni és személyeskedni kell velünk szembe , és vacak hazai politikaba viszik állandóan a témát. De az nem érdekel itt sokakat, csak őket, mert arra ott van kb 100 másik hazai politikai topik.
En lassan leírom, sose voltam semmilyen pártnak se tisztsegviseloje se semmilyen és sose kaptam a családi potlekon, és a 2 evvel ezelőtti adovisszateritesen kívül semelyik párttól  egy budos forintot se, semmilyen pénzt, devizát aranyat, állást, munkát, megrendeles, közbeszerzést se semmit se. Semmilyen anyagi vagy kapcsolat vagy bármely előnyt..!! Sőt a következő választásra nem megyek el szavazni ((csak az önkormányzatira  és ott is csak azért mert azért mert  Budapest közlekedéseben a biciklisavoktol a vernyomasom az egekbe ugrik... Ja , és teli vagyunk hajléktalannal akik zavarnak a közteruleten, és Tarlós alatt ez meg volt oldva.))) . Sajnálom, ez van. De csak ennyi.!! Nem több. De a országgyűlési választásra nem szavazok senkire se..... 
Na így ha ezt mind beírnank, akkor Fcociety és vad társai megertenek és megenyhulnenenk, es okafogyitta tennék a ittlétuket? vagy akkor se? :)) 
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 13. 14:14
Előzmény: #68758  ORK
Maximum te szívtad meg. Az én nevemben ne nyilatkozz. A valóságot nem tagadom, én már a háború kitörése előtt mondtam, hogy nekik mennek, csak persze jött a nagyeszű Bayer, és leidiótázott, hogy ilyet csak az mond, hogy az oroszok támadnak. persze, hogy vége van. sokmindennek vége van,mégsem könyöklök rá a capslock-ra. látjuk, hogy tudod, hogy vége van.  
HPeter76
HPeter76 2025. 03. 13. 14:10
Előzmény: #68756  Fsociety
Nap király Ti győztök.. Magyarba is beszorult egy kis cihgányság, inkább a jó indulatu  alappal kezelendő!!
 Na ne osztozkodjunk, visznek bennünket is Ukikhoz harcolni.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek