Gonzalo Lira amerikai újságíró politikai menedékjogot kér Magyarországon! Lira Harkovban élt, tudósított a valós ukrajnai helyzetről, és aktívan ellenezte a kijevi rezsimet és a NATO akcióit világszerte. Kritikája miatt tavaly őrizetbe vette az SzBU, elvették a laptopját és a kommunikációs eszközeit. Egy évvel később a helyzet megismétlődött, de sokkal durvábban - az újságírót megkínozták, megverték és pénzt zsaroltak tőle. Most nyolc évre akarják börtönbe zárni. Gonzalo Lira ezért kénytelen Magyarországon politikai menedékjogot kérni, mert az USA vagy bármelyik európai ország kiadná őt vissza a "demokratikus és szabadságszerető" Ukrajnának. Menekül a véreskezű zelenszkij diktátor közeléből, aki tud.
Ja akkor értjük már hogy miért vagy ilyen fogékony a ruszki propagandára. Simán manipulálni tudnak most vallottad be. 🤣🤣🤣 Tudod értelmes emberek meg se hallgatják ezeket a jótét kereskedőket. Ha kell valami utánajárok, tájékozódom aztán ez alapján vásárolok. Nekem egy idióta se mondja meg mit érdemes vennem. De hát nálad táptalajra találnak. Ami tök jó, legalább lehúznak kicsit. 😁
Valami terménykereskedő volt vagy mi a szutyok, tudod aki vidéken élősködik a gazdákon. Egyszer bevallotta. Nem csodalom hogy a bitcoin alapjait se érti mégis vagy 1000 hsz el szennyezte azt a topikot is. Mondjuk ehhez képest kislánya van azt írta az imént. Néha belezavarodik a szerepébe.
😂😂😂😂 Hatalmas konfliktus! Jó kis clickbait! Zelenszkij tanácsadója szerint az oroszok állnak a Nigeri puccs mögött, miközben a lázadók orosz zászlókat lengettek. John Kirby szerint a Fehér ház nem gondolja, hogy Moszkva hatékonyan támogatta a puccsot. Csatolás előtt érdemes lenne elolvasni a címen kívül a tartalmat is🤓
Ne zavard meg azt se tudja hol van Moszkva, ha tudná látná hogy a nagyját a komcsi elvtársai kapták. Hihetetlen hogy bejött a kommunizmus a nyugdíjas terménykéreskedő fórumtársnak. Gondolom a stílusából hogy jókat jelentgetett az ismerőseiről amit jól megfizettek neki, innen jöhetnek a romantikus emlékei. 🤣🤣
Vicces ahogy benyalod ezt a szerepjátékot. Nem az volt hogy Zelt az amcsik rángatják? Nem érzed hogy marhára ellentmondasz magadnak? Mondjuk megszoktuk már. 😁😁
"Kitanult" üzletkötő voltam, sokat tanították, hogyan kell sikeresen kommunikálni. Többször pszichológusok is adtak elő, mire kell figyelni az üzletfél viselkedésében. Egyszer meghívtak egy amerikai szakértőt, az volt mindennek a csúcsa, ott rökönyödtem meg, hogyan lehet az embereket manipulálni. Többek között engem is. És gondolom nem ez volt a tudományának a csúcsa.
Aha, nálad koncentrációs táborok sem léteztek a második világháborúban, hisz Hitler csak egy kis egyszálbél, nyikhaj festő volt, nem tudta volna az összes zsidót kinyírni.... 🙄
Putykóról van szó? ő fogja az összes ukrán nőt megerőszakolni? Elég nagyra tartasz egy 70 éves beteg embert. Én legjobban az ukrán embereket sajnálom, hogy ide juttatta őket a politika.
OROSZ-UKRÁN háború