Igen... rémlik valami a történelemkönyvek lábjegyzeteiből... mintha akkor is rengeteg pénzt kapott volna Hitler az akkori capitoliumi bácsiktól-néniktől... éppen úgy, mint 5 év óta a zongorista is. 💵🤠💵
Nem ettek meszet a capitoliumon a bácsik-nénik, hogy még több drága adódollárral tömjék a kijevi színtársulat feneketlen zsebeit...
Törölt felhasználó2023. 06. 06. 06:52
A náci kérdés azért került előtérbe, mert a második világháború, a nácik elleni harc egy nagyon fontos és mélyen beivódott orosz történelmi esemény, mely mindig egy sorba tudja állítani az oroszokat, az Ukrajna elleni hadművelethez pedig kellett valami politikailag elfogadható fedősztori. *** Az egy másik kérdés és újra a trollok logikájában, következetességében hatalmas űrt hagy, hogy miért nem saját földön kezdi meg a nácitalanítást az orosz hatalom, ahol jól láthatóan a szélsőséges csoportoknál tömegével fordulnak elő, tettekben, gondolatokban és jelképekben náci személyek, sőt, az Ukrajnába küldött csapatok között rendszeresen kerülnek elő a náci ideológia egyértelmű jelképeit magukon viselő katonák. *** Egyébként most miért mentünk vissza ismét a nácikhoz? El kellene végre dönteni, hogy mi miért folyik! - nácitalanítás - kisebbségvédelem (akik egyébként nem kérnek belőle) - a NATO proxyháborúja - az USA terjeszkedése stb. Én felvenném a Szovjetunió érdekszférájának visszaállítását, az orosz birodalmi törekvéseket, mert igazából ez az oka az egész háborúnak!
"Ezen kritérium alapján bizony rengeteg náci van az ukránoknál" Mik azok a kritériumok szerinted és szerinted putyko az nem náci csak fölszabadító igaz, minden megengedett neki, ugye?!!
Szerintem az, hogy a ruszkik kit tekintenek nácinak indiferens, kutyát sem érdekel, ahhoz képest amit ők náci, terrorista módon megtámadtak egy szuverén országot és ott pusztítanak, ölnek , erőszakolnak. Ez ami számít, ezt kellene a világ jobbik felének megfelelő módon kezelni, beavatkozni, visszavágni a muszkákat mint macskát szarni, hogygondolkozzon el putyó mit tehet és mit nem. Igen katonailag nagyobb segítséget kellene adni az ukránoknak, amit most adnak csak segítségecske, több kellene, hogy érezzék a muszkák a törődést.
"... Merthogy az oroszok mindenkit nácinak tekintenek, aki ellenáll az orosz birodalmi érdekek érvényesülésének. "
Hát, ezt az állításodat ismét nem gondoltad át eléggé... de már hozzászoktam ehhez.
A briteknél jobban talán senkit nem utálnak jelenleg az oroszok a világon... a britek pedig (mostanában) bizony meglehetősen vehemensen "ellenállnak az orosz birodalmi érdekek érvényesülésének", gondolom ebben egyetértünk... MÉGSEM hallottam vagy olvastam olyat, hogy bármilyen rendű-rangú orosz közszereplő nyilvánosan lenácizta volna a briteket. Reszelgess még picit az állításodon.
Mint ahogyan azt meg Te, hogy a Szovjetúnióban szisztematikus népirtás folyt. Népeket telepitettek ki Szibériába a krimből és sok más helyről és vittek oda máshonnan. És az antiszemitizmustól a Szovjetúnió sem volt mentes. (De ezt bizonyára csak kiméletből és szemérmességből nem emlitetted meg)
Pedig tele van vele az internet... Kb. két perc alatt 50 videót is találnál csak az elmúlt tíz évből a mainstream videómegosztókon, ha beírnád a keresőbe a 2 kulcsszót... többet sajnos nem segíthetek. 🤐
Egy orosz szemüvegen keresztül igen. Merthogy az oroszok mindenkit nácinak tekintenek, aki ellenáll az orosz birodalmi érdekek érvényesülésének. Veled együtt én is kivánom az ukránoknak, hogy ne fogyjanak ki ezekből a hazafiakból
OROSZ-UKRÁN háború