Topiknyitó: Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 11:18

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI  

"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
janosvitez 2021. 03. 18. 18:52
Előzmény: #58  janosvitez
#60
mármint a János
a vezetéknév nem azonos...
Törölt felhasználó 2021. 03. 18. 18:39
Előzmény: #58  janosvitez
#59
Még mindig hitelesebb lenne,mint Háry János néven :)
janosvitez 2021. 03. 18. 18:37
Előzmény: #57  Törölt felhasználó
#58
Már gondoltam rá ..elindítok egyet,  DE csak nettó 110ezer ft-os tiszteletdíjért...
Nem lopkodnék  ,de a nevem sajna emléketetne sokakat a volt főtitkárra..
Törölt felhasználó 2021. 03. 18. 18:21
Előzmény: #56  janosvitez
#57
Ebben egyet értünk.Ha lenne Orbánnak olyan kihívója aki hiteles arra szívesen szavaznék,de jelenleg sajnos nem létezik ilyen párt.Talán 10-20 év múlva ha a mostaniak kikopnak.
janosvitez 2021. 03. 18. 18:18
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
#56
Lenne mit mesélnem Orbán papa bánya szerzéséről Még a rendszer váltás elejéről ,de az se mer róla nyilatkozni aki akkor ott volt az aláíráskor...-(((
Sajnos  mindkét társaság ezt csinálta...De Mészáros   2-3milliárd dollárra tehető vagyona,
(a világ leggyorsabban gazdagodó embere) szemet szuró....Persze ez nem csak az övé...
S mint említettem az egyik pofátlansága NEM AD FELMENTÉST  a FOSZTOGATÁS NAGYÜZEMIRE VALÓ gyorsitására...
Bocs de nem tudom belátod-e egyik társaság sem méltó utóda Kossuth,Széchényi,Deák vonalnak..Sajna...
A Haza Mindenekelőtt!
Törölt felhasználó 2021. 03. 18. 17:43
Előzmény: #52  Törölt felhasználó
#55
Nem tudom,hogy mennyire gondolod komolyan azt amit írtál,egyáltalán hiszel-e benne,vagy csak szimplán engem akarsz meggyőzni arról,hogy a mostani ellenzéki összefogás Gyurcsánnyal ,nem ugyan az amikor Gyurcsány még kormányon volt.Mindenesetre számomra amit írsz az nem logikus így nem is hiteles,ettől függetlenül elfogadom,hogy másnak ez a számomra logikátlan értelmezés valahogy hihető.De,mint írtam,számomra nem az.Gyurcsány múltjában végig ott van az intrika,mások kigolyózása a hatalom megszerzése érdekében,a hatalomhoz való ragaszkodás egészen a végsőkig,folyamatos hazudozás és mások félrevezetése.Most pedig azt fejtegeted,hogy ez a Gyurcsány már nem az a Gyurcsány ?Miközben a keleti vakcinákkal szemben uszítanak a DK-sok és az ellenzéki összefogás más pártjai is egy járvány kellős közepén?Valóban ezektől várod,hogy majd hoznak bármilyen hasznot is az országnak ?Hisz most is azzal foglalkoznak,hogy hogyan tudnák a kormányt lejáratni,hogy több esélyük legyen a jövő évi választáson.Ők nem az országnak akarnak segíteni,hanem hatalomra akarnak kerülni,ez az egy mozgatja őket és semmi más.
Törölt felhasználó 2021. 03. 18. 17:34
Előzmény: #50  Törölt felhasználó
#54
neked elmondom. nincs anarchia. összefogás van közös akarattal orbán leváltásásra. a viták ezen keretek közt természetesek.
a kormányzás arról szólna,hogy lebontják azt a förmedvényt amit a fidesz felépített a jogállam lebontásával.
utána lenne szerintem egy új választás, vagy ha eltelik 4 év közben,akkor egy olyan ,ahol már nem lenne kényszerkoalíció, hanem mindenki szabadon versenyezhetne ey olyan jogállami keret közt,ahol többé már egyik fél szerezhetne olyan jogokat,amiket a fidesz kapott és visszaélt vele.
olyna nincs egy demokráciában,hogy csak az egyik fél érdeke érvényesüljön és a másikat kiszorítsák mindenhonnan. ez diktatúra, ami nem fenntartható sosem,mert az ország egyik fele előbb-utóbb fellázad és a vége akár erőszak is lehet.
az összefogás erről szól és nem arról,hogy Fekete-Győr ellkezdte szeretni Gyurcsányt. nem kezdte el. Most is megy a rivalizálás.
Törölt felhasználó 2021. 03. 18. 17:28
Előzmény: #51  zhagar
#53
nagyon alacsony a hozzászólásod szintje. nyílván nem akarod, vagy nem tudod átlátni,hogy mi  miért történik ellenzéki oldalon és,hogy kinek milyen hatásköre van benne...
most magyarázzam el neked?
nem bántásból. 
Törölt felhasználó 2021. 03. 18. 17:18
Előzmény: #50  Törölt felhasználó
#52
hinni kell abban, hogy megtörténik ez a gondolkodás és mentalitásbeli változás. amit írsz leegyszerűsítő és azt feltételezi,hogy minden változatlan, ami sztem nem igaz, mert a világtörténelem arról szól,hogy egyre felvilágosultabban gondolkodunk. Ezen persze lehet vitatkozni,hogy ez reális-e vagy sem hosszabb távon a jövőben, vagy az emberi gyarlóság miatt megreked.
A mi viszonylatunkban viszont még az eredeti felvilágosodás sem ment végbe,ami felzárkózás lenne a feudalisztikus gondolkodásból a modern civilizált felé. Ez a politikára is igaz, tehát ott mindenképpen várok egy ilyet, amit az általam említett erők hozhatnak el elsőként. ha nem is teljesen lebontva a hatalomtechnikai politkát, mert az szükségszerű része, de végre a valós problémák hatékony megoldására fókuszálva és nem szőnyeg alá söpörve látszatmegoldásokkal.
A korábbi ellenzék és a korábbi baloldali kormány nem egyenlő a mostanival semmiképpen,tehát ez hamis állítás. Egyébként a mostani kormány sem egyenlő a korábbival. Most már nem kormányoznak, hanem mindent maguk alá gyűrnek, vagyis diktálnak egyre kisebb ellenállásba ütközve, amit lopásra használnak fel és hazudozással fedeznek.
Az embereket nem érdekli,hogy az ország menynire erős. őket az érdekli,hogy ők személy szerint hogy boldogulnak és egyáltalán nem biztos,hogy a lopott EUs pénzek ,nyugdíjkassza a multik által idehozott pénzek nélkül tudnák biztosítani ezt nekik.
zhagar 2021. 03. 18. 16:54
Előzmény: #48  Törölt felhasználó
#51

kár volt ennyit mesélned, mert egy az egyben téves és fals, hiteltelen ez az érvelés, mert a kegyeltjeid nem hitelesek
tök egyszerűen bizonyítható is, hogy  miért:
a kedves Momentumod vezetője 3 éve még azt mondta éép az Indexnek, hogy "Gyurcsány takarodjon már el a közéletből, hiszen hiteltelen , főleg a múltja" ezt be is linkelhetem, ha nem hinnéd el
ehhez képest mi történt azóta? az, hogy saját magát szembeköpve, elismerte hogy "ja, hát ők azóta nemhogy elfogadták Gyurcsányt hanem teljesen meg is békéltek vele és támogatják, a listáról sem húznák le" - mi ez, ha nem benyalás a nagyvezérnek? és miért, hát azért, mert a Dk erősebb mint a Momentum, a Fegyőrkének el kellett fogadnia hogyha nyerne az összefogás, akkor ő abban max csak az ifjúsági tagozattot vezethetné és rangon alul lesz kezelve - NE PRÓBÁLD MÁR MEG BEMESÉLNI ITT BÁRKINEK, HOGY FEKETEGYŐR EZEK UTÁN NEM EGY ÓRIÁSI ERKÖLCSI NULLA, ÉS A ÚGY HITELTELEN AHOGY VAN?!
Márkyzay ugyanez a műsor: épp a 18 as választás előtt nem sokkal (szintén adatolhatÓ) határozottan azt mondta: "ha Orbán nyeri a 18 as választást, akkor az azt fogja ljelenteni hogy az ellenzéke leszerepel, így teljes ellenzékváltásra lesz szükség"
nos Orbán nyert, és hol van az ellenzékváltás?
sehol!  Márkyzay tehát szintén benyalt annak a Gyrcsánynak aki jelenleg is vezeti az elenzéki összefogást és fújja benne a passzátszelet - erkölcsi nulla a köbön a kedves Mrkyzay-od, egy köpönyegforgató hiteltelen senki, aki ma együtt zenél azokkal, akiket hiteltelennek ítélt még 3 éve és akiknek a közéletből való távozását követelte!
de ez nála is még mindig csak az egyik kudarc - a másik az, hogy a saját maga által indított mozgalom az hol van? hány százalékos támogatottságot mérnek neki? lesöpörte azt a régi ellenzéket amit le akart váltani (az Mszp-Dk stb. összefogást)? nem! MZ Péter tehát egy kükler, egy hiteltene erkölcsi hulla akit mentegtni próbálsz, csak azt érteném, hogy: minek?
Törölt felhasználó 2021. 03. 18. 16:42
Előzmény: #48  Törölt felhasználó
#50
Lehet,hogy van egy két olyan politikus az ellenzéki összefogáson belül akit érdemes lenne támogatni,de magát az egészet már nem.Az ellenzéki összefogás ha nyerne nem lenne képes jól kormányozni mert a sok párt miatt anarchia lenne az egész kormányban.Meg kell nézni az előzményeket amikor koalíciós kormány volt,hogy milyen szinten mentek a kormányon belüli csatározások.Nem hiszek a koalíciós kormányban,én abban hiszek,hogy van egy erős párt jó szándékkal,egy erős konzervatív keresztény pártnak látom csak létjogosultságát.Sajnos a Fidesz nem ilyen,de legalább kormányozni tudnak, az ellenzéki összefogás csak gyengítené az országot és szerintem a pénzügyi támogatóik is ebben reménykednek.
Törölt felhasználó 2021. 03. 18. 16:30
Előzmény: #47  Peterbond
#49
Mint már írtam az MSZP-SZDSZ es kormányok is benne voltak nyakig a korrupcióban,amíg Gyurcsány pártja ott van az ellenzéki koalícióban addig számomra  az ellenzék nem hiteles a tekintetben,hogy a korrupció ellen vannak.
Törölt felhasználó 2021. 03. 18. 16:30
Előzmény: #34  Törölt felhasználó
#48
még meg kell lépned pár lépcsőfokot,hogy eljuss a független ítélőbíró szerepéhez, amihez túl kell lépned azon,hogy vagy egyik, vagy másik.
Természetesen a megoldás az ,hogy egyik sem. Aki nyitott a jövőre is az keresi azt a megoldást, amivel túl lehet lépni rajtuk. Ez a cél. 
Látni már olyan olyanokat, akik túlmutatnak rajtuk, tehát őket kell támogatni illetve meggyőzni másokat is,hogy velük minőségi változás is lehet. A pártok közül a Momentum képviseli egyértelműen a zéró toleranciát a korrupcióval szemben a gyakorlatban is. Önkormányzatokban, ahol ott vannak ez látszik is.
Ott van a megújúlt Jobbik bár ott még kérdéses,hogy konkrétan hogyna fognak a gyakorlatban is tenni.
Egyéni  szinten meg egyértelműen Márki-Zay Péter az a személy, aki a legalkalmasabb a valódi rendszerváltásra. Őrá egy fideszes is nyugodt szívvel szavazhat, hiszen az értékrendje megegyezik egy polgári konzervatív keresztény szavazóéval és ő ezt hitelesen képviseli is.
Tehát egyelőre ők vannak, mint új generáció,akik másképp politizálnak,mint a KISZből és MSZMPből kinőtt generáció,akik szimplán hatalomtechnikai kérdésnek tekintik a kormányzás megragadását és megtartását.
DK MSZP Fidesz ezek ugyanonnan jönnek ,ugyanabban a politikai légkörben szocializálódtak, ahol a politika nem az embereket szolgálja hanem a pártlogika szerint a parlamenti helyek számának maximaizálást és lehetőleg a kormánypozícióba kerülést, miután a kapcsolati hálojukban a hierarchia szerint elosztják a pozíciókat. 
Az embereknek fel kell ismerni azt,hogy a politika szólhat az emberekről és a problémáikról és azoknak a hatékony  megoldásairól is. Úgy értve, hogy amik meg is valósúlnak és nemcsak beszélnek róla ,mint eszköz a hatalomrajutásban, vagy maradásban.
Ezért látom generációs szembenállásnak a mai helyzetet, ahol a 89 előtt szocializálódtak ás az azutániak állnak szemben egymással.
a 89 előttiekkel nem lehet rendszert reformálni, korrupciót lebontani,mert a gondolkodásuk nem alkalmas rá.
A megoldás,hogy a politikai paletta egésze átessen a generációváltáson és magáévá tegye,hogy a politika nem hatalomtechnika, hanem valódi problémamegoldás. árkok nélkül.
Peterbond 2021. 03. 18. 15:55
Előzmény: #46  Törölt felhasználó
#47
Kerni nem toled kerte az biztos, es adni se adtad ahogy en se. Megis toled is tolem is es mindenkitol a csecsemokig  elment egy ezres csak a Matrai eromure. 1700 forint a Hungest hotel epitesre.
.
Persze ha kozvetlenul akarod szamolni azaz hogy adofizetonkent mennyi volt ez akkor egy 3-as szorzot hasznalj inkabb. Szoval egy tizessel kb te is megdobtad ot. 
Törölt felhasználó 2021. 03. 18. 15:15
Előzmény: #42  _Sigorszky
#46
Tőlem nem kért semmit Mészáros Lőrincz, én nem is adtam neki semmit.
Törölt felhasználó 2021. 03. 18. 15:12
Előzmény: #43  janosvitez
#45
Gondolod,hogy amikor nem a Fidesz volt hatalmon akkor nem fosztogatták a közpénzt?
Az előző kormányok idején is nagyban ment a korrupció,Antalék kiárusították az egész országot,az MSZP-SZDSZ kormányok meg a maradékot rabolták le,eddig aki hatalmon volt az korrupt is volt.Az ellenzék ha hatalomra kerülne hatfelé osztanák szét az országot a haveri baráti köröknek,mit gondolsz kik pénzelik az ellenzéket és a médiáját? Azok az üzleti körök akik arra várnak,hogy az ellenzék nyerjen,és kapjanak zsíros megbízásokat,vagy komolyan gondolod ,hogy azt a sok ellenzéki pojácát bárki is támogatná ?Mindenesetre sokat elárul az ellenzék színvonaláról,hogy azon csámcsognak,hogy Mészáros Lőrincz mikor kivel hova repült és mennyiért.Talán majd ha azzal is foglalkoznak hogy az ellenzéki összefogásban benne levő legnagyobb párt vezetője Gyurcsány Ferenc,hogyan is lett milliárdos,akkor talán majd hitelesek lesznek.
MetalHeart 2021. 03. 18. 14:39
Törölt hozzászólás
#44
janosvitez 2021. 03. 18. 14:33
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
#43
lényegről hallgatsz....
és nem irigykedésből írom...
tényleg ilyen emberek kell,hogy fosztogassák a közpénzt???
_Sigorszky
_Sigorszky 2021. 03. 18. 14:16
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
#42
Ne is sajnáld! Add neki mindenedet.
Törölt felhasználó 2021. 03. 18. 12:53
Előzmény: #39  geza77
#41
Ha jól sejtem Mészáros Lőrincz saját zsebből fizette a kis kirándulását,lehet rá irigykedni,jó magyar szokás szerint,én nem sajnálom tőle sem a pénzt sem mást.
Az internetes oldal ahonnan az írást vetted,Nyugati fényként titulálja magát,kicsit beleolvasva,én inkább a nyugati sötétséget adnám neki.Tény az M1 se a fényéről ismert de mint ez a példa is mutatja az ellenzéknek is megvan az m1 színvonalú lakáj médiája.És természetesen az a pénzügyi kör akiknek fontos az ilyen szintű nívótlan média.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek