Topiknyitó: Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 11:18

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI  

"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
krida
krida 2021. 03. 17. 22:55
Előzmény: #19  zhagar
#20
Akár ők a legerősebbek, akár nem, ő fog diktálni.
zhagar 2021. 03. 17. 22:50
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
#19

"az ellenzéki összefogást nem lehet Gyurcsánnyal azonosítani."
ezt komolyan gondoltad, hogy el lehet majd olvasni anélkül, hogy KIRÖHÖGNEK TÉGED?
merthogy: az összefogást alkotó pártok közül friss közvéleménykutatás szerint (Medián), a Gyurcsánypárt a legerősebb
mi következik ebből?
az, hogy ő fog diktálni abban az esetben ha nyerne az összefogás
és miről fog diktálni?
arról hogy kik lehetnek miniszterek, min-elnök, államtitkár stb.
EMBER, TE KOMOLYAN VEHETŐNEK KÉPZELED MAGAD??!!
ÉS ÉRETTSÉGID VAN LEGALÁBB?
már csak azért kérdezem, mert ezt egy másodikis gimnazista már le tudja vezetni logikalag, még csak érettségi sem kell hozzá!
egyéb "kosssággal" elő tudsz még rukkolni?
ha igen, akkor várjuk, hogy ismét röhöghessünk egy jót  :D
krida
krida 2021. 03. 17. 21:54
#18
Van ellenzék???
euler 2021. 03. 17. 21:42
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
#17

Jó is  egy kis gyurcsányozás,  megnyugtató, hogy együtt a tábor, talán egy kis tombolás is belefér.
Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 18:15
Előzmény: #15  Peterbond
#16
Erre van egy jó hasonlatom:)
Képzelj el egy elég rossz állapotban levő autót ami azért még működik,lehet vele közlekedni,van benne sok régi alkatrész ami már eléggé elhasználódott és ezért jó volna kicserélni őket.Erre jön egy lelkes szerelő és ajánl egy használt alkatrészt ami egy lerobbant autóból lett kivéve,ennek az alkatrésznek köszönhetően nem működött jól az autó.Te beletennél egy ilyen alkatrészt egy működő autóba? Mert én nem !!!
Gyurcsány nem fog megújulást hozni ennek az országnak hisz pont ő volt az aki miatt becsődölt az ország.Jó cseréljük le Orbánt,de nem Gyurcsányra !Az ellenzéki koalíció Gyurcsánnyal nem szalonképes és semmi jó nem várható tőlük.
Peterbond 2021. 03. 17. 18:01
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
#15
Egy biztos Orbant nem szabad kormanyon hagyni mert abból semmi jó nem fog kisülni.
Peterbond 2021. 03. 17. 18:00
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
#14
Es meg a nap se kellne fel keleten ha nem Orban maradna a miniszterelnok. Igen tudjuk. Ugorhatunk?
sanka 2021. 03. 17. 17:53
Törölt hozzászólás
#12
Brüsszelben_Megbukott 2021. 03. 17. 17:37
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
#11
Mekkora a para, te jó ég :))))
Még el se kezdődött a kampány.... vagy nálatok már zajlik? :)
Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 17:32
#10
Egy biztos,Gyurcsányt nem szabad visszaengedni a kormányba mert abból semmi jó nem fog kisülni.
Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 17:29
Előzmény: #8  Peterbond
#9
Roppant egyszerű felvázolnom,csak meg kell nézni,hogy eddig a koalíciós pártok esetében hogyan alakultak a miniszteri posztok elosztásai a párt erőviszonyai alapján,egyértelmű,hogy ha lenne koalíciós kormány és a DK lenne a legnagyobb párt abban akkor megkerülhetetlen lesz az amit Gyurcsány akar.Pont azért mert senki sem eshet elvileg ki a koalícióból mert akkor elveszítenék a parlamenti többséget gyakorlatilag arra lehetne számítani,hogy a koalíciós feszültségek miatt lenne egy gyenge kormánya az országnak ahol hat fele próbálnák az irányt meghatározni.Gyurcsány eddigi politikai előéletét ismerve,nem ő lenne a vesztes a koalíción belül,max. akkor lépne le ha  az Ország újra csőd közelbe kerülne mint a legutóbbi ténykedése során,a süllyedő hajót akkor megint elhagyná.
Peterbond 2021. 03. 17. 17:18
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
#8
Felvazolnad hogyan kepzeled hogy Gyurcsanynak mobdjuk 12% al mekkora hatalma lesz es mennyi Jakabnak 10 el es Fekete gyornek 9 el es igy tovabb?
.
Jelen pillanatban ha valami az biztos hogy egymas kontroljai lesznek a felek es senki se fog tulsok hatalomhoz jutni mert meg csak az sem eleg ha a csapatbol egyvalakivel kiegyezik.
Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 16:48
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
#7
Számomra Gyurcsány és Orbán sem szalonképes,ha az ellenzék nyer a következő választáson akkor a DK lesz a legnagyobb párt valószínűleg a koalíción belül így egyértelmű,hogy Gyurcsánynak jelentős befolyása lesz mindenre.Nem mondom,hogy Orbán jó,de még mindig jobb,mint megint Gyurcsányék, vissza hozzák megint a megszorításokat.
Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 16:35
#6
tudod,hogy az ellenzékiek jelentősebb része Gyurcsánytól is viszolyog? tehát az ellenzéki összefogást nem lehet Gyurcsánnyal azonosítani.
Ez olyna,mintha az EUt azonosítanád Orbán Viktorral, mert az egyik tag ország vezetője.
Mindenesetre mulatságos és szánalmas,amikor az egyik gazember híve támadja a másik gazembert, amit az ő gazembere is művel.
Ez a két gazember tartja sakkban a magyar politikát és ugrasztja össze őket és a nép nagy része meg megeszi és rájuk szavaz, miközben ezeknek a legnagyobb az elutasítottságuk ....
Hát ez a legszánalmasabb.
gujo 2021. 03. 17. 14:58
Törölt hozzászólás
#5
Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 11:36
#4
Gyurcsány Ferenctől és a pártjától köztudottan nem áll távol a közvélemény félreinformálása így erre számítani lehet a közelgő választások miatt is egyre fokozatosabban:"
  • 2002-ben a választási kampány során az ő ötlete alapján szerveztek a szocialisták tüntetést és kampányt, ami Kövér László „köteles beszéd”[91] néven híressé vált mondatainak kiforgatására épült. Debreczeni József könyvében később Gyurcsány beismerte, hogy Kövér kijelentését tudatosan rossz szándékúan értelmezve, hatásvadász módon, félelemkeltésre használták fel a kampány során.[92] A beszéd értelmezése és az azt követő tüntetés - ahol baloldali személyiségek kötéllel a nyakukban jelentek meg - jelentős indulatokat keltett a magyar közéletben.
Leveletkaptamlife 2021. 03. 17. 11:21
Törölt hozzászólás
#3
Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 11:19
#2
"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra  a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen  Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek