mire gondol a mínuszoló - szívesen vitatkozom, ha leírod, hogy mivel nem értesz egyet
sajnos közelről láttam az elmúlt 16 év közbesz rendszereit - nekünk is sokszor megmondták (meg akarták mondani), hogy mire ne induljunk (nem indulhatunk)
ha csak ebben bármi változás lesz, akkor sok cég örülhet, aki a piacon is életképes és nem csak az irányított közbeszek rendszerében
sőt a váltással jól is járhatnak, mert most legalább nem mondják meg nekik, hogy tartsák távol magukat az állami üzemeltetési és építési tenderektől - merthogy eddig ez volt a szitu - de nem csak az üzemeltetés területen, hanem minden állami beruházásnál
Igazából tudna jó lenni, ha akarna Ugyan úgy lehetne most 350 is az árfolyam mindenféle túlértékeltség nélkül...csak legyen végre gazdája a cégnek...stratégia, terv, spekuláció...ezek kellenek
Köszi! Szerintem mindenki más is, csak Toka úrnak a berögződött agymenése ez a szárnyas, tevékenység nélküli utolsó szar!!!😃😃 Wing vagy mi a fasz ide-oda a szart sem érdekli, mi akko részvényt vettünk annak idején!!😩
Ez volt a forgalom nélküli péntek!! Még jó hogy ki nem nyit ma, legalább nem esik ez a szar!! Imádkozom, ez évben legalább érje el 268-at, de 258 nál is dobom a picsába esta tolvaj, hulladék papírt!!!! Az amixa is egy hulladék, de legalább van némi tevékenység benne és szép osztalékot fizetett!! Itt mi van?? A nagy lófasz ,esti fénnyel!!😃
Ha a Mevinvest + Dayton (ua.) szavazásra jogosító részvényeit levonod, akkor marad 167.300 db részvény/szavazat a közgyűlési határozat alapján! Szerintem már senkit nem érdekel mit mondanak... / persze az is lehet, hogy szuper kérdések és szuper válaszok voltak, nem voltam ott...
Mondjuk én pont vettem a héten🙂...hát olyan szépen kérik a kgy 4. Pontjában, hogy kerdezzenek...hátha sokat es jol kerdeznek akkor lehet lesz vmi kozlemény is a többi rv-es miatt.Kiderül....a stratégiának ki kell jönnie hogy hogy tervezi Gerő ezt a duplázást bevétel terén...
Akko fórum