Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
"Ezek azon esetek, ahol a keresztimmunitas miatt a korabbi korona fertozesekre olyan t-sejtes tanult immunitas jott letre, hogy nincs szukseg "uj" immunitasra, sterilizalo immunitassal rendelkeznek az "ismeretlen" sars-cov 2-re." Vagy felületesen olvasol,vagy figyelmetlen vagy,de ezt írtam:"Csak az ellen véd,amivel már találkozott valamilyen formában". Köszönöm a megerősítést....
Valoban vannak olyan esetek, ahol nem alakul ki "uj", tanult immunitas a covid utan. Ezek azon esetek, ahol a keresztimmunitas miatt a korabbi korona fertozesekre olyan t-sejtes tanult immunitas jott letre, hogy nincs szukseg "uj" immunitasra, sterilizalo immunitassal rendelkeznek az "ismeretlen" sars-cov 2-re. Kicsit felboritja az eroltetett logikatokat, hogy tanult immunitas csak az adott korokozoval tortent talalkozas UTAN alakulhat ki ellene, de gondolom ugyis terjesztitek minden alatamasztas nelkul a hulyesegeket tovabb, mert csak.
Elmeletben majdnem jo, amit irsz, csak a gyakorlatban nem tudod igazolni covid eseten. Nem 'erosen valtozo' a termeszetes immunitas covid eseten. En nem tagadok semmit, de nem is en vagyok kettonk kozul aki a termeszetes immunitasrol hulyesegeket terjeszt. "ha még a nyálkahártyán a veleszületett védelem meggátolja a fertőzést, akkor nem alakulhat ki erős tanult védelem." Ez sajnos a hulyeseg resze a logikadnak. Pont, hogy a tanult vedelem "nyalkahartya-immunitas" resze az, ami az ujrafertozodessel szemben is ved. Ez az, ami izomba adott oltassal biztosan nem lesz... A dolog lenyege viszont, HA valoban erosen valtozo minosegu termeszetes immunitas alakulna ki, azt latnank a valo eletben. Viszont az allitasoddal szemben azt latjuk, hogy nagyon is kivalo termeszetes immunitas alakul ki. Az a baj, hogy megeszed a gyogyszergyari logikat, ami szerint csak az antitestes immunitas szamit, es az is csak mennyisegileg. Ezert vagy tevedesben.
A szervezettnek van a veleszületett védelmi rendszere, meg a szerzett, tanult védelem. A tanult védelem csak fertőzésre vagy oltásra alakul ki. Fertőzésnél is csak ha mélyebb komolyabb a fertőzés, ha még a nyálkahártyán a veleszületett védelem meggátolja a fertőzést, akkor nem alakulhat ki erős tanult védelem. Oltással a tanult védelmet tanítjuk. Ezért lehet "gyengébb" a fertőzéssel szerzett védelem az oltással szerzettnél, mivel az függ a fertőzés erősségétől is. (ahogy az oltás dózisa is befolyásolja a védettséget) (Algore-nak ezt tudnia kellene, csak neki a "fake" tetszik, ezért ezt titkolja, letagadja)
És mi van a háromszor oltott oltatlanokkal? Náluk milyen védettség alakul ki? Azért kérdezem mert én 3 pfizerrel oltattam, de a sok turbóvaxxer azzal jön, hogy én akkor is oltatlannak számítok mert nem értek egyet médiában unalomig ismételt oltáspropagandával. Itt meg is jegyzem, hogy nálam itt a vége, többet nem oltatok, még akkor sem ha utazásban vagy bármi másban korlátoznak.
61 múltam, átmentem ezen a szutykon - 1-2 hetes szaglásvesztéssel, ízérzékelés vesztéssel. 2-szeri oltásostól kaptam a fertőzést, aki sokkal betegebb volt nálam, és azzal vigasztalta magát, hogy ha nem lett volna oltva, talán meg is halt volna.
"Tehát... amivel még nem találkozott semmilyen formában, azzal szemben nem véd meg. (első mondatod fordítottja) (Vagyis - meghalsz.) ": alapjaiban téves állítás! Amivel még nem találkozott,azzal szemben még nincs természetes immunitás. Az csak a fertőzés után alakul ki!
Nem mellesleg.olyan állításokra alapozva,amilyeneket ez az orvostudomány állít! Az élet pedig vagy beigazolja a létjogosultségét (és akkor ez is a tidomány része lesz!),vagy nem(akkor viszont mehet a kukába). Ez a fejlődés! :-)
Tehát... amivel még nem találkozott semmilyen formában, azzal szemben nem véd meg. (első mondatod fordítottja) (Vagyis - meghalsz.) Továbbá - asszem, - előbbiből következően - nem lesz már szükséged az új fertőzéssel szembeni megbirkózásra, immunitás kialakulására sem. Bocs, csak a logikád mentén mentem végig.
...a várható max életkor a 100 000 éve kb 35-40év volt, az orvostudomány fejlődése ezt kitolta 70-75évre, az az orvostudomány amit itt leszólnak... hány éves vagy? szeretnél csak 35 évig élni? Sokan itt, ebben témában is, dobálják a kukába azt az orvostudományt, ami megduplázza a várható életkort...
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live