Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Eisenburgprofesszor szombat, 15:20
Előzmény: #104235  Sehmet
Sok idióta erre kíváncsi, cirkusz kell a népnek, főleg az ökröknek.
Valószínűleg semmi sem igaz belőle, a négyigé feljelentést tett.
Audax1 szombat, 14:13
Előzmény: #104236  Worthington
Nem friss, de lehet csámcsogni rajta. Vannak is önként jeletkezők és akik fokozzák (pl. a Partizán , Telex) a gúnyt, mert irigyek a végtelenségig. Ez a módi most: irigység, düh és bosszú. Csak azt nem tudják, hogy ez semmit sem visz előre, semmit sem old meg, de tönkretesz céget, gazdaságot! Csak azért is, Hajrá 4iG!
Worthington
Worthington szombat, 13:31
Előzmény: #104235  Sehmet
Friss hír? :)))
Sehmet
Sehmet szombat, 13:07
Zsolesz2017 szombat, 12:57
Ezzel alapvetően egyetértek. Az, hogy tudatosan próbálják gyengíteni a cég megítélését, szerintem sem zárható ki, főleg ha ennek közvetlen árfolyamhatása is van. Hogy pontosan mi a cél, azt persze nem tudom az olcsóbb megszerzés csak egy lehetséges forgatókönyv. Találgatni nem szeretnék, viszont szerintem az is fontos, hogy egy ekkora cég, ilyen növekedési potenciállal a jelenlegi árfolyamon nincs teljesen értékelve. Még az állami gáncsoskodás vagy egy kevésbé kedvező politikai környezet mellett is komoly növekedés várható, és szerintem többek között ezért is ekkora az érdeklődés a cég iránt. Ezt nálam okosabb fórumtársak, elemzők, hozzászolók már alátámasztották. Én ezért sem dobálnám, inkább kivárnék. A közlemény magáért beszél. Én így gondolom és ennek megfelelően cselekszem. 
Kosto97
Kosto97 szombat, 12:56
Előzmény: #104212  BigD21
Nem tudjuk hogy "minimális bünti" lesz, vagy vmi teljesen más!!!
Zorro szombat, 12:41
Előzmény: #104228  Andre75
MP nem az államnak akarja megszerezni. Hanem a saját üzleti köreinek.
Worthington
Worthington szombat, 12:28
Előzmény: #104226  gilgalad
Te nem sokat foglalkozhattál eddig a 4IG-vel! :)))
A cégcsoport egyik leglátványosabb és legmagasabb hozzáadott értéket képviselő innovációs iránya az űripar, amely immár a csoport bevételeinek jelentős részét adja. 
HUSAT program: 
A saját műholdprogram keretében 2030-ig egy geostacionárius kommunikációs műholdat (HUGEO) és nyolc alacsony Föld körüli pályán keringő földmegfigyelési műholdat (HULEO) terveznek pályára állítani. A projekthez olyan csúcstechnológiát képviselő partnerekkel működnek együtt, mint a dél-koreai TelePIX. Űrtechnológiai Gyártóközpont: Leányvállalatuk, a Remred Martonvásáron valósítja meg Magyarország első zöldmezős űrtechnológiai gyártó- és innovációs központját.
SpaceX partnerség: 
Európában elsőként kötöttek megállapodást Elon Musk vállalatával a Starlink Mobile és a nemzetbiztonsági célú Sovereign Solutions szolgáltatások regionális bevezetéséről. 
Védelmi ipar és dróntechnológia:
A távközlési alapok és a védelmi technológia szinergiájára építve a 4iG pilóta nélküli légi járművek (drónok) fejlesztésében is szerepet vállal. Leányvállalataik (pl. Rotors & Cams) révén olyan innovációkon dolgoznak, mint a titán-karbon térrácsos szerkezetek, valamint a rádióelektronikai zavarásnak ellenálló, fejlett kommunikációs és navigációs rendszerek fejlesztése. 
 Úttörő telekommunikációs megoldások:
A hazai Vodafone és DIGI felvásárlása, majd ONE márkanév alatt történő integrációja mellett a hálózati innovációban is az élvonalra törekednek: 6 GHz-es technológia: Elsők között tesztelték és mutatták be a 6 GHz-es mobil távközlési technológiát, amely a korábbiakhoz képest akár tízszeres letöltési sebességet képes biztosítani. Nemzetközi 5G infrastruktúra: Aktívan exportálják a digitális ökoszisztémák kiépítésével kapcsolatos tudásukat a Nyugat-Balkánra (pl. Montenegró, Albánia), ahol modern hálózatfejlesztési és digitalizációs projekteket vezetnek. 
Zöldenergia és energetikai üzletág:
A cég legfrissebb diverzifikációs lépéseként egy önálló energetikai üzletágat hozott létre. Az innováció itt a megújuló energiatermelésre (pl. észak-macedóniai szélerőmű-fejlesztések) és az új generációs energia-infrastruktúrák, valamint okosmérési és energiatárolási rendszerek informatikai támogatására fókuszál. 
nyereg
nyereg szombat, 12:27
Előzmény: #104227  Zsolesz2017
Biztosan, hogy nem árazta be a Musk hírt a piac, ugyanis ugyanitt volt az árfolyam amikor napvilágot látott. 
Zno szombat, 12:19
Előzmény: #104224  nyereg
Nálam ott bukik a történet mikor a fickó azt mondja Jászai mellé kellett valaki mert ő képtelen lenne egy tárgyalást lebonyolítani és az a személy Orbán volt amivel Mészáros szellemi szintjére próbálta le degradálni. Most komolyan ki hiszi azt el, hogy azért tudtott nemzetközi szinten terjeszkedni a cég mert Viktorunk intézett mindent Jászai meg csak egy bábú?
Andre75 szombat, 12:15
Előzmény: #104227  Zsolesz2017
Egyértelmű, hogy tudatosan próbálják gyengíteni a cég hírnevét. Próbalják lenyomni az árfolyamot és könnyebben megszerezni...az állam olcsóbban tudjon esetleg kiharapni belőle? ki tudja, mindenesetre nagy az érdeklödés, ez csak jót jelent,.nagy a cég értéke, amit a béka segge alatti árfolyam sajnos ezen inzultácók miatt nem tükröz. 
Zsolesz2017 szombat, 11:55
Előzmény: #104224  nyereg
Én egy ilyen határozott 4iG-közlemény után biztosan nem kezdeném el dobálni a részvényeimet. Ez a közlemény végre erőt és határozottságot mutat. Sőt, a spekik helyében most én lennék bizonytalanabb, hiszen egy határozott vállalati reakció és egy büntetőfeljelentés után nem olyan egyértelmű, hogy innen még érdemes agresszíven lefelé tólni az árfolyamot. A Musk-hír pedig valóban egy olyan pozitív dolog, amit szerintem még egyáltalán nem biztos, hogy beárazott a piac. Szóval én most inkább kivárnék. Hajrá 4IG!
gilgalad szombat, 11:49
Előzmény: #104201  KKR13
A szokásos sablonokon túl, hol az innováció? Akár nálad, akár a 4ig-nél? Nemzet védelmezőjeként fent nevezett agyon dotált cég mit tud, mit tudott felmutatni a hátszelével együtt? Te, az acsarkodáson túl, a soha meg nem unt barokkos háttérhatalmi utalásokon, megvetésen túl milyen szellemi, erkölcsi táplálékkal, megújulással, fejlődéssel tudsz szolgálni az erre éhező honpolgárnak?
nyereg
nyereg szombat, 11:38
Szerintem ebben az árfolyamban már minden is be van árazva ami negatív, viszont  Musk hír hol van beárazva? Sehol. Egy évtizede leváltott, sértett fazon hablatyol össze vissza, ne őrüljünk már meg. 
gilgalad szombat, 11:37
Előzmény: #104210  Kamilla_szerint
Egészen komoly válságban vagy, gyógyulj, békélj meg a belső frusztrációddal, mert csak szarabbul fogod érezni magad. Nem kíván itt senki sem neked, sem ennek a cégnek agóniát, rohadást, pusztulást. Az indokolatlan versenyelőnynek, valóságtól elrugaszkodott, teljesítmény nélküli, extrém túlárazott lenyúlásoknak nagyrészt vége. A levegőbe mondott, megalapozatlan vízióknak meg vége lesz. Minősítesz, 4 hónap kárairól írsz (mik is azok?), eredményeit nem vagy hajlandó látni, elfogadni. Örülsz a fájdalmas ébredésnek, ami sehol sincs, de ennek már előre örülsz. Áfacsaló társadalom része vagy te is, mentalitás, gerinc kérdése. A nyugat szerinted csak elvett tőlünk. Csak sajnálni tudlak. Jobbulást!
Zsolesz2017 szombat, 11:25
Előzmény: #104212  BigD21
Szerintem pont ezért kell tényszerűen nézni. Véleményem szerint ez már nem egyszerű politikai vita vagy egy interjú cáfolata. A 4iG szerint valótlan állítások hangzottak el egy tőzsdei cégről, amelyek a befektetői bizalomra és az árfolyamra is hatással lehetnek, ráadásul mindez az átvilágítás közben történik. Ez nem jó, de ami viszont szerintem nagyon pozitív és végre megnyugtató, hogy a 4iG most határozottan és gyorsan reagált, nem hagyta szó nélkül a történteket. Én arra is számítok, hogy a tulajdonosok egyértelműen kiállnak a vezetés mellett. Most viszont az lesz érdekes, hogy mi lesz a következő konkrét lépés. Mert szerintem lesz. Ebben a cégben komoly üzletemberek, szakmai vezetők irányítanak. A feljelentés ugyanis még csak az első. Ha ezt valóban a tőkepiacot befolyásoló támadásnak tekintik, akkor jöhet-e további tőkepiaci bejelentés, rendkívüli tájékoztatás. Szerintem ezt érdemes figyelni jövő héten, nem azt, hogy ki mit gondol érzelmi alapon. Ki kell ülni ezt sajnos. Hajrá 4IG!
sprint53 szombat, 11:03
Előzmény: #104213  Kamilla_szerint
Dicséretes... ! :D

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek