Lehet itt töprengeni jobbra-balra hogy mièrt 1500 ,1600,1700,1800 esetleg 2000 környèkèn köztes kiszállási pont stb....èrdemi fordulat 2500 felett sajnos csak addig csak szarakodás
bocsánat, de fordítva ülsz a lovon... nem én állítottam ezt, hanem Deák Dani... és én pont azt mondom, hogy ez a sugallmazás nagyon rossz fényt vetít a 4IG-re.... ne keverjük a dolgokat
A tárgyalás Musk-kal 2024-ben volt. Akkor erről mindenki tudott. Az, hogy most aláírták a szerződést két év kemény munkát jelent és azt, hogy az amerikaiak továbbra is bíznak a 4ig-ben. A te posztod azt sugallta, mintha Orbán mostani közbenjárására írták volna alá a szerződést, de erről szó sincs.
Ezt most én sem értem, ezzel mi volt a baja. 4ig-el kapcsolatos, miért ne írhatnád be? De az egész napos nyafogás az mehet. Van itt baj gazdagon egyesek szemléletével.... Re: 1595.-
nem értem a passzív agresszív hozzáállásod... miért gondolod, hogy te húgyoztad a Golf-áramot??? egész pontosan azért osztottam meg az infót, mert közvetlenül a 4ig-val összefüggésben áll... már megbocsáss, de ez a fórum nem pont a 4ig-ról kellene szóljon??? Kicsit visszavehetnél az arcból, fórumtárs...
Ha valami robban, akkor a te fejed a hülyeségtől. Nem olvastam a cikket, mert nem érdekel, a manus sem, nehéz felfognod? Robbangass csak ahol akarsz, de ne itt!
Elég baj lenne az, ha BellaVita vagy Deák D nagyobb hatással van az árfolyamra, mint ez a komoly hír!!! Úgy tűnik, ha JG lehozza a csillagokat az égről, akkor se emelkedünk, amíg MP nem "engedi"...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.