Dettó. Egyébként én eldöntöttem hogy 3-4 évet rá tudok szánni a 4igre, egyébként még mindig nagyobb sztorit látok benne mint a MOLba vagy OTP be. Meglátjuk. Mindenki másképp csinálja.
Utólag könnyű okosnak lenni. Én például 3000 fölött már nagyon drágának gondoltam a MOL-t, a korábbi évek tapasztalata alapján. De ugyan ez igaz az OTP-re, Richterre is, nem is értem, hogy a mostani árfolyamon ki mer még beszállni és hogy mi a fene viszi az egekbe az árfolyamukat.
Kívánok neked sok sikert! De ismételten elmondom 10 év Opus után, ahova ti mentek, onnan én már régen megjöttem!! ha nem érzed benne a segítő szándékot, elnézést ,hogy írtam rád! Szép napot
Rövidtáv: gyorsjelentés Középtáv: vagyonvisszaszerzés mennyire hatnak rá Hosszútáv: sok adóság ledolgozása, javuló eredmények mellett, amenyiben és/ha nem lesz racionális karcsúsítás (túl nagy a cég)
Ha ennyire követsz, akkor azt is tudod, hogy nem folyamatos tartás jellemző rám! Amúgy egy böfögésen kívül MP nem mondott semmi konkrétat. Múlt héten O.Anita egyeztetett nagy kutyákkal, azt is olvastad?
Arról lemaradtam. Meg sok másról is. El kell fogadni. Nehéz, talán némi vigaszt jelent a tavalyi kiemelkedő év. Ha nincs fordulat hamarosan, továbbállok, határt kell szabni a bukónak (úgy is mondhatnám, hogy az ostobaságnak). Jelenleg Molt már nem vennék, Otp is necces, de talán. Richter lemaradóban (mint mindig...), MTEL kis kori után jó lehetne. De mi lesz veled 4ig?
Engedd el Kata. Itt már késő. Nekem is van olyan papírom ebből trutymóból, amit 4825 ft-on vettem. Most 1660-at ér. 3165 ft bukó, / papír. Nekem is sokszor megfordult a fejemben, hogy ha egy hónappal ezelőtt átteszem bármely blue-ba, már kb 30 %-al beljebb lennék. Mert azok annyit mentek, ez a ge_i meg annyit esett. Egyébként, meg simán képes ez még innét is feleződni...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.