Én is mindig ezen agyalok! Inkább rá se nézni, vagy napi szinten itt erőlködni? Mindkettő idegőrlő. Józanság? Oké, de annak is kell, hogy határa legyen! És ha most már az a józanság, hogy kiszállni, amíg nem késő. Bár már lehet mindegy. Annyit esett idén, hogy egy kicsi még belefér!? Vagy nem tudom, de azt biztosan.
Tényleg nem tudom, hogy követnem kell-e az eseményeket vagy hátat fordítani és várni... Ha olvasom a lehetséges további lejtmeneteket, néha elgyengülök és megfordul a fejemben, hogy pánikoló kisbüfi módon dobom az egészet...de nem. Itt a józanságnak kell helyt adni. Bár lehet, hogy beáll egy vízszintes vonalra, és évekig nem mozdul onnan. Vagy ez teljesen kizárt?
Egyik legnagyobb tèvedésem ez a borzalom mèg szerencse hogy a legkisebb pakkom a portfóliómban Jelentést megvárom ott van némi remény felpattanásra aztán kuka
Jelenleg semmi nem utal arra, hogy fordulna. Tényleg semmi. És az a baj, hogy néhány "itteni befektetővel" szemben vannak "pánikoló kisbüfik", akik már így is buktak eleget és nem akarnak többet. Szóval nem vagyunk messze attól, hogy nagy zutty legyen, még innen is! Nem tudok bizakodó lenni, bármennyire is vannak pozitív dolgok a mérleg másik oldalán..Úgy néz ki a MP bosszúja minden előtt való! Sajnálom.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.