Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
boomax ma, 09:51
Előzmény: #98654  Kawaszabi77
Kampányban ment a nagy ígéret: mindent átvilágítanak, mindenkit elszámoltatnak. Aztán jön egy MiG-29-es alkatrész-ügy, és mi van? "Adminisztrációs hiba", nyomozás megszüntetve, felelős leváltva. Szőnyeg alá söpörve. Ugyanez lesz az EU-s pénzekkel is: mindenki azt hiszi majd, hogy osztogatás lesz, közben meg semmi nem úgy történik, ahogy ígérték. És a 4iG sem kap tisztítótüzet – csak jön a békepipa, aztán megy minden tovább...szvsz 💪
Kawaszabi77 ma, 08:33
Előzmény: #98652  boomax
Itt sokan azt hiszik holnap csenget a postás:Hoztam 200.000 eurot,ezt a Peti meg a tisza intézte,únióból jött,ird alá,azt tedd el mert én sietek,mindenkinek ki kell vigyem izibe!Na ezekből a hazahozott uniós pénzekből mi kábé annyit fogunk látni,hogy lesz új mozdony esetleg,meg vizcsöveket fognak a földbe cserélni,mert 25%-a viz most elszivárog a földbe!Annyi hogy most nem a Lőri cége nyeri meg a melót,meg a Tiborcz Pistié,hanem a Vitézy unokatesója csinál egy céget,és ennyi!Ezután majd az vesz Ferrarit!Meg az Orbán Anita rokonai!Mai napot valahogy még birjátok ki,holnap érkezik a belőtt sérójú Istenkirály,és a kózanosztra fidesz maffiának megint annyi lesz!Jobb nem lesz,mert 16 évig lopott a fidesz,eddig meg 40 évig a komcsik loptak 89 előtt,utána meg mindenki,úgyhogy mindig lopott valaki,és utána azért nem lett semmi,mert az előzők loptak!Ne zárjátok be az ajtót,ha mégis jön a postás az uniós pénzekkel,nehogy ez miatt ne kapja meg valaki!
Zsozso1 szombat, 23:45
Előzmény: #98651  asphalt

Nincsenek számok nincsenek érvek még nincsenek de majd lesznek szerintem. Egyenlőre csak az európai ügyészség van az megvan hogy Brüsszelt szolgálja? (beléptünk) vagyis engedélyeztük hogy a jövőben politikai nyomásra bárki aki nem a mi emberünk nyomozzanak. Na ez a szuverinitás feladása felső fokon.
(akkumulátor gyárak) Minden országban támogatják ha külföldi cég jelentős beruházást akar. De a véleményem hogy az akkumulátor gyárak Audi, Opel, Suzuki, Merci stb nélkül a gdp a béka segge alatt se lenne. Ezek nem a miénk bármikor kivonulhatnak s akkor KO. Még nem panaszkodtam a papírra a nagyját
ezer körül vettem keveset négyezer felett adtam el s sokat háromezer kettőszáznál, most kezdtem vissza venni sajnos kicsit korán 2200 az átlagáram de még veszek hozzá. Soha nem panaszkodom mert én kockáztatok így rajtam is múlik.

boomax szombat, 22:52
Előzmény: #98650  sprint53
Mindenki az EU-s pénzesőt várja, mintha a postás hozná, és onnantól mindenki lubickolna a milliókban. Aztán majd szépen kiderül, hogy a "közember" annyit lát ebből a sok milliárdból, hogy drágább lesz a kenyér, a benzin, meg a rezsicsökkentés is eltűnik valahol – a cégek meg szépen felmarkolják, ahogy eddig is....szvsz. 🚀
asphalt
asphalt szombat, 22:28
Előzmény: #98649  Zsozso1
Segíts már nekünk egy kicsit, pontosan miről kellett lemondanunk. A szuverenitás mely formájáról, hol és miben. Számokkal, érvekkel. A vissza nem fizetendő milliárdokkal és adókedvezményekkel támogatott  akkumulátor gyárakról mi a véleményed? Amúgy itt ültök egy papírban, ami teljesen tipikus neres fos. Egekbe húzott lósz@r, amit a duplázásnál el kellett volna adni 50%-ban, a többit meg kiszórni a forgalomban 3-4 részletben, oszt’ visszavenni valamennyit a nyerőből és játszani vele. Századik ilyen sztori a béten. Srop loss, gondolom senkinek se ismerős. Kereskedési terv, szabályok betartása, diverzifikáció, minek. Full tőkével bele a közepébe, aztán a sírás, hogy szopó van. 
sprint53 szombat, 22:25
Előzmény: #98648  Zsozso1
Úgy tudom, a 10Mrd-ból eleve lejön 1.5 ami kötelezően közös költésre  kell menjen, ami nem kizárólag a magyar gazdaságot fogja fejleszteni. 4Mrd pedig nem új pénz, mert azokat már elvégezte az előző kormány, amit most fizetnek ki. Szóval, lehet számolni, hogy mi jöhet még a sok feltétel miatt ! De majd kiderül előbb-utóbb !
Zsozso1 szombat, 21:32
Azért számoljatok a 10 milliárd euro az a 2025-ös gdp 3,5 százaléka. Ezért feladni a szuverinitást. A multi cégek meg kiviszik a gdp 15 százalékát. 
Zsozso1 szombat, 21:24
Előzmény: #98645  sprint53

A megváltó úr a kampányba /vissza szerezzük mind a 27 milliárdot, választás után meglesz a 16 milliárd  most megkapjuk a 10 milliárdot,/ de még semmi nincs itt.  A végén lehet csak 6 lesz. Amúgy a szuverinitás fontos lenne. Nem biztos hogy meg kéne feküdnünk brüsszeli elit előtt akit a globális nagytőke felvásárolt s annak végrehajtójaként zsarol bennünket. Az a szíttya Magyar gondolkogás ami jellemző volt a grófokra ők azt mondanák áruló.Emlékeztek Viktor  azt mondta a 2027 uniós 7 éves költségvetés tervezethez egyhangú elfogadás kell de ő addig nem tervezi a jövőt amíg a múltat el nem számoljuk mind a 27 milliárdot. Lehet így csak fele lesz mert a megváltó nem lesz olyan tökös. 
Pártokon kívüki vagyok, való igaz megérdemli a fidesz ahogy járt de ha ők maradtak volna most 6000 felett lennénk az tuti.
sprint53 szombat, 13:07
Előzmény: #98646  timbuktu
"  Miről kellett most lemondani?"  majd csak figyelj !!!
timbuktu szombat, 12:40
Előzmény: #98645  sprint53

Milyen szuverenitás? 3 havonta szaladgálás Moszkvába! Sapkagyűjtés USA-ban, a védernyőéert kuncsorgás, amiről  az amerikaiak nem is tudtak. Miről kellett most lemondani? Elő a farbával! (Éljen az óvodáknak 3x áron megvásárolt babamotor!)
sprint53 szombat, 11:46
Előzmény: #98643  asphalt
Ha a Fidesz is ezt az utat választotta volna ( lemondás egy kis szuverinitásról ), már régen megkaptuk volna az EU-s támogatást... !
BellaVita szombat, 11:22
Előzmény: #98638  Ecpec
Ha ez a reláció igaz lenne, akkor ez azt jelentené, hogy ez a fideszes selejt taknyosra szopatta a Fidesz elitet....
ugye te is látod a logikádban a hibát?
hogy egy klasszikust idézzek, ezt hívják kognitív disszonanciának! :D
asphalt
asphalt szombat, 11:07
Előzmény: #98638  Ecpec
Éppen most sikerült elintézni, hogy hozzájussunk 10 millárd EUR EU-s támogatáshoz, olyan szakemberek révén, mint Kármán András, Vitézy, Kapitány. Ez nem sikerült hosszú évek alatt a Fidesznek, mert nem voltak hajlandóak leállni a lopással. Szerinted ez a selejt. Kármánnak ráadásul tudtommal nem
sok köze a fideszhez. Ahogy Kapitánynak se, aki saját magának köszönheti, amit elért. A selejt, az ott ül most, az Országgyűlés fidesz frakciójában. Senki által
meg nem választott senkik. 
cclarinet szombat, 11:05
Előzmény: #98632  HunSuccess
Elég sok minden történt az elmúlt héten,de még nem lettünk okosabbak,mindenki csak találgat, tippelget. Én is azt teszem találgatok és most függetlenül a 4ig-től, ismerősökkel, barátokkal beszélve,azt hallom ( iskolák, önkormányzatok, óvodák, honvédség), hogy senki nem tud semmit, mindenhol bizonytalanság van. Nem akarok pártpolitikába belemenni, nem támogatom egyik közösséget sem,nem vagyok pártpolitikai hívő,mert mindenki haza beszél és csak az a fontos, hogy az ő sztorija legyen meggyőző, az ő igazsága az igaz és sérthetetlen. Azt hallom, hogy minden felújítás, elbírált pályázat fel van függeszteve, már megkezdett projektek is leálltak,( nem tudom tanév kezdésre félbehagyott épületek, hogyan lesznek készen). Szóval nem csak a 4ig szerződését szüneteltetik, nézik át, hanem mindent. Arra kíváncsi vagyok,hogy mekkora apparátus kell,hogy hány ember tudja átnézni, az országban jelenleg és az elmúlt 16 évben lebonyolitott pályázatokat, lehet ez a piaci rés,ez fog sok ezer munkahelyeket teremteni. 
Nem látom a sok menekülő oligarchát akik menekülnek külföldre,vagy a menekülő politikusokat, szóval szerintem biztosa lesznek perek,amik lehet, hogy évekig elhúzódnak de nem látom a pánikot, nem látom, hogy Mészáros már Kubában van, Orbán Moszkvában, Matolcsy Dubaiban, Tiborcz Kínában és Jászai a Holdon. Szóval csak azt gondolom, hogy most minden áll,mindent át akarnak nézni. Hogy mi lesz a 4ig sorsa nem tudom,csak találgatni tudok (bár van egy pár Telexes újságíró akiknek mindig vannak bennfentes információik a cégről, lehet őket kellene megkeresni és megkérdezni), én is bízok benne, hogy mihamarabb megoldódik ez a helyzet, lesz kiegyezés. Mindenkinek sok nyerőt kívánok!
HunSuccess szombat, 09:31
Előzmény: #98640  nyugdijas64
Köszönöm!
nyugdijas64 szombat, 09:23
Előzmény: #98632  HunSuccess
Ha már kérdezed: Sztem az elmúlt hetek kommunikációjában túlzottan nagy hangsúly került a space and defence lábra. Szinte csak arról szólnak a kommentek, hogy milyen esélyek vannak a fegyver- és űrtechnológiában, ami sztem a cég esetében csak légvárak építése. Aki üzleti ügyekben tapasztalt, az tudja, hogy a "nem kötelező szándéknyilatkozat" és hasonlók csak olyan darab papírok, amiknek nincs értékük, mert ilyeneket egy jól sikerült üzleti ebéd után bármikor bárkivel alá lehet írni. Ugyanakkor alig esik szó arról, hogy a cégnek jól beágyazott, valós értéket képviselő telekom és informatikai lába van és azok hozzák a pénzt, az S and D pedig viszi. Az utóbbihoz sorolt cégek (pl. Colt CZ) szinte mind tőkehiányosak, veszteségesek és rendeléshiányosak. Ezen érdemben a SAFE sem fog változtatni még akkor sem, ha a politikai ellenszelet nem vesszük figyelembe. Ugyanis az a pénz csak az EU szabályai szerint költhető el, azaz hozzáférést kell engedni a nem magyar cégeknek is. JG egyszer már felépített egy fülig eladósodott céghálót (SCD), ami a válságban össze is omlott. Sztem nem ezt az irányt kellene erőltetni. A telekomban a növekedési kilátások korlátosak, de az informatikában szinte határtalanok. És ezeknél a politikai kockázatok is kisebbek, mint az S and D-nél.
sonos szombat, 08:58
Előzmény: #98637  Kawaszabi77
Ahogy mondod
Ecpec
Ecpec szombat, 02:08
Előzmény: #98637  Kawaszabi77
A fidesz selejtje = a tisza elitje
Kawaszabi77 szombat, 00:33
Egy biztos:bukott fideszesből lesz a legjobb tiszás!
Kawaszabi77 szombat, 00:32
Ez a Ruszin is jobb ha kussol,csinált annyi disznóságot a fidesz alatt mikor még azt a csapatot gyengitette,hogy arról is egy házon kivül műsort le lehetne forgatni!A fürdőgatyás sztorija,a külföldi lakosztályai amit jogtalanul kivett folyton a nejével,akit nem is vihetett volna,a helikopterrel mikor folyton hazaugratott ebédelni,stb!Remélem ezeket is kivizsgálja az új csapata most,hogy ott miket alakitott!
Kawaszabi77 szombat, 00:23
Előzmény: #98634  sonos
Miért nem alszol?🤣😂
sonos péntek, 23:48
Valami ilyesmit vadok az n7 felulvizsgalatara is
https://forum.portfolio.hu/user/HunSuccess
HunSuccess péntek, 21:20
Egy közös gondolkodásra invitálnám azon részvényes társaimat, akik nem a cég szétverésében érdekeltek. A gondolkodás fő témaköre, hogy a továbbiakban hogyan tud a 4iG a jelenlegi politikai környezetben sikeres lavírozni. Milyen lehetőségek állnak előtte? Ez hogyan fog minket, részvényeseket érinteni? Meddig lesz a részvény beállva 1750-2050 HUF közé? Mikor és mitől jöhet a fordulat? 
Ugyanis az látható, hallható, hogy a politikai környezet nem baráti, már ami megy a kommunikáció terén. Ugyanakkor a másik oldalon ott van a 4iG tulajdonosi összetétele-amiben az állam is érintett-, nemzetközi kapcsolatai (amcsi, német, török, emírségi) és egyezményei/szerződései. A Q1 biztató eredményeket mutatott fel, idén elkezd üzemelni a martonvasari üzem is, illetve pár hete vették meg a Colt teljes részét (engedély nélkül ez nem
Ment volna) és hát ugye kint voltak a NATO csúcs mellett megrendezett védelmi ipari kiállításon is. A törökök pedig nagyon bíznak az együttműködés kiteljesedésében. 
Tényleg szeretném megismerni a részvénytársaim gondolatait is. És hat egységben az erő, több szem, többet lát!!!:)
nyereg
nyereg péntek, 17:43
Előzmény: #98629  Kata726
na de utána még vissza is csaptak 2030-ra piacin....érthetetlen.....
Rellim
Rellim péntek, 17:34
Előzmény: #98627  Nemtommilesz
Veszi.
Óráról órára olcsóbban.
Nem csavar itt ki senkitől semmit.
Beáll venni egy pofátlanul alacsony árra.
És megkapja.
Beáll még alacsonyabb árra, azt is megkapja.
Nem az eladói oldalról vesznek szinte soha. Megvárja, míg ránöntik...
Pedig, 5000 lesz!
Kata726
Kata726 péntek, 17:32
Előzmény: #98626  nyereg
2050 környékén 90%-ig biztos voltam benne, hogy addig tartott az emelkedés. Forgalom eltűnt, könyv kiüresedett és fokozatosan elbillent. Ilyenkor 10-20%-ot kapásból eladok, ha bebizonyosodik a meglátásom, még legalább 10-20%-ot. Pár ezer darabot részletekben még viszonylag észrevétlenül el lehet passzolni ilyenkor. Ezt most kihagytam.
Marina5
Marina5 péntek, 17:23
Piaci információk
Napi min1,867 HUF5 napos vált.7.43%
Napi max1,940 HUF13 hetes vált.-24.57%
Nyitó ár1,929 HUF26 hetes vált.-55.23%
Utolsó kötés1,882 HUF52 hetes vált.6.67%
Utolsó kötés ideje2026.07.10. 17:07YTD árfolyam vált.-53.19%
Napi változás (HUF)-43.0000052 heti min. záró1,600 HUF
Napi változás (%)-2.23%52 heti min. dátuma2026.05.15.
Előző záró1,925 HUF52 heti max. záró4,965 HUF
Forgalom (db)75,32752 heti max. dátuma2025.11.12.
Forgalom (HUF)142,758,04310 napos átl. forg.125 e db
Piaci kapitalizáció605 Mrd HUF3 havi átl. forg.3,764 M db
PiacBÉTBéta (S&P500-hoz mérten)0.60
DevizanemHUF
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 17:22
Előzmény: #98626  nyereg
Valaki veszi. Ez nyilvanvalo. Csavarják ki a kezekből, erre manipulálnak, kihasználják a nincs konkrétumokat. Őrlik fel a kisbüfik idegeit. Tudom szar érzés, benne vagyunk nyakig. Kitartás!
nyereg
nyereg péntek, 17:18
Előzmény: #98622  Kata726
Na, de forgalommal szépen elindult hétfőn, mint a nagy könyvben, honnan kellett  volna kiszopni h péntekre itt lesz, mikor minden amit látsz pont az ellenkezőjét mutatta....
Getup
Getup péntek, 17:09
Előzmény: #98624  Rellim
Csodálatos ez brutal erős cég👌💪 hogy szarjon sünt az összes vagy 2 hétig azt kivanom...
Rellim
Rellim péntek, 17:06
1882 
Kata726
Kata726 péntek, 17:06
Z 1882
Kata726
Kata726 péntek, 16:57
Előzmény: #98621  Getup
A profi befektetői kérdés a hétről, hogy mi értelme eladni, ha ősszel, télen, jövőre, x év múlva sokkal többet fog érni? Na ezért van! 2000 felett amikor érezhető volt, hogy elakadt, ott volt megint egy jó kör lehetősége, de "ne romboljunk, ne pánikoljunk" stb. Oké, és? Ne is haragudjon, aki ezt vallja, de szerintem ez egy faszság! Igenis érdemes lehajolni pár %-ért, mert ide jutott ez a csöves papír! Most nem én "romboltam", de legközelebb én is fogok!!!!
Getup
Getup péntek, 16:51
Előzmény: #98620  Kata726
😅😅

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek