Ma Düsseldorfban örömömre szolgált találkozni régi barátommal és üzleti partneremmel, Armin Pappergerral, a Rheinmetall vezérigazgatójával. Megbeszélésünk során áttekintettük a 4iG Nyrt. jövőképét és stratégiai irányvonalát.
Megerősítettük, hogy a Rheinmetall – mint a csoport legnagyobb kisebbségi részvényese és a 4iG Space and Defence Technologies kiemelt stratégiai partnere – továbbra is erőteljes támogató szerepet vállal abban a nemzetközi növekedési történetben, amelyet évek óta közösen építünk.
Abban is egyetértettünk, hogy közös elkötelezettségünk az európai piaci tevékenységeink bővítése mellett változatlan, különös tekintettel arra, hogy kihasználjuk a már meglévő, stabil ipari együttműködést a magyarországi közös vállalatainkon keresztül, amelyekben a magyar állam szintén kisebbségi tulajdonos, miközben tovább bővítjük a hazai ipari kapacitásokat.
Emellett új területeket is azonosítottunk, ahol közös beruházásokat valósítunk meg, valamint ipari és technológiai partnerségeket fejlesztünk ki. Ezek hozzájárulnak Európa védelmi képességeinek fejlesztéséhez és bővítéséhez, miközben erősítik Magyarország szuverén ellátásbiztonságát is.
JG mai linkdin posztja: Today in Düsseldorf I had the pleasure of meeting my long-time friend and business partner Armin Papperger, CEO of Rheinmetall. During our discussion, we reviewed the vision and strategic direction of 4iG Nyrt.
We reaffirmed that Rheinmetall, as the Group’s largest minority shareholder and a key strategic partner of 4iG Space and Defence Technologies, continues to play a strong supporting role in the international growth story we have been building for years.
We also agreed on our shared commitment to scaling our European market activities, with particular focus on leveraging the solid industrial cooperation already established through our joint ventures in Hungary, where the Hungarian state is also a minority shareholder, while further expanding local industrial capacities.
In addition, we identified new areas where we will pursue joint investments and develop industrial and technological partnerships, contributing to the advancement and expansion of Europe’s defense capabilities, while also strengthening Hungary’s sovereign supply security.
Galgóczyhoz visszatérve: A Budport handling kft elfelejtette leadni 2019, 2021, illetve 2022 évi beszámolóját - A közhiteles nyilánytartás szerint - szóval akkor ez egy számviteli fegyelem megsértése. 3 perces nyomozásom szerint... egyébként megnéztem 2017-ről 2018-ra vesztett 867 462 millió forintot export értékesítésből, valószínű piacot vesztett - emiatt a budport utánma folyamatosan vesztetséget termelt. -lehet innen ered a frusztráltsága. ez megintcsak 3 perces utánna járás közhiteles adatokból fantáziálni én is tudnék lájkokért.
Azért remélem azzal tisztában vagy, hogy ez az ürge hivatali vesztegetést követett el. Én nem mutogatnám a Kontroll helyében. A Budport tulajdonosaként azért hosszú évekig kényelmes volt neki kenőpénzt fizetnie, aztán a végén csak felnyomta a konkurens MALÉV GH-t tiltott állami támogatás miatt. Persze korlátlanul enyhíthető a büntetés, ha bejelenti a hatóságnak...
Vajon mennyire valid amit itt elmond ? Értem , hogy most minden rossz ami NER volt de MP is azt nyilatkozta ami jó azt nem verik szét . Ez a video szerintem egy lejáratás . Sokan azt se tudták idáig ki az a Járai .
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.