60%-át dobtam 1820/12-nél. Majd feljebb veszek, HA rendeződik a helyzet. Ha megindul nem számít, hogy kimarad pár %, az a nagyobb kockázat, hogy most benne vagyok nyakig. Egyelőre OPUS 2. De ott is miután lement a béka segge alá, többszörözött. Hátha itt is az lesz, persze ilyen előzmények után ezt kivárni kurva nehéz lesz. Nem is fogom. Valahol 2000 alatt venném vissza, és 2400-2700 között el is adnám. Új csúcsokat meghagyom a mesemondóknak.
Most egy olyan szerződés miatt van pánik, amit nem is tudtunk hogy létezik és nem is tudjuk hogy mi van benne, amiről nem is tudtunk hogy létezik az most lehet hogy nem is lesz meg, azt se tudjuk hogy nem lesz meg amiről nem tudunk hogy mi van benne…őrület az egész
0 az esélye,hogy az RRF pénzeket a q.va szűk határidőn belül le tudjuk hívni,ha nem ezeket a cégeket használjuk fel a projektekre, amik erre most alkalmasak!pld 4IG.Nincs idő új cégeket erre összerakni.Nincs idő minimum 2 hónapos közbeszerzési pályázatokat lefuttatni! Ja és nincs úgy idő a munkákat megcsinálni,leszámlázni!MFB fogja az előfinanszírozást megtenni,RRF zsé utólag érkezik, év végéig! SAFE pénzeket sem hagyjuk ott!Ott is határidők vannak!
Napok ota relativ alacsony forgalommal zuhan. Sokan eladnak, de nincs vevo. Tenyleg vicc. Nem ertem, hogy nem lehet ezzel semmit kezdeni. Tenyleg ilyen szar a ceg es egy gigantikus lufi volt? Ennyi kulfoldi mammut ceget is berantottak a csobe? Ennyire a Magyar allami p÷nzcsapon mulik minden, amugy nulla produktum? Most tenyleg ott vagyunk mar hogy lassan csupaszon a One tobbet er, mint amit a reszveny arfolyam mutat..
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.