Ha lemenne 800-ra a parában az király lenne, (bár kétlen, szerinten csak főleg csak para van, semmi konkrétum, a cég stabil, készültek a Tiszára), lenne egy 10K db vételem, az biztos, de szerencsére 1/5 áron :)
Fordulni? Minden ellenálláson, fibo szinten átesett eddig. Nagyon úgy fest, hogy visszamegy oda, ahonnan indult. Kérdés, hogy ez az 1800 körül lesz, ahol időzött kicsit, vagy a 800 ahonnan tényleg indult az emelkedés.
Sok. Van 4825-ről is... Higítottam közben, de szar sem ért. Bárhol vettem, tovább esett. Én elengedtem. Betudtam annak, hogy balfasz módon fektettem be, vállalom következményeit. Elhittem a köré épített szép mesét, meg hogy mindjárt fordul. :D A valóságban ez a papír nem ér egy bögre gecit sem.
Ez a szoban forgo osszeg, legyen akár 1300 millio, szvsz nem oszt vagy szoroz a 4iG-nek. Van elég megrendelés évekre elore, csak gyozzuk teljesíteni. Pláne ha 10 évre szol, ahogy valaki írta. Es ha átvizsgálják, hát vizsgálják, az a dolguk, modosítsanak valamit, valamit toroljenek, nem probléma. Hozzák el a SAFE pénzt, az a fontos.
Nyilván nem kell, hiszen ezek sehol nem nyilvánosak. Van egy társadalmi elégedetlenség az előző csapattal szemben. Valójában a választáson nem Tiszára szavaztak, hanem a Fidesz ellen. Ezért ezt a hangulatot, ami van, megpróbálják minél tovább fenntartani. Nyilván kell költeni a védelemre, de az átlag magyar nem érti, hogy miért és nehéz is neki megmagyarázni. Amíg előtérben vannak ilyen ügyek és szinten lehet tartani a hangulatot, addig sem az érdemi dolgokkal vannak elfoglalva az emberek. Szerintem ez sokáig így lesz, nem lesz semmilyen árok betemetés. Amíg tart az Elszámoltatás Show, addig népszerűtlen intézkedéseket is meg lehet tenni. Amúgy ez tiszta Fidesz taktika, ugyanezt csinálták.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.