Én azt se tudom hogy tiszás volt e vagy fideszes!A fideszkárosultak sebeibe akart sót dörgölni?De miért?Nincs elég bajuk még?A fideszkárosultak logikailag a mostani tiszások nem?Vagy kik a fideszkárosultak?Szerintem nincs egyenesbe lelkileg,és kicsit több indulat gyült össze benne,mint amit önállóan kezelni tud az ember!Keressen fel valami szakembert,kérjen segitséget,mielőtt a fókuszba lesz,hogy leölte a családot,vagy felakasztotta a szomszédot,úgy vérszemet kapott!De próbáljon sportolni,levezetni a feszültséget,az hátha segit!!
Szerintem érdemes lenne kicsit hátralépni és az érzelmek helyett a számokra fókuszálni. A tőzsdén nem a szimpátia, hanem a tőkeáramlás és a stratégiai partnerségek mozgatják az árat. Aki csak érzelmi alapon, politikai vagy személyes ellenszenvből közelít a 4iG-hoz, az pont a lényeget szalasztja el: a pénz útját. A Mubadala vagy az e& belépése nem hitkérdés, hanem kőkemény gazdasági realitás. Próbáljuk meg az összefüggéseket nézni a vágyvezérelt gondolkodás helyett. Tartsuk meg a méltóságunkat és próbáljunk meg szakmai vitákat folytatni, érveléseinket konkrétumokkal alátámasztani.Semmi gond, ha valaki úgy látja, az adott részvény, jelen esetben a 4iG rossz befektetés, esni fog…De akkor arról írjon, hogy miért gondolja, mivel támasztja alá az érveit!Itt a legtöbb negatív hozzászólás, érv az maximum annyi, hogy NER meg ha nem minden nap zöld, akkor már rossz a papír, adni kell…Igen, én is az optimisták táborát erősítem, akik a folyamatosan “+” hozzászólásokban (rice2, bocsi hogy mindig Téged hozlak fel!) arról beszélünk, hogy azok a piaci jelek, történések, események, igen is azt erősítik bennünk, hogy a vállalat hosszútávon nagyon erős és növekedni fog!Mi ezt látjuk, gondoljuk azok alapján, amit a sajtóban olvasunk és a világban történik. SZVSZ: Aki nem látja az összefüggéseket a régiós terjeszkedés, az infrastrukturális váltás és a tőkebevonás között, az rossz úton jár. Próbáljuk meg a racionalitást és a gazdasági tevékenységeket figyelni a vágyvezérelt gondolkodás helyett, mert a piacot nem az indulatok, hanem az eredmények érdeklik. Köszönöm!
Politika ON - Rendszerváltás. Mindenki másképp értelmezi. Vannak akik szerint mindent fel kell égetni a múltból. Felszántani, sóval behinteni... Úgy fest, te is ide tartozol. Szerintem, a TISZA nem ezt akarja. Javítani akar. Nem esztelen rombolást. Az pedig azt jelenti, hogy ami jó, és működik, (az akár kisebb változtatásokkal is, de) marad. A bűnös élvezetedhez pedig egy versike jut az eszembe... Az ég kék, a fű zöld, neked meg a ku.... Politika, és egyéb részemről OFF.
Isten, ments, hogy bárkit lebeszéljek. Szerintem vegyetek minél többet, a házatokat is tegyétek rá. Épp ezért váltottunk rendszert, hogy a régi rendszer elvtelen haszonélvezői megfizessenek. 12 napja a kedvenc bűnös élvezetem figyelni ezt a sok vergődést és önbecsapást és nem hagynék ki egy alkalmat sem, amikor sót dörgölhetek a fideszkárosultak sebeibe :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.