Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Csaba75 péntek, 20:57
Par napig volt 4ig rèszvènyem , valami isteni sugallat hogy választás előtt inkább ne tartsam 2.900.- környèkèn ahol vettem dobtam is hèt elejèn
sprint53 péntek, 20:53
Előzmény: #89143  rice2
Madridban, én is +-an csalódtam pár nap óta... !
fiftififti péntek, 20:18
Előzmény: #89156  Beavis1979
Bukóban ne realizálj, inkább hígítsál jövő héten 2000 alatt. 
Én ma vásároltam, de szerintem még korán sincs itt az alja!!
Ez már lassan túlmutat a választási parán, most a brókerek szopatják a népet!!
fiftififti péntek, 20:14
Előzmény: #89147  Elon
Mint írtam még tegnap, sőt ma reggel is hogy 2200-on bent állok vételen.
Sokan lehúrrogtak,  rengeteg mínusz kaptam, (mondjuk ezeket a értékeléseket leszarom)  hogy troll vagyok stb.
Aztán mégis megkaptam 2200-on a beírt mennyiséget ,sőt 2170-is vettem, aztán 2230 on.
De fenntartom további véleményem hogy 2000, sőt alatta is alatt is venni fogok ha a körülmények úgy alakulnak. 
Csak azért nem vettem ebből többet mert láttam hogy opusban is óriási szakadás van, így abból is csíptem szépen az alja körül 😃
Mai nap egész nap a gép előtt ültem, minden mást hanyagoltam hogy tudjak időben vásárolni. Van még bőven tartalék a párnacihában, szóval még tudok bővíteni , vagy hígítani.
Nyilván én is beszopom, ha bukik a neres bagázs.
Beavis1979 péntek, 20:02
Üdvözlök mindenkit!Csak egy kérdés amit tudom nehéz megválaszolni de én tegnap bevasaroltam 1200 db ot kB 2660 Ft összegű átlagáron ma sikerült 700 ezer feletti mínuszban is lennem most van majdnem 400 érdemes erre várni nincs nagy reménysége csak annyi legalább 200 mínuszom legyen es elbucsuzzak örökre a tousdetol soha vissza se nézek.Csak egy búcsú tanácsot szeretnék kapni?
Valiz
Valiz péntek, 20:02
Előzmény: #89148  Megbizhatoacs
Ez jó! 
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 19:54
Micsoda? Hogy csipegettünk e? Naná. Mindig jónak tűnt, hogy lesz fordulat, meg felpattanás :) Nekem január 12-től vannak beragadt egérkéim.
Vagyis végig van az esésből, összesen mai nappal bezárólag 2380 db :)) pedig megfogadtam max 1000 db lehet napizgatni :))) hát nem úgy adta :)
Szóval most már fordulnia kell :)
Irány a nagy szarvas ! :)
real
real péntek, 19:48
Szabi hová tünt? Lehet szervezi a 2000-es bulit? :) 
Megbizhatoacs
Megbizhatoacs péntek, 19:47
Előzmény: #88815  rice2
Na! Azért azt csak nem! ;) 
Kosto97
Kosto97 péntek, 19:46
Mivel ez a 8 MRD eurós állomány az SDT-n keresztül fog bejönni,adjuk még hozzá a többi üzletágból befolyó bevételeket is, hogy "szebb" legyen az összkép!
Worthington
Worthington péntek, 19:36
Előzmény: #89147  Elon
Szia, én beírtam amikor csipegettem, sajna az még 3000 felett volt. Azóta nem vettem, mert hétköznapibb dolgokra is áldoztam.
Megbizhatoacs
Megbizhatoacs péntek, 19:25
Benézek ide egy -10%-os nap után, ami amúgy egy közel 8%-ot esős napot követett, aztán rögtön világbéke. Nagybetűs gazdagodás! :)  Sőt, kiváltságosnak érzem magam, hogy a felére csökkent a 4iG-s vagyonom. Nagyon jó belépő!, Most érdemes venni, még ha tovább is esik!, Rendkívül jól fejlődő, szenzációs cég! Gelli az ász! stb. :) Zseniálisan nyomjátok, jobb mint egy meditációs tábor, komolyan! :) Mindez 5 hónapja, lankadatlan kitartással.  Kiváltságnak érzem, hogy tagja lehetek ennek a baromi jó lehetőséges pénzolvadásnak. :) (Őszintén, néha már hangosan felnevetek. Persze az mindig is egy szubjektív dolog volt a történelem során, kinek mi a hülyeség kategória.) Ez van, sokan hosszútávú befektetők lettünk, nem csak a nagyöregek itt a fórumon. :) Szabi, hova tűntél, jöhetnél már a rakétával. :) Rendesen hiányzik a sok rakétázás, oly rég hallottam. Vagy ápr. közepéig elengedted a dolgot? 
Elon péntek, 19:16
Rice, Worthington Rellim hol lesz az alja az esésnek? Vettetek az esésben?
tschi- péntek, 19:12
Előzmény: #89134  rice2
Elvileg van az a pénz, amiért hajlandóak tönkretenni jól működő cégeket. A hozzá nem értés kellő ideológiai önbizalommal együtt szintén képes erre.
Most hirtelen két dolog jut eszembe: a '90-es évek privatizációja és Tarr Zoltán MOL-lal kapcsolatos nyilatkozata...
Kosto97
Kosto97 péntek, 19:11
Ez a szerződéses megrendelés állomány a magyar GDP 4,5%-ával, az egész állami összköltség 8%-ával egyenlő! Nem kis volumen!!!
rice2 péntek, 18:59
2027 nyara akart lenni
rice2 péntek, 18:49
Előzmény: #89138  mandoo

Igen, persze, de nem direkt volt. 
Szerintem az időkorlát a gyártás gyorsasága, mert a hadiiparban most mindenki egyszerre akarna mindent. Sok a háború és fél a világ.
Mondjuk az, hogy Orbánék is választások miatt háborúznak és ezen sokan röhögnek nagyon érdekes.
Ezek közül ki gondolta volna, hogy Ukrajnában több évig tartó, komoly háború lesz? Na ki? Lehet röhögni...
A háború az nem nevetség tárgya, minél jobban ki kell maradni, ez tény. 
Ez úgy a legkönnyebb, ha 1 országnak komoly védelmi fegyverzete van. 
EUban is mindenki jelenleg így gondolja.
Jönnek az új fegyverek és a műholdak. Na ebben talán kicsik, de jók leszünk :D
Kata726       1 éve még csak álmodoztunk a jelenlegi árfolyamról :D és akkor most szar? dehogy!
.
nemtommilesz A bölcs indián azt is mondta: "Addig tartsd feszítve az íjat, míg a legjobb célpontot kapod"
Nem szabad korán lőni. A vad mozog, de a lényeg a legjobb pillanat. Türelem, nincs kapkodás.
Ja és nem biztos, hogy a nyúl a legjobb célpont, amikor közelít a szarvas és csak várni kell 1 kicsit.
.
Ez a gyors esés hihatetlen, de nekem hihetetlenebb, hogy madrid a másik fórumon, hogy megvilágosodott.
Na lesz belőle valami. Remélem belevett, vagy vesz és a következő duplázásban ő is benn lesz!
Időtáv 1 év. Cél az 5e-es szintek elérése. Én titokban 2026 nyarára már a 6e-es szintekben bízom. Persze ez mpost---, de majd meglátjuk. A cég rohamosan fog fejlődni. Rohamosant még eddig nem írtam :D
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 18:29
Szóltam én ma egy rossz szót is? Ma már olcsóbban vettem mint tavaly szeptemberben mikor a nagy pakkom bekockáztattam :) mondjuk ott emelkedésbe vettem bele, nem esésbe :))
Végigolvastam, a mai nap legjobb beírása nekem a következő volt:
Egy bölcs indián mesélt nekem a 4iG-ról, csak  annyit mondott, mikor a zuhanásról kérdeztem:
“ Minél inkább feszítik az íjat, annál magasabbra száll a vessző…”
Bepisiltem majdnem :)  akkor engedjük ki a vesszőt végre :)
Rellim
Rellim péntek, 18:19
Előzmény: #89139  feel
Nem lehet a 4IG-t tönkretenni. 
A meglévő szerződések élnek, azokból nem lehet könnyen kifarolni. Ha sikerül is, azok évekig tartó pereskedés után. 
Fidesznek még elszámoltatási kormánybiztosa is volt, (van?) Budai Gyula személyében. Hány céget tudott elszámoltatni a Gyurcsány korszakból? Egyet sem...
Annyi történhet, hogy kevesebb friss megbízást kap. De ez is kizárt szinte. Hadipari megrendeléseket kinek adják? Csinálnak egy új céget? Teljesen logikátlan lenne.
Az árfolyam szar. A bögre geci szintjén van. De ha nyer is a TISZA, nem fog változni semmi a céggel kapcsolatban. Sőt, ha esetleg ennek következményeként jön a SAFE pénz is, csak jobb lehet. 
(szerintem)   

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek