Ezen az árfolyamon a Telekom kapitalizációja 1300 milliárd ft-al több. HIHETETLEN. Itt mennyivel több üzletág van, ami majd nagy nyerőt termel és több külföldi érdekeltség, stb. Sokszor a kicsik viselkedése teljesen érthetetlen számomra. 2220ft
Szép napot! A saját vélemenyem írom. Én dobtam a napokban. Annyiban "könnyű" a helyzetem, hogy decemberben eladtam a pakkom (1800 körüli átlaggal volt). A nyereségemet idén újra elkezdtem visszaforgatni. Szóval kezdő tőkém biztonságban volt. Igy legrosszabb esetben is a tavalyi nyerőm ment volna a levesbe. Kezdetben örültem is a kisebb eséseknek. Jobb beszállót láttam benne. Igazából arra számitottam h eloldalazgat, esetleh esik kicsit. Hasonlóra szamitottam mint tavaly februártól augusztusig ahol eloldalazgatott 1500-1700 közt ha jól emlekszem (lehet 1600-1800, de nem ez a lényeg). Kezdetben %osan ahigy sazmolgattam stimmelt is minden. Aztan a haború miatt szamitottam tovabbi esésre. De ennyire nem. Szerintem van jövője. Sőt! De minden annyit ér, amennyit adnak érte. Én hiaba hiszek benne, ha most a piac nem. Nyilván egyre több a panikoló, ahogy nézem. Remélhetőleg valasztás utan stabilizalódik az árfolyam egy szinten. De én úgy döntöttem a napokban, hogy ezt nem várom meg. A pánikolós ugra bugralasokkal sokat kehet bukni, de azzal is ha valaki ül csak és várja amig kiolvad, mert közben bukhatja azt a nyereséget, amit mas papiron elérhetne (persze belenyúlhat rossz papirba is). Szerintem jó lesz hosszú tavon ez a cég. Ne feledjük 25%ban ki a tulaj. (Hadiipar) Plusz ott a telko rész balkáni terjeszkedéssel. Tervezek visszatérni. De most ez van. Rövid távon most jobb lehetőséget látok. Mindenkineknsok sikert, kitartást. Ez csak személyes vélemény, nem tanácsadás. Lehet egy hét múlva megbánom. De saját döntésem, senki sem kényszeritett :) Ui. Mint írtam én "könnyű" hekyzetben vagyok, mert a tavalyi 4iG nyerőm égettem csak (persze ez sem volt kellemes)
Én úgy gondolom, a legvaloszinubb, hogy nyer a fidesz, csak nem 2/3-dal. Nem értem, miért gondolják sokan, hogy a tisza nyer? Nagy pofára esés lesz, mint eddig minden alkalommal. Attol hogy hangosabbak, még nincsenek többen. Szóval en eszerint rakom a tétem.
Itt szerintem nem valaki szórja, hanem sokan szórják. Most sokan úgy gondolkodnak, hogy ma eladják, mert még esik és lejjebb vesznek, stb. Gyakorlatilag 6 hónap alatt kevesebb mint felér éri az árfolyam, úgy, hogy több akvi is volt és rengeteg bejelentés. Számomra érthetetlen, hogy sok kicsi attól fél, hogy az ország egyik legértékesebb cégét az új kormány majd tönkreteszi. Ebben semmi logika nincs. 1 év múlva akik a tönkretételről regéltek, meg lesznek lepődve. 2170ft és 730millió
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.