Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
FTZS kedd, 16:31
Előzmény: törölt hozzászólás
Mindig mondták hogy nincs olyan hogy feher vagy fekete. De ennyire másképp látni dolgokat! Arra kíváncsi lennék hogy milyen az amikor valaki lát egy jó befektetést, de "a belsője az tiltakozik, és tiltakozik"
jofej kedd, 16:23
Feel meló van! Az én posztomat (sőt volt, hogy engem is) ennek a 0,1%-áért is törölted.
Megbizhatoacs kedd, 16:12
Törölt hozzászólás
lalika60
lalika60 kedd, 15:24
Előzmény: #88296  stefi82
Végre, jön az árfolyam emelkedés 
stefi82 kedd, 15:20
Érdekes, megjelent az öreg sámán, hogy világvége jön a 4ig-nál  R2915 Tényleg tökéletes kontraindikátor. :)
nyereg
nyereg kedd, 14:55
Előzmény: #88294  rice2
és te nem bánod, hogy nem realizáltál? (Írták h több, mint milliárddal van így kevesebb, azért is kérdezem ha lehet, mert nekem hihetetlen a több, mint milliárd is és az is h nem realizáltál)
rice2 kedd, 14:12
Előzmény: #88293  jofej

Ez azért nem lehet igaz, mert az ilyen eseteket nagyon figyeli az MNB és büntet miatta.
Ezt csak a kicsik írogatják. Hasonló mint amit itt írogattak, hogy a nagyok adják, pedig a nagyoknak jelenteniük kell, ha adnak, vagy vesznek.
Kicsik állandóan, minden fórumon azt írogatják, hogy a nagyok lenyomják, meg nem engedik, stb.
Pedig csak tőzsdei kereskedés folyik.  Itt azért esett, mert sokan kiszálltak, vagy csökkentettek.
Akik régről vannak a papírban, hatalmas nyereségük lett, vagyonok keletkeztek a 4IGés papírokon.
2910ft
jofej kedd, 13:59
Korábban írtam, hogy akár rosszindulat is lehet az emelkedés akadályozása mögött. Itt egy Opus fórumos vélemény: "Évek óta ezt művelik az Erste brókerei. Saját papírjukat veszik ,saját maguk olcsóbban, keményen beborítva az árfolyamot. Itt nem számít ,hogy mennyi pénzt égetnek el. A lényeg ,hogy politikai alapon működik ,az Orbán kormány ellen. Tökéletes másik példa, amit az elmúlt hónapokban a 4IG papírjaival művelnek. Dettó ugyanaz a képlet…."
jofej kedd, 13:21
Előzmény: #88290  OTP-TOP
4900-ról 2800-ra esni az "csak" 43%. Az is durva, de nem 60%.
BT55
BT55 kedd, 13:07
Igy van!
OTP-TOP
OTP-TOP kedd, 12:36
Köszönjük a jövendőmondást🙂 Illetve öröm, hogy Te már a jövőbe látsz és tudod, hogy semmi (gyenge általánosítás) nem lesz jobb.. Vagyis te sem tudod, mert kimeneteket írtál.
Tehát, mint a legtöbbünknél megy az esélylatolgatás, vakhit, sokszor önbiztatás, ha már az árfolyam szar!  5 hónap => -60%!! Nem hat, 60.
Egy dologban viszont egyet értünk! A jövő fényes lesz, nyárra vidám árfolyamot várunk. 
A bibi, hogy jelenleg a fórumbeli néha túlzott optimizmust az árfolyam nem követi le. 
Pedig a tőzsde elvileg a jövőt árazza😉
A választás, háború, vagy mindkettő csak mumus lett, hiába is hadiipari szagú a cég. 
sztiv kedd, 12:36
Előzmény: #88286  rice2
Poénnak szántam. Azt akartam kifigurázni, hogy sokan a választástól való parával magyarázzák az esést, és mi van ha indikátornak tekintjük... de abban igazad van, hogy SAFE pénz most már csak Tisza kormány esetén fog jönni, a Szíjjártós orosz telefonhívások sem tettek ennek jót....
FTZS kedd, 12:30
Nem akarok politizálni, de az egyes ponthoz, hogy nincs mondanivalójuk nem a Tisza pártot akartad írni?
SilentMode kedd, 12:17
Törölt hozzászólás
rice2 kedd, 12:15
Előzmény: #88282  sztiv

Szerintem az tuti nem lesz.
Tisza programjában egyébként szerepel az űripar fejlesztése.
Hadiipart pedig kötelező neki fejleszteni. Ha Tisza nyer a SAFE pénzek is jönnek és azt arra kell költeni, amit a jelenlegi kormány meghatározott benne. Ha a Fidesz nyer, szerintem akkor is lesz SAFE pénz.
Ha nem lenne akkor más hitelből oldanák meg a hadiipari fejlesztéseket. 
Egyébként a SAFE is hitel csak kisebb kamatokkal.
Én úgy gondolom, hogy sokat emelkedett és még mindig sokan nagy nyerőben tudják adni.
Mivel az elmúlt 3 hónapban sokat esett, ezért sok kicsi már bukóban is eladja és egymást biztatja, hogy esni fog, mert esnie kell. Most viszont ezek a jó vételek hosszabb távra szvsz. 
Ezért írtam, hogy a cégnek is vennie kéne.
Olyanok is vannak itt, akik szerint az új kormány tönkretenné a 4IGét. 
Hihetetlen emberek vannak, hihetetlen beírásokkal :D 
Kinek lenne jó ha az új kormány cégeket tenne tönkre??? A cégek min. 20%-át tönkre kéne nekik tenni és ebből több mint fele jobban össze van nőve a NERel mint a 4IG. 
Túlárazott üzletek sok éven keresztül, stb. 4IG csak a T-Sys helyére lépett az informatikában.
A telekommunikációban pedig cégeket vett és az állam is tulajdonos.
 Ki teszi tönkre a saját üzletét??? Ki akar kormányon sok munkanélkülit? Ki akarja, hogy ilyen nagy cégnek a központját külföldre vigyék? Ez miért lenne jó 1 új kormánynak? Szerintem nincs senki ennyire hülye. 
Ezeket csak azok írogatják akik kimaradtak az emelkedésből, vagy már eladták. ja és madrid :D
2950ft és 98milla
Megbizhatoacs
Megbizhatoacs kedd, 12:14
Látom a spekik ma is serénykednek. Kell a napi betevő falat, dolgoznak rendesen, hogy csesszék meg...  gusztustalan bagázs. 
Nagymami kedd, 12:14
Törölt hozzászólás
BT55 kedd, 12:03
Törölt hozzászólás
sztiv kedd, 11:57
Előzmény: #88281  rice2
Hát ha a részvény esését a választási parával magyarázzák akkor az esés mértéke alapján itt TISZA 2/3-ad lesz minimum :D
rice2 kedd, 11:51

OPUS veszi rendesen a részvényeit. 
4IGnek is kéne pár vétel. 
Ha azt nézzük, hogy az arabok 1,5% részvényt kapnak és az közkéznek számít, ha kiszívnának 3millió db részvényt a piacról, akkor is növekedne majd a közkéz. Akvikor pár %ban fizethetnének is részvénnyel, majd ha feljebb lesz az árfolyam. A cégnek sok részvénye van 600 és 800ft közti beszerzési áron. Sok milliárd nyerő van ezeken. Ha fizetnek részvénnyel, akkor pénzügyi nyereség keletkezne.
Cég vezérei is vehetnének, mert az MRPés programban több milliárdos nyereségük lett.
Ezek a vételek komoly támaszt jelenthetnének az árfolyamnak és könnyen 4000nél lehetnénk.
cégnek ki kéne használni a piaci félelmeket. (háborúk, választás) 
Lehet nem lesz a cégnek ehhez hasonló alkalma, hogy ilyen olcsón vegyenek saját részvényt.
Mivel a cég 3400 felett vett, ezért gondolom, hogy Jászai jóval feljebb teszi a 4IG reális értékét.
Gyakorlatilag ő a cég, mert több mint 50%-os tulaj, de persze a Rheinmetallal is egyeztetett a vásárlásról.
Tehát ők is jóval 3400 fölé tartják a 4IG értékét.
Csak a kicsik adják olcsóbban :D és nem akarják venni. Pont ezt kéne kihasználni a cégnek.
Remélem lecsap a cég és veszek 1-2 komolyabb pakkot okosba.
2955ft és 92milla
BT55 Ne legyen igazam, de szerintem a Tisza nyer. 
Úgy gondolom 5%-10%-al többet szerezhet mint a Fidesz.

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek