Én a csúcson 25.000 db-om volt, de szerencsére sokat eladtam 4700, 4500, 4200, 4000.... legutóbb 3800 adtam pedig az már lélektani határ volt..... Szerencsere már csak 1400 db van az is 1400-árfolyamról.... 2600-on állok most vételen, illetve a választások előtti pánikban és amit az ukránok, irán okoz meg fogja nézni a 2500 -et is még ha csak pár másodpercig.... ott akarok újra venni, azt is csak óvatosan!!!!
Szerintem nem a kicsik itt a legélesebb kések a fiókba,sokan vannak,de csak párszáz,meg párezer papirral!A nagyok,meg a befektetők mozgatták fel 4000ig is az árfolyamot!Nekem 27.000db volt mikor 620ról felment 1100-ra,pár hónap alatt,és nem adtam el!1200-on akartam kiszállni!Utána újra vissza ment,akkor se adtam el itt egy db-ot se!50.000db volt akkor a gyors cél,és 100.000db a hosszú távú cél!Akkor azt terveztem,ha 2000ig 1x felmegy,akkor 50.000db-al már lesz 100 millióm,és bekaphatja mindenki akkor,már senki nem dumálhat mit csinálok!De sose mocskolódtam itt szerintem,mikor lefelezett akkor se!Tudod miért?Mert volt hitem,hogy ez jó lesz!Máshol ahol nem volt,ott mocskolódtam én is annó,mert akkor csak annyi eszem volt még!(azt a régi motorosok jól kiröhögtek biztos,mert csak magamról állitottam ki a szegénységi bizonyitványt!)Hol voltál 1200-nál?Dubaiba süttetted a segged?Vagy hol?Nagyon rosszul kaptad el a beszállót!Amúgy én most azon agyalok,eladok lakásokat,kocsikat,azt is ide tolom be,ezek után!Ha ettől a sok ökör albérlőtöl megszabadulok,az már jó lesz!Amúgy is utálom az ingatlanokat mint a szart,meg sose érdekelt!évi 5-10% ért én már nem keperkedek,drágább meg nem lesz a kövi 5 évbe,az is biztos szerintem!Egy büdös garázs 8 miller itt nálunk!Amúgy akiket én itt nagymenönek tartok,kovid óta adják el az ingatlanokat folyamat,nem veszik öket!Szerintem vissza majd 2-3 év múlva fogják kezdeni venni csak!A kérdés az,miért nem húzod le a segged,azt várj egy 3-4 évet!Addigra valami biztos alakul!Nem lóverseny ez!Meg most eladtad,mit veszel?OTP-t?Aranyat?Kriptót?Vagy ezt olcsóbban?Tuti recept most semmire nincs ilyen helyzetben!Mindenhol a rizikó van most,vagy bejön valami,vagy nem kábé!Amúgy én sajnállak most igy jártál,meg y többiek is biztos,mi is buktunk akik nem adták el,elhiheted sokan többet mint te!Sok embert tudok,akinek több papirja volt/van itt,de egyik se mérgelődik itt naponta 5x!Pedig tehetné!Elmondjam én 4960-ról mennyit buktam csak itt?9 számjegyűt!És ez csak egy papir!Ja?Ugye?A többi kollégát nem mondom direkt,és sok jó emberről van szó,és sokan sok éve itt vannak,meg párat személyesen is ismerek már közülük szerencsére!A nálam is több részvénnyel rendelkezők,sonos,rice?Ugye?Semmit se tudsz Te se csinálni!Vagy eladod,vagy vársz,de most mind a kettő verzió szopás!!CSINÁLNI MINDIG AKKOR LEHET/ÉRDEMES VALAMIT,HA FUT A SZEKÉR!!!itt is,meg az életbe is!Nem amikor a kordély elkerüli már a szamarat!Most elkerülte sok helyen!Oti is 40 felettröl mennyi is volt a héten igaz?Baj van a világba!Én ikszelésig el is köszönök most mindenkitől!Április 12 jövök,ha még élek majd!Sziasztok!Kitartást mindenkinek!Ne idegeskedj,attól jobb semmi se lesz!Én is ideges vagyok amúgy,meg mindenki az!!Nemcsak te!
3000 alatt már elég rosszul mutat. Egy ideje csönd van, gondolom a háttérben megy az egyeztetés... és ha ránéznek az árfolyamra? A kicsik adják, Irán, 3 hét múlva választás. Remélem hamarosan lesz valami hatásos válaszuk, mert ... Hétfőn hagyják, engedik visszamászni? Mert egyre kisebb volt a fogalom ha a pénteki zárótól eltekintünk.
👍👍👍Akkor még szerencséd volt a szerencsétlenségbe,ha jobb áron tudtál itt is eladni papirokat,mint amennyiért most tudnál!Remélem,hogy találkozunk majd,ha a következő közgyülire még nem is jössz,akkor az azt következőre igen!!Ennyi a fő lényeg egyszer,amilyen szintre azért sokan elértek,hogy ha bármi gond van,legyen rá lóvé,és a mindennapi élete az embernek legyen bizrositva!Utána lehet nyugodtabban tőzsdézni,meg mindent csinálni,mikor nem lebeg a kard az ember feje fölött!Jól felmentek ám az árak!!Pár éve még 2 millió körül volt ez a mütét is!!!
Nekem több, mint 20.000 db volt. Nem azért adtam el, mert 1-2 ember pánikoltat! Hanem mert ez a geci csak esik, esik, és esik. Még mindig van... Kurva szar érzés volt eladni 3250-ért. ...de még így is tovább esett ez a hulladék. Én hittem a cégben. Csak azért fikázom, mert ide került az árfolyam! Rice linkelte, hogy elismerést kapott tavaly, mert nagyot emelkedett, mind az árfolyam, mind a forgalom. Igen, ez a jó cég ismérve! Ugyanakkor, mostanra egy bögre geci lett, ha a tavalyi fényes emelkedéshez mérjük. Ekkorát egy rv sem zuhant, mint ez idén. Kitömték a kicsiket, akik most nyalogatják sebeiket. Velem együtt ...
Eleve szerintem 1700 körülről kéne nézni az emelkedést szerintem, a masik meg h farkas azt mondta hogy innen megy kb 7600ig, akkor ezt is írd be. Én eddig azt tudtam h 100-200 darabod van.
Szerinted azt nézné Jászai,hogy 2000-ig lemenjen.Most 2850-nél is egyből megszólalt,hogy nem érti miért adják,hiszen stabil a cég,ami a jelentésben meg is mutatkozott.Én úgy vélem,hogy hamarosan meg lesz rántva az árfolyam,a sok kiszálló meg majd veri a falba a fejét.Én azt mondom,hogy mindenki a saját meglátása szerint kereskedjen,ne hallgasson a le illetve fel beszélőkre.A kommenteket azért el lehet olvasni,mert le lehet szűrni,hogy kire lehet figyelni,kinek jók a meglátásai.
Ez mind igaz,amit ide leírtál,de az is szomorú,aki amiatt adja el,mert itt 1-2 negatív ember pánikoltat.Az sem fer,hogy aki eladta,az fikázza itt a céget,meg 1000-es árfolyamokat irogat,holott tudja,hogy baromság,csak minél alacsonyabban szeretne visszaszállni.Sok kicsi be van rezelve,mert bukóban ül,a sok pánikoltató meg még jobban elbizonytalanítja,és inkább kiszáll.Főleg a másik topik ilyen,tele negatív arcokkal.Az esésen is látszik,hogy a kicsik adják,mert 150-200 milliós forgalmakkal esik.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.