Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Kawaszabi77 csütörtök, 08:50
Fogadalmak voltak valakinek?Dohányzásról leszokok?Az a legkönnyebb!Nekem is már 31x sikerült megcsinálni!Valami keményebb?Nekem most az,hogy lefogyok 10 kg-ot!Az se nehéz,főleg így karácsonyi-zabálás időszak után!Reggel elmegyek wc-re,1kg meg is van!Utána szaunázok,megint -2kg!Akkor 2nap csak salátát eszek mint a mekk mester,akkor igy -5kg 5nap alatt meg szokott lenni egyszer!2 hét alatt le is dobok egy 10-est,azzal még semmi gond nincs!Csak az a baj,ha utána 3x eszek normális kaját,akkor +3kg vissza is jött!!Meg most behoztam azt is,hogy max napi 1x étterem!Szigorú leszek,bekeményitek!Most fel mentem,anyukámnak is megmondtam semmit nem főzhet rám!Bemegyek:Á fiam BUÉK!Pont melegitek egy kis  halászlét!De van még töltött káposzta is!A sülteket meg vidd el,tele a hűtő!Mondom nekem meg 3 hűtőm van,és bottal van mind a 3 betámasztva!Akkor hova vigyek?Jó akkor hozok bejglit,azt tudsz enni!Meg ilyenek.Az asszony is most büszke rám,igaz nem táncoltam a buliba,de be se piáltam,meg se a rendőrségre,se a kórházba nem kellett menni!Úgyhogy jól zárult az év ilyen szinten is!Példát mutatok a gyereknek!Valaki azt mondta a személyes példamutatás nem az egyik,hanem a gyereknevelés egyetlen módja!Mondjuk szerintem ma már ez nem igaz,mert a gyerekek leszarják mit kinlódnak a szülők többnyire,csak nekik legyen jó,de azzal rosszat nem csinál az ember,ha jó példát mutat!Az viszont biztos!Ha felkel a gyerek,rögtön rendkívüli értekezletet hivok össze,azt ketten megbeszéljük,milyen részvényekkel mit csináljunk,meg kivel mit csináljunk!Nem lopjuk a napot,bele is csapunk 26-ba!Új év,új remények!Felpörgünk,mint a Stihl fűrész,az a terv!
Zno szerda, 20:45
Előzmény: #81718  JampiJampi
A hiba javítót csak mértékkel szabad😀
JampiJampi szerda, 20:17
Előzmény: #81717  JampiJampi
Akartam írni Buek, csak ez a fasz hiba javító 
JampiJampi szerda, 20:16
Előzmény: #81715  Kawaszabi77
Nah, ezt már hiányoltam, Jack-t mindenkinek, Bük!
Realka szerda, 19:56
Boldog Új Évet mindenkinek 🙂 legyen mondjuk fele ilyen jó a jövő évünk 😉
Kawaszabi77 szerda, 18:40
Előzmény: #81714  sprint53
Egy nagyon nyagy BUÉK-ot a régi csapatnak is,meg az újaknak is természetesen!A tippverseny győztesnek gratula,a kövi bulin leeheti a nyereményét!Szesell szigeteket március elejei indulásokkal lehet most nagy akcióval foglalni,az S-osztály meg akciós a merci szalonokba!Szerintem 20%-ot lehet lecsavarni listaárból simán,de többet is!2025:Prémium új autóba eladásba vezet a Porsche magyarba,de 100db felett helyeztek idén forgalomba Ferrarit is!(ebbe a behozottak is benne voltak gondolom)A új prémium SUV-okba a GLS MERCI verte az X7 BMW-t,40 pár db-al többet adtak el!(a cimbim is GLS-t vett most a szülinapjára!)Állitólag akinek van mit a tejbe apritani,azok elvoltak mint a tejbe tök 2025-be is!Aki alkohol tartalmú italokat is fogyaszt ma az  este folyamán,csak szigorúan mértékkel és tartózkodással!!Meg jusson eszetekbe 4IG-esek vagytok mindenhol,és legyen tartásotok!Nem arra gondolok,hogy ott ordibáltok a pultnál egész éjjel,hogy mindenki a vendém!Igyatok!Szarásig vagyok pénzzel!stb!Egy italt lehet fizetni mindenkinek,de nem kell nagyképünek lenni,ha különben nem vagytok azok!🥂🍾én vettem 3 karton pezsgőt ma,vittem a rokonoknak,de a bácsikám fizette most nem én,csak én hordtam ki,mert ő mozgássérült,meg fekvő beteg!A karácsonyi kajákat én fizettem mindenhol+ a fenyőfákat is a rokonoknak,de ajándékot én senkinek nem vettem!A fiamnak se!Apáméknak se!Senkinek!Minek?Ha kell valami,megveszem én amúgy is,ahhoz nem kell karácsony legyen nálam!Jó egészséget,sikeres új évet,reális világlátást,reális célokat,és azokat meg lehet valósitani talán majd!🍾🥂
sprint53 szerda, 17:46
Előzmény: #81713  1791akipoV
Bort, Búzát, Békességet, szeressük a.... 4iG-et !      Jövőre veletek, ugyan itt !  B.U.É.K.   :)))  
1791akipoV szerda, 17:33
Köszönet Sokatoknak az információkért, a támogatásért, a biztatásért, az óva intésért és hogy türelem, türelem...
Gratula a TIPPjáték győztesének!
És Mindenkinek B.Ú.É.K.! 🥂
Haya76 szerda, 14:39
Sok profitban gazdag, boldog új évet kívánok mindenkinek!
rice2 szerda, 12:22

BÚÉK!
További sikeres befektetéseket kívánok mindenkinek a jövőben is.
Gazdagodjatok és növekedjetek, mint ahogy a cég is teszi!
2026ban is 4IG! 
Ne feledjétek, hogy a türelem itt pénzt terem!
Miner
Miner szerda, 12:13
Boldog új évet kívánok minden részvényesnek, fórumozónak, bele értve a minuszolókat is. Sikeres '26-os esztendőt azoknak, akik beragadva ülnek valamelyik papíban, azoknak akik valamennyi plusszal tartják, azoknak akik majd vissza fogják vásárolni és azoknak is, akik már a pámafa alatt várják a következő évet!
zzzoltan szerda, 11:37
Előzmény: #81696  Zno
Elnézést, nem láttam! 
Sajnálom, most már értem a sok mínuszt.
Audax1 szerda, 11:22
Előzmény: #81706  Worthington
Igazad van, figyelni mindig érdemes, de én már nem várok ez évben, a hátralkévő pár órában semmi újat a 4iG-t illetően. Jövőre viszont igen, Hajrá 4iG!  Sikeres, Boldog Új Évet Kívánok minden fórumtársnak!
Worthington
Worthington szerda, 11:12
Előzmény: #81705  Zno
Zno szerda, 10:53
Előzmény: #81704  Worthington
Bárkivel előfurdul. Engem csak az zavart ha valaki Boldog újévet kíván miért kell lemínuszolni csak mert nem Delta részvényes. Ez nekem magas.
Worthington
Worthington szerda, 10:48
Előzmény: #81703  Zno
Jogos, tegnap átfutottam a fórumokat és véletlenül a Deltába írtam be, pedig nincs Deltám. De a lényeg, hogy sikeres, boldog új esztendőt kívánok Mindenkinek!
Zno szerda, 10:42
Előzmény: #81700  Elon
Szegény Worthington is meg akarta osztani ezt velünk tegnap este, de azóta sem vette észre, hogy a Delta topikba rakta be az újévi jókívánságokkal megfűszerezve. 
Minden jóérzésű 4IG tulajdonost egyúttal felszólítok ne hagyjuk, hogy emiatt a diszlájkok legyenek többségben!😁
B.U.É.K.
Elon szerda, 10:40
Akik folyamatosan minuszolnak, azok konstruktívan le tudnák írni, mi a gondjuk? vagy a háttérből, név nélkül könnyebb nyomogatni .....
Akik reálisan, vagy pozitívan látják a dolgokat, azok nevüket felvállalva irunk, posztolunk.... negatív lajkok, mögötti érzéseket nem látjuk, olvassuk.... 
Megbizhatoacs
Megbizhatoacs szerda, 10:40
Előzmény: #81694  Falevel
Érdekes megközelítés. Főleg az utolsó 2 hónap távlatából nézve, ami azért elég sok mindenre enged következtetni. ;) Mindenesetre, kemény meló lehetett ezek szerint az első 10 hónap is, mint az utolsó 2. :) Rossz az, aki rosszra gondol.  BUÉK!  

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók