Fogadalmak voltak valakinek?Dohányzásról leszokok?Az a legkönnyebb!Nekem is már 31x sikerült megcsinálni!Valami keményebb?Nekem most az,hogy lefogyok 10 kg-ot!Az se nehéz,főleg így karácsonyi-zabálás időszak után!Reggel elmegyek wc-re,1kg meg is van!Utána szaunázok,megint -2kg!Akkor 2nap csak salátát eszek mint a mekk mester,akkor igy -5kg 5nap alatt meg szokott lenni egyszer!2 hét alatt le is dobok egy 10-est,azzal még semmi gond nincs!Csak az a baj,ha utána 3x eszek normális kaját,akkor +3kg vissza is jött!!Meg most behoztam azt is,hogy max napi 1x étterem!Szigorú leszek,bekeményitek!Most fel mentem,anyukámnak is megmondtam semmit nem főzhet rám!Bemegyek:Á fiam BUÉK!Pont melegitek egy kis halászlét!De van még töltött káposzta is!A sülteket meg vidd el,tele a hűtő!Mondom nekem meg 3 hűtőm van,és bottal van mind a 3 betámasztva!Akkor hova vigyek?Jó akkor hozok bejglit,azt tudsz enni!Meg ilyenek.Az asszony is most büszke rám,igaz nem táncoltam a buliba,de be se piáltam,meg se a rendőrségre,se a kórházba nem kellett menni!Úgyhogy jól zárult az év ilyen szinten is!Példát mutatok a gyereknek!Valaki azt mondta a személyes példamutatás nem az egyik,hanem a gyereknevelés egyetlen módja!Mondjuk szerintem ma már ez nem igaz,mert a gyerekek leszarják mit kinlódnak a szülők többnyire,csak nekik legyen jó,de azzal rosszat nem csinál az ember,ha jó példát mutat!Az viszont biztos!Ha felkel a gyerek,rögtön rendkívüli értekezletet hivok össze,azt ketten megbeszéljük,milyen részvényekkel mit csináljunk,meg kivel mit csináljunk!Nem lopjuk a napot,bele is csapunk 26-ba!Új év,új remények!Felpörgünk,mint a Stihl fűrész,az a terv!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.