Év végén ezekkel az átkötésekkel tudnak a nagyobb brókerek adót optimalizálni. Ha tényleg ez van mögötte az azért jó, mert ők is longban "ülnek" jövőre.
nyitás után nemsokára 4650… Most meg pár órával később 4250… csaknem 10%esés. A több napon át remek hírek után… Valaki elmagyarázhatná, de nem az olyan bölcsességekkel, mint “ez a tőzsde” , “hírre adunk” stb… Mert látszólag semmi negatívum nem történt és erre napi ilyen bukó… Optimistán vártam a további előremenetelt, de most ez csalódás. És tudom oké írták többen, várjunk, meg hosszútávon jó a papír, stb, na de azért ezek a mozgások lefelé…
Azt a bizonyos nagy rakétát idén felejtse el mindenki. Az 5 ezret is. Talán majd jövő év első negyedéve. Különben tényleg ez van mindig. Közgyűlés után esés. Megint majd szépen visszacsurog a 4000-4100 sávba aztán majd innen eldől le vagy fel. Sztem. Ez az én véleményem
A mai raketta érdeklődés hiányâban elmarad. Egy kicsit túlértékeltük a kgy-t. Bâr még bârmi lehet, meg annak az ellenkezője is. Ez a 4IG... :D Azért, jó lenne, ha csak egy picit is, de pluszban zârna, nem adnâ vissza a tegnapi emelkedést. Real; 4350
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.