A kettőt - mármint a kormányt és a 4IG-t - még ha akarnád, sem lehetne függetleníteni egymástól. Az viszont tény, hogy ez a topic nem politikai témájú, de azt tagadni, hogy nincs hatással a cégre az aktuálpolitika, szerény véleményem szerint nagyon naív hozzáállás és biztos vagyok benne, hogy te sem gondolod ezt komolyan
Bocs, nem akarlak idegelni. Ma abból a támaszból elfogyott ~14 ezer db, de ezt is megemelték már 96-98 ról péntek óta, ha ez nincs akkor "Ha Eger vára elesik, akkor a Felvidéknek annyi." kb. érted a lényeget. De szerintem megér nekik még egy 100.000-et, hogy ezt megakadályozzák. A 4100-as beállás tényleg zseniális, mert sokan eléjük ugranak, így leveszik róluk a terhet, ha ez nem lenne (a beugrálók), már ma biztos 4000 alatt lett volna az árfolyam, kivéve ha nem csapnak hozzá még egy százast (amit nem tudunk, hogy bekövetkezik e). Holnap hasonló zseniális nap lesz, kivéve, ha nem jön az olajasejk a tonna lóvéval. A hírek már semmit sem jelentenek.
Szerintem itt nem a kormányról írogatunk, hanem a cégről. Amikor kimentek Trumphoz, Jászai nem is velük ment. Én a hazudtakot úgy értettem, hogy a cégről írta. 4110ft
Szerény véleményem szerint arra utal a fórumtárs, hogy nagy valószínűséggel a MAGA-s sapkán kívül mást nem nagyon írt alá Trump... Továbbá arra is utalhatott a fórumtárs, hogy a szankciók elleni felmentés is csak süket duma volt, mert, mint kiderült a szankció egyáltalán nem érintette a Barátság kőolajvezetéket, hanem csak két ruszki olajcég ellen irányult... Persze van még egy csomó dolog, amibe bőven belefér a "hazudtak" kijelentés, én most csak véletlenszerűen kettőt kiemeltem
Írd már le, hogy mit hazudtak USA haknikról! Nagyon kíváncsi lennék. Én nem olvastam tőlük semmi hazugságot. Tartom a véleményem, hogy komoly szerződések lesznek majd USA cégekkel és USA vezérek is bekerülnek a 4IG vezetésébe szvsz. A hazugságokat megírhatnád. Remélem írod.
Van ahol meg 15 perc és lejár a munkaidő🙂 Számomra az árfolyam az alábbiakat mutatja. A híres-hirhedt USA hakniról miután utólag kiderült (pedig mást hazudtak..) hogy üres kézzel tértek haza eladások indultak rövid időn belül. A SAFE hitel körüli negatív hírek (feltételhez kötöttség kérdése) és bizonytalanság tovább nyomták le az árfolyamot, támaszokat letörve. Konkrétan ~20% mínusz az árfolyamban, fordulatnak jele semmi. Olcsón gyűjtenek? Vagy ennyit ér most konkrét új szerződések nélkül? Reméljük nem. Tudjuk a tőzsde jövőt áraz, azonban jelenleg ennyit ad érte a piac. A közgyűlés vagy a Jézuska vajon hoz - e még meglepetést? Jó lenne 4600 felett búcsúztatni az évet😃
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.