Megérkezett a vételi oldalra 1 gyűjtő, 4250re és betett 21edb-os vételt. Mindjárt zöldbe is került és erősödni kezdett a vételi oldal. . Pénteken 555edb részvény fordult meg. A valódi közkéz 10% alatt van kicsivel. Ez azt jelenti, hogy a közkéz kevesebb mint 1,8%-a fordult meg pénteken!!! Mivel sokan napiznak is amikor nagy forgalom és elmozdulás van az árfolyamban, ezért szerintem 1,5% alatt volt a rendes kereskedés, akik eladták, vették. Ez számomra azt jelenti, hogy lehet volt 1 nagy eladó, de a többség eladást a napi szinteken figyelő speki tette ki. Ha így volt (nem biztos) akkor lehet 1 jó kirázó kör is. 4250en közben 41edbra vétel. A nagy kérdés mára, lesz-e nagy eladó ma is: A nagy kérdés a hétre, jönnek-e pozitív hírek? 4340ft és 106milla
DocJerichonak volt jó szövege 4ig-re ner hybrid 2.0. Még valami, opus konzumnál volt még egy szint Gelli felett a főnökig, itt nincs. ez nem kicsit könnyíti, gyorsítja a döntéseket, meg bátorabb is lehetsz ;)
Hova indulunk?Én még fel se keltem!Terv:1:kimászok az ágyból 2:felöltözök 3:utána kidolgozom a többi tervet!Be kell menjek a NAV-os csajhoz ma,annyi biztos!Szerencsére ismernek,biztos behivnak ha betoppanok egyből,hogy mit keverek ott!Tudják hogy ha én megyek,akkor adózás lesz,mert jogkövető állampolgár vagyok!Nem a sunyi csalók fiókjába vannak a papirjaim!Látom előre azt is,mikor távozok,utánam is fognak kiabálni:Szabolcs!Bármi van,szeretettel várjuk jöjjön!!Mindenbe szivesen segitünk!(Mindig igy bocsájtanak el!)
Lesz USA és arab szerződés is. Meg lehet nézni Elon posztjait, két éve azt sem tudta hol van Magyarország, ma velünk példálozik. Akkor most hajrá mindenki és fikázzátok Elont is mekkora gyökér, bár 54 éves korára túl van paypal, tesla, space x .. stb-n repülő autót épít, meg hyperloop vasutat, plusz világ leggazdagabb embere, de biztos itt van jó pár nála okosabb..
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.