Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
hun4ever 2025. 12. 08. 08:58
Előzmény: #79531  rice2
ezért lesz blue a 4ig, komoly a vezetőség. Gellit kritizálják, hogy anno Konzum stb. Ha kicsit jobban utána néznének, látnák, mit rakott össze az az ember, és miért van ott ahol most. A céggel együtt fejlődött ő is, ha voltak is hibák - kinél nincsenek?! - itt nem lép bele mégegyszer abba a folyóba. A másik kedvencem az utazás találkozók, posztok, jöhetnének hírek konkrétumok stb. Itt nem két kiló lisztet árulnak, bakker!!! Molt Otp-t leszámítva linkedIn posztok - persze ha van miről, itt van, látjuk, meg azt is kikekkel tárgyalnak - melyik magyar cégnél van még ilyen minőségben? 
Andre75 2025. 12. 08. 08:31
Jó reggelt! Aki akarta az már eladta a múlt héten. Kellett a pénz, hogy a karácsonyi ajikat megvegyék. Most szerintem egy erős emelkedős hetünk lesz, visszapattan 4700-ig a héten.
BT55
BT55 2025. 12. 07. 21:06
A 4IG beszállhatna az otp-be és a singlemarket nevű purutyya alkalmazásszerűséget "újrafejleszthetné", vszinű sikeresebb lenne. 
rice2 2025. 12. 07. 19:26

Orbán megint úton és a hadiiparról is komoly tárgyalások lesznek:
https://www.portfolio.hu/uzlet/20251207/orban-viktor-a-nato-masodik-legerosebb-orszagaba-utazott-804612
Kawaszabi77 2025. 12. 07. 19:18
Van akinek a szar is keserű!Igen rice,7 embernek az sem tetszett,hogy a cégnél volt egy nívós évzáró buli!Ilyen dolgokra én sem tudok mit mondani.
hocus-opus 2025. 12. 07. 19:13
Előzmény: #79526  Kawaszabi77
Gondolom dec.23-ra gondolsz(záró ker.nap előtti 3. nap) ? Tipp: 4720.(2k db-om van). 
Lassan beindulnak a portfólió átrendezések, adó optimalizálások miatti pozi zárások.
U.i.: lehetne egy új tippjáték;)? Mikor zár 5000 felett? Én január közepére tippelek. 
Falevel 2025. 12. 07. 18:38
A mai nap a likeok és dislikeok magas számáról szól, a holnapi nap is remélem a magasságokról fog szólni :-)
Grandma 2025. 12. 07. 18:22
Néhány sükettel meg vakkal nem érdemes itt a fórumon foglalkozni. Nincs még egy ilyen cég a magyar tőzsdén, mint a 4iG, ami előtt még mindig nagy fejlődési lehetőség áll, több területen is, és ez idővel meg fog mutatkozni a részvény árfolyamában is. Ki kell várni. Mindenki szeretne egyik napról a másikra gazdag lenni, de ez sajna nem így működik. Bár itt néhány hónap alatt volt rá lehetőség nem kis pénzt keresni. Csak olvasni is tudni kellene, nem csak baromságokat írogatni.
feel
feel 2025. 12. 07. 17:47
Ott a soha nem lesz mar 900ft ment egy ideig.Szerintem emlekszel ra.
rice2 2025. 12. 07. 17:33
Előzmény: #79529  feel

Igen pomper szaki, jól eltűnt a 4IGből és máshol jósolgat :D
Azt meg nyugodtan mondhatjuk, hogy az árfolyam 5e körül volt.
Szerintem ha átlépjük a bűvös 5e-es szintet, újra komoly emelkedés jöhet. Eleget pihent az árfolyam. 
Persze majd hírek is kellenek hozzá.
4IGvel kapcsolatban sokan nem értik, hogy nem az a kérdés, hogy majd a hadiipari cégek eladjanak, hanem az, hogy mekkora nyereséggel teszik ezt. Rheinmetall most azt nyilatkozta, hogy jövőre 20% lesz a nyereségessége. Gondolom akkor min. ennyi lesz a közös cégnek is.
Azt sem látják sokan, hogy a vezérek a 4IGnél szinte folyamatosan úton vannak és tárgyalnak, egyeztetnek, de közben kisebb cégeket is bekebeleznek, mert a kisebb főnököknek meg az a feladata, hogy a kisebb cégekkel legyenek kapcsolatban. 
Szinte minden céget vizsgálnak akivel a jövőben üzletelhetnek.
Állítom, hogy az OTPén kívül nincs hazai cég akinek ilyen erős vezérkara és jövőképe lenne.
Többen mégis más cégnél lévő, nevesincs vezérektől várják a nagy dobást.
stefi82 2025. 12. 07. 17:12
Ákos H.  Executive Director, Head of Strategic Investments, Chairman’s Cabinet
Productive visit to Abu Dhabi, meeting key UAE stakeholders to explore strategic investment opportunities and attending the Mubadala Business Forum 2025 as Mubadala’s guest.The Abu Dhabi F1 weekend provided an excellent setting to continue conversations and strengthen relationships.
feel
feel 2025. 12. 07. 16:17
Előzmény: #79528  rice2
Megmondta a “szakertonk” is mar nem lesz 2700ft😀aztan 4965ft-ig emelkedett.Most azon elvezkedik,hogy nem lett 5e ft mert mi azt mondtuk igaz csak 35ft kellett volna.
Rosszabb mint a monika show volt😀
rice2 2025. 12. 07. 15:56
Előzmény: #79527  Kawaszabi77

5 embernek nem tetszik, amit írtál  :D vajon mi nem tetszik nekik és miért???
Úgy látszik sokan részvény nélkül is ezt a fórumot olvassák :D
Bele olvastam a másikba is. Hát sok ökörséget hordanak ott össze.
Érdekes, hogy fiftififti aki nagy Delta hívő azt írja, hogy "Itt az ígéretekkel tele van a padlás"
Írja 1 olyan cégről amelyik az elmúlt 3 évben a leggyorsabban fejlődött, növekedett a BÉTen. 
Pont a Deltánál van "ígéretekkel tele a padlás", de ott tetszik neki és az jó, itt ahol gyorsan fejlődik a cég, az nem jó. Kicsit vicces :D Hát igen lehet így is nézni, mindent fordítva :D
Signal2 pedig csak nyomja, hogy 1000ft-ot ér szerinte a cég, mert most kiszámolta P/E alapon ennyi.
Ebben egyébként most igaza is van, de figyelmen kívül hagy szinte mindent.
Ez alapján (szerinte) akkor szinte semmit nem értek a megvett cégek. Invitech, Digi, AH, Vodafon, Montenegrói ONE, Albán ONE, több kisebb telekommunikációs cég kb. 3-4 vettek meg.
Ezek a cégek kb.1300milliárdba kerülhettek!!!
Szerinte 300milliárdot érnek :D úgy, hogy van még informatika ami az ország legnagyobb cége és a Rheinmetallal közösen hadiipari informatika, dróngyártás és elhárítás, jönnek a hadiipari cégek és a Rába, valamint az űripar is 300milliárdot ér alsó hangon, mert Jászai alapja is betett 96milliárdot. 
Ha valaki erre 1000ftot mond részvényenként, mert szerinte 300milliárdot ér a cég, na ott nagy a sötétség szerintem.  Bitcoinnál mennyi a P/E? Na ugyanúgy 1 gyorsan fejlődő, növekvő cégnél sem lehet ezt nézni.
Fekete nyilatkozta, hogy még csak most kezdődik az igazi növekedés és közép távon 1500milliárdos bevétellel számol.
zoli4444 meg megjelent és azóta csak nyomja, nyomja, mintha innét kapná a fizetését.
Annyi nevetségeset írogatott, már össze, hogy nem részletezem és átugrom.
Ha felfelé menne az árfolyam akkor elhallgatna talán.
.
Én tartom a véleményem, hogy a telekommunikáció részvényenként több mint 3000ft-ot ér!
Külföldi kitettsége a cégnek nagyobb mint a Telekomnak. 
(Albánia, Montenegró, É-Makadónia, Egyiptomban is jön fejlesztés és a tengeri kábel is heteken belül alá lesz írva.) Itthon pedig pár éven belül utol akarják érni! TVben már vezet.
Telekom kapitalizációja 1642milliárd. Ha 3eft-ot számolunk a 4IG telekommunikációjára, akkor az még 900milliárdos érték sincs. Ezen érdemes elgondolkodni.
Írogatják, hogy nincs USA szerződés...
Gyorsan írják le naponta többször, mert ha lesz akkor már ezt sem tudják írni. 
Szerintem több szerződés lesz USA cégekkel.
Jön majd 1 új vezér is a cégbe, azért bővítik a decemberi közgyűlésen a vezérkar létszámát is.
Persze akik kimaradtak, ők egyre frusztráltabbak és írnak össze, vissza mindent.
Régebben azt olvastuk tőlük, hogy nem bír emelkedni, senki nem veszi, mindig adják, NER részvények nem tudnak emelkedni, 600ról-800ról 1500ről. stb, már fordul és esik, 3 éve már megjósolták, hogy 1 éven belül csődbe megy, stb. Vicces fiúk ezek és most 1 év alatt még mindig több mint ötszörös árfolyamon a papír, de most is csak a lefelét látják, pedig hamarosan 5e felett leszünk szvsz.
Kawaszabi77 2025. 12. 07. 11:07
Köszönöm a képet a céges záróbuliról,szuper lehetett!!Monumentális egy rendezvény volt azt láttam!Hiába,világcég a 4IG már,és ezt promózzák is,meg hozzák a szinvonalat minden fronton,úgy ahogy kell!!
Kawaszabi77 2025. 12. 07. 11:00
Előzmény: #79524  Szabi38
Druszám!Magadnak köszönhetsz mindent,99%-ba!Te nyomkodod otthon a gombokat,nem rice,meg a többiek!De azért jó hogy az ő tanácsaikat fogadtad meg eddig,az biztos!Ha meg már szép nyerőd is van,annyira nem kell izgulnod se,boldogan énekelheted a csendes éjt is nemsokára!Én meg elmegyek veszek egy mosógépet,mert tegnap meghalt a régi!13 évig nem volt semmi baja eddig!🎄Egy új tipp játékot is  inditok,ki milyen záróárat vár a Karifa alá?Részleteket később mondom,a győztes tippelőnek a következő bulin én állom a kajáját majd!Még ne tippeljetek,csak mindenki gondolkozzon addig,mire számit!És olyan tippeljen csak,aki rendelkezik 4IG részvénnyel!Ellendrukkerek ne irjanak be,hogy 600ft,mert ha nincs részvényük,nem szavazhatnak ide most!Neveket nem irok,tudják kikről van szó remélem!Pénteken most úgyis kielégültek,nekik legyen elég most 1x a jóból,a csütörtök-pénteki esés volt az ajándékuk,osszák be!Mi meg megyünk előre majd jövőre is,vannak tervek,célok,cégnél is,meg aki itt van azoknak is 2026-ra is!!Az élet nem habostorta,vannak szar napok is sokszor!
Worthington
Worthington 2025. 12. 06. 21:40
Előzmény: #79516  feel
Elengedtem! :) 
Szabi38 2025. 12. 06. 21:29
Sziasztok!
Új regisztráló vagyok de szeptember óta vagyok a papírban.
Fontosnak tartom hogy legyen pozitív visszajelzés.
Szóval....
ÓRIÁSI KÖSZÖNET:
Feel,Rice,Worthington,Kawaszabinak,!
Az itteni munkásságotok fantasztikus!
Sokat adok a szavatokra, tapasztalataitokra!
De azt mondom hogy NEKTEK köszönhetem azt hogy 15! évnyi hitelt vettetek ki a nyakamból családom nyakából!
Szerettem volna hogy legyen valami visszajelzés számotokra, hogy a beírásaitokat olyanok is olvassák és adnak rá mint Én is, és szerintem vannak még így egy páran, hogy nem szólalnak meg csak olvasnak!
A sok negatívumot ki kell zárni!
Én erre azt tudom mondani a rosszalóknak:
Szar a 4ig? Igen! Szar akinek nincs!!!
Ennyit szerettem volna.
Mindenkinek sok nyerőt kívánok!
A negatívoknak pedig: Legyetek jó fejek, ingyen van!
Ahham 2025. 12. 06. 20:59
Előzmény: #79522  feel
Nyilván ez egyéni preferenciák is nyomnak a latba, többek között emiatt ugralok ki be, de érdeklődéssel (és befogadással) olvasom q hozzáértő(bbe)k álláspontját.  :)
feel
feel 2025. 12. 06. 18:15
Előzmény: #79519  Ahham
Mindig sajat megerzeseidre hallgass pl en meg mindig nem adtam el.Jol tettem vagy sem azt nem tudom.Lekereskedni a mozgasokat en nem szoktam pedig kovetem a kereskedest.Lehet ez hiba es nem jo strategia.Sokszor megszivtam mar egyebkent mas reszvenyekben is.
feel
feel 2025. 12. 06. 18:11

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek