Rázzák csak és "hulljon a férgese" :D Azért remélem vannak napiban akik shortolják, mert ők zárásra vevők lesznek. 4520ft Ma lehet megközelíti a 2millirdos forgalmat a papír???
A BÉT még mindig alulárazott a világ tőzsdéihez képest. Ha béke lenne, jöhetne 1 fellendülés, mert rengeteg USA alap elhagyta, vagy nagyot csökkentett a BÉTen. Ha jönnének vissza, akkor venniük kell. . Nagyon komoly porszívózás megy a 4IGben. Ha majd jönnek a várt hírek, komolyabb emelkedés jöhet, mert sok speki csökkentett, vagy ki is szállt a papírból. Régieknek kimondottan jó, hogy több hullám is volt itt, mert stabilabb, erősebb a 4e feletti szint. 5e áttörése után, jöhet 1 nagy felfelé kör! Remélem a jelentés a vártat hozza és az már pozitív lenne a több sokmilliárdos veszteség után és az is támogatná az emelkedést. 4510ft és 1,349milliárd
Lehet igazad lesz én azért mondom ezt mert közel van egymáshoz a kettő.Szerintem akkor már mindenki azt várja majd .Fog visszamenni vmit de ha nem lesz jò lehet még egy durci
Gondolhatod amit akarsz .Bárki is lehetnék akár te is .Még egyszer mondom hogy nézd meg az amerikai találkozó előtti hozzászólásaim már ha meg lehet.Ott is írtam be az madridos volt ?Akkor meg épp volt aki òvatosságra intett ha jòl emlékszem.Bár azzal egyet értettem és lám igaza is lett .Akkor bezzeg nem szòlt senki érdekes mòdon amikor egy régebbi tapasztaltabb òvatossagra intett és toltam túl a pozitívat
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.