Szia rice!Én is itt vagyok még,4ig-ezek továbbra is!Bár én már csak úgy vagyok itt,mint a Jocó a moziba,nézek mint a luki nyúl,azt annyi!Nagy tétje nincs a dolgoknak!6x-ozok,vagy 8x-ozok,vagy 12x-ezek?Tök mindegy,előrébb már nem viszi az életszinvonalamat!Ami tervem volt,azt mindent meg tudtam csinálni,meg ami rekordott ki tudtam találni,azt ezzel a papirral megdöntöttem!Mi kell még?Semmi!Neked is nagy részed volt benne,hogy annó idejöttünk a fiammal,ha nem pörögtél volna mindig itt,meg osztottad volna meg a cégről azt a rengeteg infót,aminek a felét most se értjük de mindegy,nem is az itt a lényeg,hogy én értsem!Lényeg,minden frankó,év eleje és ikszelés közt eldöntjük mit lépünk,mindent eladni úgyse fogunk,max egy 2/3-át,de ezer dologtól függ!Addig még sokminden lesz,várunk!Elmegyek egy garázst rendbeteszek,oda is tudjak beállni egy kocsival,jön a hó!Ráérek azt csinálni amit akarok,nekem ennyi a fontos,ettől is boldog vagyok!Üdv!jön az év vége,karácsony,light-osra kell venni már mindent!Ha tudok jövök a közgyülire,ott majd ha többre nem is érsz rá,de egy kézfogásra legalább találkozunk!👍
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20251121/minden-ceg-szeretne-az-ai-t-hasznalni-csak-azt-nem-tudja-hogy-mire-800498 A Hold Alapkezelő, a közép- és kelet-európai régió egyik legnagyobb független vagyonkezelője azzal a kritikus kihívással szembesült, hogy a műszaki dokumentációt naprakészen kell tartani a folyamatosan fejlődő kódbázisukkal. A vállalat a Hewlett Packard Enterprise (HPE) és a 4iG IT által kínált „AI elvitelre” platform keretében a Kodesage megoldást választotta, hogy felgyorsítsa a PowerBuilder-alapú, régebbi alaprendszerének modernizálását, valamint hogy egyszerűsítse a fejlesztési dokumentációt és csökkentse a fejlesztési költségeit.
Azt soha nem lehet “elengedni”, persze az más kérdés, hogy az USA kivetített katonai hatalma Európát is védte. Viszont a nagy testvér most már teljes gőzzel Ázsiára akar koncentrálni. Ergo Európának fejlesztenie kell a védelmi képességeit.
Én is így látom. Hasonlóra volt már példa többször az elmúlt 1-2 évben, valamiylen hírre a nyugati védelmi cégek beestek, akár nagyobb mértékben is, utána 2 napon belül magasabban voltak, mint előtte. Tuti most is ez lesz. Indul a SAFE program, a következő legalább 10 évben dőlni fog a pénz a hadiiparba. Itt mellette van sok minden, űripar, IT, telekommunikáció, stb... Jó lesz ez.
Mondjuk ezt nem értem miért... Ha most békét is kötnek, mellette ezerrel fog menni a haderő megerősítése, a fegyverkezés, mert béke ide, béke oda, nem azokat az időket éljük, amikor elengedhetjük a haderőfejlesztést...
Így van. Már jó ideje rossz a nemzetközi hangulat, sok napos oldalazás után az elmúlt napok esése sem váratlan és nem is részvény specifikus. Ma már eljutottunk arra a szintre, hogy a matek kiadja, hogy érdemes shortra beállni. Ez meg aztán ez öngerjesztő folyamat, simán lemehetünk a legutolsó nagy korrekciós szintig, ami 4e körül van. Ezt most vagy megjátsza az ember, vagy kiüli.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.