Jó reggelt mindenkinek!A meccsen túl kel lendülnünk.Nem egyszerű,sajnos még mindig a hatása alatt vagyok.Nagyon sajnálom,hogy ilyen borzasztó lett a vége.Azt gondolom a tegnapi 95 perc még jó ideig fog élni bennünk.Ki mit vár a hétre a részvénnyel kapcsolatban?
Két olyan meccsen, ahol az ellenfélnek momentuma nem volt... Írországban, míg 11-en voltunk, momentuma nem volt az íreknek, tegnap is kb. nem volt felépített támadásuk. De minket mégis 2x is megszopattak...
Ilyen a nepunk, Onazonosnak kellene maradnunk es tamogatni Egymast, nem melyre nyomni a masik szenvedeset es megjobban belerugni. Ilyen mentalitasra nincs mentseg. Nem erdekel a noi tollaslabda, de soha nem lennek boldog ha a Nemzetem csapata kiesne es nem gunyolodnek. Ezek a Nemzet problemai, amikor ilyen kommentekre lajkok vannak. Innen indulunk. Szegyen.
Egyetértek .Ez a csapat már messze nem az a csapat ami volt, sokat fejlődtünk .Amiről már viszont le kéne szokni hogy a végén amikor az utolsò percekről beszélünk nem tudjuk lehozni a meccset .Nem tudom ezen hogy kéne javítani de sajnos tényleg jellemző hogy a végén mennek el a fontos meccsek .
Mondjuk abban igaza van, még ha nem is így értette, hogy kezdünk megint tipik magyar focit játszani, hogy a kibaszott kilencven ezredik percben szopjuk be a faszt Írországban is, meg itthon is. Valóban, ez eltelt 30 évben ezt szoktuk, hogy remegni kell a lefújásig, mert szerünk van rá, hogy az utolsó utáni pillanatban basszuk el...
Te beteg vagy ember. Undorodom az ilyen mentalitastol. Kikapott egy csapat, amelyik jol jatszott, a vegen elbuktak. A csapatbol 2 Liverpolban jatszik kezdokent, vilagszinvonalon, a tobbi kulfoldi, elvonalban mind, van negy jatekos aki a magyar nb1 bajnokcsapataban aki tobb eve sorozatos nemzetkozi resztvevo. Milyen 30 evrol beszelsz? 30 eve ez hol volt? Mit nem latsz, hogy van valtozas? Szemuvegedben csereljel mar lencset. Nem sikerult, sajnos elrontottak, remelem 4 ev mulva ott leszunk. De ezt igy ide hanyni, hogy semmi nem tortent, szerintem irkaljal a telex forumba, ott tapsolhattok egymasnak, hogy ki ir nagyobb gunyos szoveget a hazaja ellen. Szegyen vagy. Hajra Magyarorszag!
Semmi extra, csak a szokásos magyar színvonalú foci, mint az elmúlt 30 évben! Igaz, attól már jobb volt, de a vége papírforma lett. Az a baj, hogy sajnos kevés pénz van a magyar focira, meg több stadion kellene, hogy legyen hol gyakorolniuk.
Apámék bealakitottak!Huszadik nekifutásra mikor itták meg végül a 4ig-es pezsgőt amit vittem?Igen,tegnap a focimeccs alatt!Én megmondom nem tudtam a meccsről,nekem ez kimaradt,egész délután aludtam,azt este felkelek,felmentem,ott az üres pezsgősüveg,a fater meg sir,azt se tudtam mi van..Kérdeztem mi a baj,akkor meg kiabál ott velem,milyen egy szarházi vagyok,nem néztem a focimeccset..
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.