Ja, de kösz nem éltem vele. Ha mégis el akarok adni kölcsönadott reszvenyt akkor vissza kell kérnem és az t+1 nap, szóval nem pàlya. Kérjen kölcsön aki shortolni akar a nagytulajoktol :-)
Belegondolva abba amit írsz, lehet nem erre számítottak. Azt hitték többet öntenek majd a piacra és jóval olcsóbban. De nem jött be, így nem tudnak úgy és annyit vásárolni ahogy tervezték...🤔 Belegondolva a reggeli Erste leállásba, nincs kizárva.
ez egy 60 perces idősík! Látom nem érted! Szépen látszik, hogy a támasznál fordult az árfolyam, felpattant! Azt jeleztem, hogy hova kell pattani! Ezért mondom mindig, hogy ameddig a támasz él 61.8%, addig a cél madár alszik és nem foglalkozunk vele, de kell oda, mert abból adódik a támasz 61.8%-s szint. (Most ugyan ez van felül!) Mivel a kép nem tud frissülni és azóta le is ment a térképről az árfolyam ezen a síkon, úgy hiába nézegeted! Nézd a frissítettet inkább. Ez napos pénteki chart, de már régebbi, még 4450-nél tettem fel és frissítem mindig. Ma délelőtt is frissítettem. Látszik a következő ellenállás, ahol megálltunk egy pihire, vagy ki tudja mire... Egyelőre ez van... https://ibb.co/xKwXsM8X
Kölcsön adsz nekik pl. 10000 részvényt, ők eladják 4700-on, abban bízva, hogy 4500-on visszavehetik. Ha jól matekoztak, az ügyleten nyertek 2m forintot amiből kifizetik a "bérleti díjjat" neked, 1-2%-ot, a többi az haszon. Ez akkor bukik, mikor elszámolják magukat és amit eladak 4700-on azt kénytelenek visszavenni 4900-on, mert ugye tőled 10000 részvéyt kértek, 10000 részvényt is kell vissza adniuk, tökmindegy mit hogyan ügyeskedtek. Ezidő alatt te nyílván nem tudod eladni ezeket, hisz nincsennek a birtokodban, csak a tulajdonlod őket.
Valaki számolja, hogy eddig hány mrd-os kereskedési nap volt? Amikor para van azt le szokták pár nap alatt zavarni. Felfelé dettó. Itt nem ez van, a papír szintet lépett. Lehet ettől függetlenül korrekció, de úgy viselkedik mint egy blue, hetek óta.
Most a ti szavaitokkal élve a kicsik maradék részvényeit is felvásárolják? Mert nem értem miért adja bárki is 4600 körüli áron ha adnának érte többet is
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.