Nagyon komoly vita lett itt tegnap délután óta! Hát de valahol jó is! Ha látjuk az álláspontokat abból tudunk építkezni is. Én szeretem a 4IG-et! Tényleg le a kalappal! Senki nem kért semmi titkos dokumentumokba bele látást meg ilyet. De a népnek konkrét összeg kell és aláírt szerződés. Tegnap a remény repítette az árfolyamot. Ha nem lesz hétfőig konkrét bejelentés! Összegszerű és hogy kivel mit írt alá, azt gondolnám, hogy nem felfelé fog menni! Amúgy is az 5000-et azért én nagyobb diónak gondolnám, minthogy átszaladjunk csak úgy rajta! De kicsivel felette amúgy is várható lenne egy 5000 alá teszt. Szóval láttam minden véleményt, de ez nekem most kevés a hétfői emelkedéshez. Nagyon sokan rakták, rakják, raknák bele most a megtakarításaikat. Azért még elég sok kicsi is van pár millióval, ami összességében milliárdos tétel, tételek. Ha elkezd 30-50 forintot esni, ők kezdik elsőnek eldobni mert féltik a megtakarításukat. Ez meg generálhatja a többit is lavinaszerűen! Amiből lehet megint egy nagy esés. Én nagyon remélem, hogy ezt a Jászai és a csapata is tudja és nem akar ilyet! Hacsak nem akarnak bevásárolni. Ezt nem tudjuk. De ide tényleg összegszerű tételek kellenek a népnek cégeket megnevezve! Tehát semmi titkosat! Ez a saját véleményem! Mondom én is emelkedésben lennék érdekelt! Esés nekem nem jó! Szóvl szorítok egy jó hírhesz hétfőig!
Én az űripari és hadiipari együttműködéseket nem igazán értem. De biztos csak azért, mert nincsenek a kezemben a megfelelő ismeretek. Én úgy képzelem, ha én egy amerika vagyok, akkor ezek nekem a legstratégiaibb területek. Ezekben én nem hagyatkozhatok valami messzi távoli szélkakas országra, hanem saját termelésre van szükségem. Ebbe hatalmas pénzeket fogok beletolni, meg elviselem, hogy majd a terméket is túl fogják nekem árazni mint álat, de ennek fejében hazaiak, én döntöm el, hogy miből milyet mennyit fognak gyártani, és én döntöm el, hogy kinek exportálhatnak, amivel a technológiai előnyömet fenn tudom tartani. Szóval ha így beleképzelem magam az amerikai vezetés helyébe, nehezen látom, hogy miért jó nekik Magyarországgal fegyvert meg űrcuccokat gyártatni. Fegyvert eladni, azt igen, de ahhoz meg nem kell együttműködés. Mindemellett természetesen hajrá 4IG, mielőtt még bárki lebeszélőnek gondolna :-)
Teljesen igazad van. Itt előre mindent pontosítani kell. Nagyon komoly előkészítő munkák vannak, amik hosszú időt vesznek igénybe. Ami a lényeg, űriparról, hadiiparról komoly tárgyalás folyt és folyik majd tovább. (a végén majd szerződéssel) Jászai külön kiemelte a mesterséges intelligenciát is. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy 3 "fronton" tárgyal. Amit még nem tudunk, hogy a kisméretű moduláris atomerőművekhez lesz-e közünk. Jászai ez ügyben 3 hete, már tárgyalt itthon és lehet ezért akar a cég tulajdonos lenni az Axiom Spaceban. Itt a cikk: https: //www.economx.hu/magyar-vallalatok/4ig-uripar-axiom-vilagur-technologia-jaszai-gellert.817911.html A kártyák még takarva vannak, de hamarosan felfordítják a lapokat. Addig kell bevásárolni, amíg "bizonytalan" a helyzet. Ha jönnek a konkrét szerződések, az árfolyam más dimenzióba is léphet. (Szerződések pedig jönni fognak) Most nagy dolgok előtt áll a cég és Jászait ismerve ezt is simán behúzza. Orbán és az egész kiutazott delegáció egyébként mellette van és a cég mellett. Szabi 01:03-kori bejegyzést ajánlom elolvasásra. Most Trump is a 4IGnek dolgozik :D
Szerintem a lényeg, JG nagyon pengén tolja, nem hiába vagyok részvényes és sokan szeretnének még azok lenni :) látszik a forgalomból. Profin tud céget építeni, komoly és elismert üzlezember már nemzetközi, USA szinten is, ami engem megnyugtat.
a miheztartás végett-éljen a barátság amcsi orosz török kinai japán spanyol holland német olasz belga portugál francia angol.-akármellik-nép mennyit is gyilkolt? tehát kik a barátok? és ha ezek a barátok? ki az ellenség? de tényleg vannak itt valahol élő öntudatos emberek?
Szerintetek az pozitív, semleges vagy negatív hogy miközben zajlik az axiom space àtvilàgítàsa (ebbe fektetünk be 100 m usd) lecserélik a 6 honapja kinevezett ceo-t? Lehet hogy az àtvilàgítàs feltàrt vmi durvàt?
Abban nyilván igazatok van hogy minden részlet nem kerülhet napvilágra.. Ez jogos is mert veszélybe lenne az árfolyam De tőzsdei cégek ről beszélünk amit transzparensek. Egy tőzsdei cég mindig transzparens a befektetőnek tudni kell hogy mi történik a cégbe… Milyen üzlet milyen eredményt hozott, Mennyi volt a kiadás mennyi volt a bevétel mire mennyit költöttek és mikor.. A tőzsde transzparens nem minden a titkok ról szól
Ki beszél itt érzékeny szerződésekről, úgy látom egyeseknek fogalmunk sincs, hogy mennek a dolgok a nagy világban. Na mindegy, a lényeg, én személy szerint sokkal többet vártam a találkozótól, de ez csak az én magán véleményem. Slussz pasz. Hétfőn reggel találkozunk, addig is pihi, meg egyéb, például megyek ki a természetbe az asszonnyal együtt kikapcsolódni . Mindenkinek legyen szép a napja.
Egyébként az Egyiptomi szál sem jelentéktelen .. Egyrészt 100 milliós piac , másrészt a földrajzi elhelyezkedése , BRICS tag mellékesen .. A Vörös tengeri kábel mizéria pedig anno nem kis fejfáhást okozott Nyugat -Európában ..hm..
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.