Értő olvasás... szerintem legalább kétszer leírtam, hogy én is mindig figyelem, és kedvelem az írásait és a chartjait...ha ez neked "számonkérő baszogatás", akkor gratulálok... Azt is leírtam, hogy mindenki úgy kereskedik, és azt csinál, amit akar, a saját felelőssége...de... a magyarázat egyértelműen az volt, hogy lefelé fog menni, mert, mert 4. szakasz, 4. szakasz, 3150, 2800, stb, de lényegtelen. Az viszont, amit akor is megírtam neki, nagyon nem volt szép, hogy kárörvendő és kioktató volt azokkal szemben, akik pl 2700 körül is belevettek, és beesett utána 15%-ot, és kissé el voltak keseredve...nem illendő egyáltalán más bukásán nevetni. Az utolsó mondat pedig ismét az volt, hogy igenis megnézném most is a pingvinjeit, mert szakmailag a rajzai nagyon jók, és igenis kedvelem. Évekkel ezelőtt Opusban is, máshol is mindig vártuk, megköszöntük neki. Mivel jelen esetben ez a kitörés valószínűleg teljesen átrajzolta a TA szinteket, kíváncsi lennék a meglátására, mert elismerem igenis a tudását. Ebben végképp semmi számonkérés nincs...sőt!!
Hajrá 4IG!
Hajrá 4IG!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.