Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Cool55 2025. 10. 30. 06:37
Sziasztok! Azt honnan látjátok/gondoljatok, hogy ma ismet esni fog a reszveny? 
feki80 2025. 10. 30. 05:43
Előzmény: #73297  Worthington
Köszi a választ, tehát racionális érv nem volt mögötte:)
lalika60
lalika60 2025. 10. 30. 05:43
Előzmény: #73294  Geriboom
Legyél szerény!
Worthington
Worthington 2025. 10. 30. 01:37
Előzmény: #73293  feki80
Szia, vola volt éppen, amikor ráborította a paraszt a könyvre! :) Vissza is pattantunk gyorsan, kevesen tudtak azon a szinten vásárolni! 
Kawaszabi77 2025. 10. 29. 23:56
Előzmény: #73291  Muszka1
Gyere holnap reggel is!!😂🤣
Kawaszabi77 2025. 10. 29. 23:32
Még egy nagyon jó tanács,amit próbálok matekkal alátámasztani,bár nem tudom ki fogadja el!Mondjátok itt rice-t...Ő 100x-ozott itt!Az olyan,mintha 380.000ft-os árfolyamot csinálnátok itt innentől igaz?Ki birná ezt nem adja el?Senki!Igaz?90% 18000-nél már eladná legkésőbb,a többiek meg utána sorban!Magyarul olyan emberek tanácsai,akik veletek hasonló cipőben járnak adott időben lehet többet segit!Én speciel most rengeteg olyan emberről tudok,aki velem voltak/vannak egy cipőben:Worthington,Bub,Coobra,Orbitalis,Nyugdijas,Sprint53,nem sorolom sokan vannak!Stayerke,ugyanaz a szitu,és igy tovább!Nyilván rice a legnagyobb szellemi vezető,nekem is itt,de az ő elméletével ha 100%-ban is egyetértek,a kereskedési módszerével nekem meg a kicsiknek nem szabad azonosulni,mert ő már 100x-ozott,+ 100x annyi papirja van,mint itt sokaknak!Dehát akinek van 10.000db papirja,vagy 5000db,és 3800-on jött,az ne úgy kereskedjen,hogy várok csak,mint ő!Vagy ha igen,kezdetnek 5 évig rá se nézzen,úgy igen!Ő is rengeteg ideje itt van,és UFO kategória!Ki ért egyet ezzel a gondolatmenettel?És aki jött volna új a talira,ott volt MINER,az ő számát elkérte volna,és vele napi szinten megvitatni a dolgokat,ki mit gondol,mire számit,és együtt épitkezni onnantól!Abból jön ki jó dolog!Hasonló belépési pont,volumen,akkor a cél is hasonló valószinű,és 90% kijön egy barátság is,de egy közös cél felé tartó jó kapcsolat az biztos lesz belőle,van kihez szólni!Még egy példa múltkor irta valaki,fejből nem emlékszem ki,hogy vett ő is 3800-nál,mikor mondtam én is vettem!És 4400-nál boldog volt,örült hogy segitettem,meg akkor nagyon jól is esett,meg minden,hogy igy volt!Ha nem adta el,és 3200 lesz,akkor nem segitettem neki sajnos!Ezzel amiket most irtam ezzel akarok segiteni!Neki 5-6 olyan ember aki szintén 3800 körül jött,és össze tudnátok beszélni,1000x többet segitett volna most lehet,mert én 2800nál is jó vagyok,meg ha várnom kell 2évet 5000ig akkor is,de ha holnap mindent eladok akkor is!Ennyi nagy vonalakban a sok okoskodásom,nem biztos minden igy van!Elkeseredni nem kell,meg talán a kárörvendő hangok hatására se gyorsan eladni,ha most bukóban is ül valaki!Mindenki döntse el mit lát jónak,aszerint lépjen!Nekem egész hétre ennyi a beirás,fárasztani senkit nem akarok,okoskodni pláne nem!Azért nyomtam be pár dolgot,mert szar nap volt,többen vannak minuszba most,hátha nekik volt valami ami segit!Ha veszek a héten még,azt majd beirom,tervezve van!Üdv mindenkinek!A minuszoló barátunknak is!
Geriboom 2025. 10. 29. 23:24
Előzmény: #73271  Törölt felhasználó
Egy éve 800 forint volt. Azóta meg ötszörözte magát. Ez nem normális. Aki 4000 körül szállt be az 5 szőrös áron szállt be. Ez várható volt, hogy néhányan realizálnak. Most kell kiszállni és nem beszállni.. Szerintem most stagnálni fog egy darabig. 
feki80 2025. 10. 29. 22:46
Sziasztok! 
Hogy lehet az, hogy a mai napon a könyv alapján 3.760 Ft-ról 1 lépésben leestünk 3.505 Ft-ra?
Vagy csak Én látok valamit rosszul a könyvben?
wblake
wblake 2025. 10. 29. 22:45
Előzmény: #73284  Törölt felhasználó
Szia MoSzi. Habár nem engem szólítottál meg, hadd reagáljak, mert voltam a tédhez hasonló helyzetben. Sanszos, hogy hozzád képest kicsit kevesebb nem realizált bukóval, de fájt, mint a kurvaélet.
Mielőtt bármilyen döntést hozol, ezt hadd ajánljam figyelmedbe: Tilt (poker) - Wikipedia, főleg az "Advice when tilted" részt.
Amit én tapasztaltam ezzel a papírral: JG szellentésére is emelkedik. Valami hír biztosan lesz hamarosan, ha nem más, hamarosan jön a Q3 jelentés. És egy fejlődő, növekvő cégről van szó, így ez ideiglenes állapot, még ha a napokban be is fog zuhanni egy kicsit az árfolyam. Fel a fejjel ;-)
Muszka1
Muszka1 2025. 10. 29. 22:43
Előzmény: #73287  Törölt felhasználó
Nem kell izgulni, nem lesz az olyan hosszútávú befektetés!
Törölt felhasználó 2025. 10. 29. 22:27
Legurítok egy sört, aztán jóéjt Mindenkinek!
Köszi az építő jellegű kommenteket, jó volt veletek beszélgetni!
Uff. Íme beszéltem. 
Kawaszabi77 2025. 10. 29. 22:14
Egy kis okoskodás!De előtte:ha lesz egy ilyen tali megint,gyertek el!Üzemanyag egy 20as aki messze lakik,esztek egy jót,fél nap elmegy,lesz 40-50-be!Annyiba se!Aki iszik egy sört,annak ki fogom én is fizetni a sörét,nem fog nekem se múlni azon semmi,de!Ebbe a hülye online világba találkoztok hús-vér emberekkel,és rengeteg okos dolgot le lehet szűrni,amiből profitáltok esetleg!A banki tanácsadó,vagy a mesterséges intelligencia amit mond,az nem biztos tuti!Én is azért mentem el,mert hasznos volt!Nem kidobott pénz!A lényeg:mikor vesztek valamit,itt van 20-30 dolog,amit mérlegre kell tenni mindig!Mennyi pénzem van?Mennyi ideig tudok maradni?A pénz hány %-át kockáztatom egy papirba?Van e más bevételi forrásotok?stb,stb!Mikor minden mérlegen van,akkor úgy kell dönteni!Minden egyes ember teljesen más cipőben jár!!Azt mindenki a maga sorsát tudja csak rendezni,mikor rányom valamire!Onnantól az vérre menő kemény dolog,még ha itt a fórumon megy is a hülyeség esetleg közbe!Az is kell néha,de itt nem az a lényeg,hanem mindenkinek a saját pénze,és eszerint intézkedjetek!Ne az legyen mint sok papirba,tele a fórum beragadt,megkeseredett arcokkal,akik majd évekig dekkolnak kikeveredjenek valahonnan!Legyen siker,ha csak kicsi is,jobb mint ha nagy szar van csak!!Akkor lesz kedvetek folytatni a kereskedést,meg akkor lehet belejönni majd!Az lenne a lényeg talán,jókedvvel,és keresni is!Nem kell mindig sokat!Főleg az elején!Sikerélmény legyen először!!
mandoo 2025. 10. 29. 22:09
Szerintem ha valakinek az írását érdemes megfontolni, az Rice. Sokan vannak, több ember jókat mondd, meg kijózanítót sokszor. Viszont Rice olyan, mintha nyakig benne lenne a cég életében, néha azt hiszem, hogy ő maga Jászai, kellőképpen fanatikus, és meglepően jó látnok, mert szinte leköveti az árfolyam a vízióit. Igaz, hosszabb időtávon, de ez normális, és ő sem hetekben méri, mérte a dolgokat. Mellesleg tavaly valamikor volt beírása, hogy a 2025 a 4iG éve lesz, én már akkor is majdnem fullba toltam. Igaza lett! És jelenlegi elképzelésekben is igazat adok neki a legtöbb dologban.
Törölt felhasználó 2025. 10. 29. 22:07
Előzmény: #73278  Bpali2
"Hm.. hosszútávra … akkor meg mi a probléma ?? 😂"
Kinek mi a hosszútáv? Félreértés ne essék, én nem számítottam duplázásra 2 hét alatt. 
Bár jó lett volna. :D :D 
Sokkal inkább az a probléma, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint, hosszútávon jövök vissza nullára.
feel
feel 2025. 10. 29. 21:59
Volt nekem (van is) 1000ft-os vetel ami 300ft-ra esett anno es nem adtam el.Legalacsonyabb vetelem 452ft az is megvan.Szoval nem 1-hetben gondolkodtam.Persze,ha a nagy szakertokre hallgatok akkor egyik vetel se lenne meg.
Carloska 2025. 10. 29. 21:58
Szép estét!
Már hetekkel ezelőtt gondolkodtam, hogy írok. De végül rászántam magam:) 
Én a totális "kisbüfi" kategória vagyok.
Nem is szeretnék okoskodni, de nyugalom:)
Nyilván senki sem gondolhatja komolyan, hogy két hónap alatt duplázunk es nincs semmi korrekció. Persze legyen igy, örülnék neki:)
Én úgy gondolom, ebben a papírban van potenciál. Ezért is ez a portfolióm 40-45% (kb). Amikor az első pakkom vettem (lassan egy éve), akkor valahol mélyen 4 ezer ftra lőtem be az értékét. De ezt nagyon mélyen, mivel nem mertem tull komoly összeget rá rakni (sajnos). Folyamatosan bővitgettem. Így is kb 3szoroztam az átlagáram, ami álom kategória.
És az 5 ezres bulin nagyon szívesen részt vennék🙂 van itt pár személy, akik megerősitettek a "hitemben". Na jó, az egyik kolléga "nevét" muszáj kiírnom: Kawaszabi. Y gen második feléhez tartozom, és "gyerekként" (akkori tizenéves korosztály legyen már "gyerek") a kedvenc csaparom a Kawasaki volt a MotoGPben😃 Csapat szinten, mert pilótakban mast favorizáltam. Szóval a kolléga fekhasználó neve is közel áll hozzám🙂
Sok nyerőt és kitartást mindenkinek!
Törölt felhasználó 2025. 10. 29. 21:54
Előzmény: #73273  mandoo
Tökéletes meglátás, szinte mindenben.
Valóban kezdő vagyok, kb 5 éve tőzsdézek. Ahhoz viszont már elég öreg, hogy tudjam, Pompi MOL elemzései 95%- ban nem jönnek be. (Bocs Pompi, régen nagy "rajongód" voltam)
Sosem kerestem hetek alatt 30-50%-ot. Többnyire blue chip papírokat tartottam a portfólióban.
4IG nemrég került képbe. Ez valahogy más papír, és úgy érzem, hogy én nem tudom kezelni. Semennyire.
Egyszer nem lehet venni, mert mire beküldöm a megbízást, már többe kerül a papír, mint amit 1 perce realban láttam. Sikerül vennem, pár nap múlva cirka 25%-os bukóban ülök.
Biztos a tapasztalatlanságomból adódik, hogy ezt nem annyira értem ...
Ezért köszönöm mindenkinek, aki építő jelleggel ír ide a fórumba.
feel
feel 2025. 10. 29. 21:53
Előzmény: #73281  Ikon02
Ev vegeig uj ATH-ra.
Csomi1977 2025. 10. 29. 21:47
Előzmény: #73281  Ikon02
Szerintem zuhanás lesz 3500 ig . Ilyen durva hetek után . valakik itt csúnyán megszedték magukat és van egy tippem hogy a Rábánál is ez volt . Vagy amit itt kerestek volna abból vették volna a Rábát is csak ott is elszabadult az árfolyam ? 
Ikon02 2025. 10. 29. 21:44
Szisztok! Ki mire számít holnap, illetve hosszú tavon? 

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek