én várni nem várom, csak a TA jelezte nekem 4160-ra, hogy ott kellene hülnie. ehhez képest ment újabb cca 10%-ot. :) majd ha meglesz a teteje és fordul akkor számolgatok szinteket. most még felesleges.
Marad a tőzsdén. Orbitális Valószínű én is vennék :D Választások után lesz még 1 nagyobb díjemelés. Jövőre a 3Qben már az is szerepel és utána bevezethetik a tőzsdére is. . Érdekes ez a korrekció kérdés. Mindenki annyira várja és mégse jön. A többi fórumon már hétvégén is írogatták, hogy a héten korrekció. Szerintem itt az változtat meg mindent, hogy a külföldiek veszik és pár nagy szintenként zsákolja és elteszi későbbre. 4515ft 4,26milliárd Ebből mennyit vehettek a hazai kicsik? Hát nem sokat, de sokat adtak. Persze sokan napiznak is ilyenkor. 4480on és 4580on adtam 1000et az íze kedvéért, mert jó íze volt :D
4IG megvette a Rábát. A Rába marad a tőzsdén. Minél feljebb van az árfolyama, annál jobb a 4IGnek. Ezt fogják csinálni a telekommunikációval is. Tőzsdére fogják vinni, de a 4IG marad a többségi tulaj. Jászai már talán 2 éve lenyilatkozta. Persze majd akkor viszik a tőzsdére, ha negyedévente sok milliárd nyereséget termel. 4540ft Szépen szedegetik össze az eldobott papírokat.
A hegymászót-csúcstámadás előtt interjúvolják:Mi az élvezet abban,hogy mindent kockára téve akarja elérni elsőként a csúcsot? Válazs:Mert ott van!!! Előttünk is ott van a csúcs,annyi a különbség,hogy a magasság ismeretlen,de kitartásunk VÉGTELEN! HS!!!
Otp forgalma napok óta kevesebb Sztem az ottani gazdag kör, is ráugrott a remek lehetőségre. Aki tényleg tartotta, gazdagon nyaralgathat vagy barmi ferrarizhat.
Holnap megközelíthetjük az 5000et. Érdekes nap lesz, mert utána 4 nap szünet lesz. Valószínű nagyobb hullámok is lesznek majd. Mire jelentés lesz, arra alig lesz kicsiknél részvény. Ezek a nagy forgalmak nagyon erősítik a magasabb szinteket. Eddig nem nagyon volt ilyen a BÉT történetében. Pár kicsi meggazdagszik itt! Grat nekik! Szerintem hamarosan az innét kiszállók robbantanak pár lemaradó papírt, mert megindult a mozgás másba is. (Wallis, Delta, Opus, Enefi, stb. Rába már tegnap kezdődött és ma megy 3200 felett van most) A lényeg, hogy itt most a nagyoknak a külföldi spekik is segítenek a vételekben, mert a hazaiak már nem merik venni ezeken a szinteken. 4585ft és 4milliárd feletti forgalom HATALMAS!!!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.