Kérjük az összes Quaestor károsultat, hogy csatlakozzon a Facebook oldalunkhoz. Ha nincs Facebookja, akkor írjon a következő mail címre: aniko.71@citromail.hu vagy ide:info@quaestorkarosultak.hu
link
link
MIVEL MÉG MINDIG NEM FIZETTEK KI BENNÜNKET,A KÖVETKEZŐ TÜNTETÉSÜNK SZEPT. 20-án LESZ BUDAPESTEN !
13 évre ítélték első fokon a Quaestor volt vezetőjét. -Tarsoly Csabát 13 évre ítélték, és örökre eltiltották a cégvezetéstől a Quaestor-ügy hétfőn ismertetett első fokú ítéletével. Bűnszervezetben elkövetett csalásban, sikkasztásban, közokirat-hamisításban is bűnösnek találták. A vádlottak között összesen közel 60 év börtönt és 247 millió forintnyi bűnügyi költséget dobtak szét. Kettejüket felmentették. https://hvg.hu/gazdasag/20240902_itelet-a-quaestor-ugyben-tarsoly-csaba-fovarosi-torvenyszek-birosag
Végre pont kerülhet a brókerbotrányra?-A Fővárosi Főügyészség az eljárás jelentős elhúzódásának elkerülése
érdekében indítványt tett a büntetőjogi felelősségre vonást érdemben nem
érintő ügyrészek megszüntetésére a Quaestor-ügyben. https://mfor.hu/cikkek/makro/vegre-pont-kerulhet-a-brokerbotranyra-.html
Bohózattá kezd válni a Quaestor-ügy tárgyalása: 7 éve megy az egy helyben toporgás.-A lap információja szerint a pénzpiaci- és
tőkepiaci szakértő határidőn túl hivatkozott szaktudásának hiányára,
mire a bíróság kizárta az eljárásból és egymillió forint rendbírsággal
sújtotta. A Telex azt is írja, tudomásuk szerint ez már a 8. eset, hogy a
Quaestor-ügyben egy kirendelt szakértő végül nem ad használható
szakvéleményt. https://www.penzcentrum.hu/gazdasag/20220127/bohozatta-kezd-valni-a-quaestor-ugy-targyalasa-7-eve-megy-az-egy-helyben-toporgas-1121460
"egy cég irányába irányított akik megkérték az árát a tevékenységüknek de
azt a pénzt amit kifizettem plusz a 10 millió forintot visszakaptam és
nem mentem bíróságra" engem ez a cég, aminek a közbenjárására sikerült megszerezni a kintlevőséget, érdekelne. Ha nem publikus, akkor jöhet ide is: edwardwitten @citromail .hu csak persze szóközök nélkül, minden egybe (a botok miatt nem akarom fullba leírni) Előre is köszönöm.
"Végzés: A bíróság a felszámoló által előterjesztett közbenső mérleget jóváhagyja." Ez meg mi? Szakértőt vontak be, vagy a hülye bírók már ehhez is értenek?
Tisztelt Fórumozók, Tisztelt Károsultak! Olvasom , hogy mekkora kárt okoztak ezek az úgynevezett pénzügyi befektetők, meg hogy folynak a perek, de egy egyszerű kérdésem lenne, kaptak már vissza valamennyi pénzt a kárukból, és annak kamataiból? Engem is ért egy kár 4 éve odaadtam egy társaságnak 10 millió forintot, majd mikor visszakértem a pénzt és az ígért hozamokat ment a mismásolás és a szöveg, valamint érdekes módon az összes tulajdonosnak akiké a cég volt nem volt semmi a nevükön, kértem segítséget egy barátomtól, aki egy cég irányába irányított akik megkérték az árát a tevékenységüknek de azt a pénzt amit kifizettem plusz a 10 millió forintot visszakaptam és nem mentem bíróságra mert nem bíztam a rendszerben, kértem segítséget kaptam és megérte. Csak azért írtam le, mert érdekes mikor kérték a pénzt adtam de mikor adni kellett vissza nem adták, a koromra való tekintettel már nem tudtam volna várni 5 10 vagy akár 20 évet is, ezért tettem amit kellett...
Már jó ideje nincs friss tájékoztatás a hat éve, 2015 tavaszán bebukott
három brókercég – Buda-Cash, Hungária, Quaestor – ügyében a Magyar
Nemzeti Bank (MNB) pénzintézetek vég- és felszámolására működtetett
cége, a PSFN Kft. honlapján: a Buda-Cash és a Quaestor esetében 2018-as,
a Hungária esetében 2019-es a legrégebbi bejegyzés. Utánajártunk, mi
lehet ennek az oka, hol tart a három cég felszámolása, azok várhatóan
mikor zárulnak le, mi szükséges még a befejezéshez, milyen mértékű
kártalanítást kaphatnak a brókercégek pórul járt ügyfelei, s hol
tartanak azok a perek, amelyeket a felszámoló indított a botrányokért
felelőssé tehető személyekkel szemben. https://mfor.hu/cikkek/vallalatok/a-brokerbotranyok-utan-hat-evvel-sem-lehet-tudni-mikor-zarulhat-le-a-porul-jart-ugyfelek-kartalanitasa.html?fbclid=IwAR0mgiHfndeink2nWylO1X3-Jn6zonHWwdt-ve5U09PdD9TnFAP7HCSaxSY
Ma kaptam többoldalas levelet, de egy szót sem értek belőle. Végzés: A bíróság a felszámoló által előterjesztett közbenső mérleget jóváhagyja. Felhatalmazza a bíróság a felszámolót, hogy az adós pénzeszközeiből a saját számlájára felszámolói díjelőlegként átutaljon 33.651.454 forintot. Mi ez?
Quaestor károsultak tömörülése
link
link
MIVEL MÉG MINDIG NEM FIZETTEK KI BENNÜNKET,A KÖVETKEZŐ TÜNTETÉSÜNK SZEPT. 20-án LESZ BUDAPESTEN !