Elég nehéz logikusan gondolkodni ma már a 4iG-vel kapcsolatban. Maga az egész cég megfoghatatlan, mert mesterségesen felpuffasztott, bődületes hitellel a nyakán, hatalmas veszteségekkel is sorra vásárol fel másokat, és sorra köti a jól hangzó beruházásokat/ megállapodásokat globális nagy szereplőkkel. Isszonyatosat ment az elmúlt időszakban, gyorsulú ütemben dönti óráról árára az ATH-kat, ma már mindenki be akar szállni, senki sem akar lemaradni róla. A fák nem nőnek az égig, már nagyon hiányzik egy 1-2 hetes korrekció. Minél tovább fog tartani ez a száguldás, annál nagyobb lesz az esés rövid távon. Aki igazán tudja most a tutit, az olyan mintha tudná a kövheti nyerőszámokat az 5-ös lottón..
Z4135, majdnem ATH. Eszméletlen napon vagyunk túl.Pénteken zárás után néztem a számlámat, gondoltam, legalább hétvége jön, nincs kereskedés és nézhetem még egy darabig azt a bizonyos örömteli számot. Hétfőn meg korrekció. De a fene egye meg, bővíteni fogok, csak azért is! Utóbbi meg is történt, csak kicsit magasabb árfolyamon...
Nem tudom ti hogyan vagytok vele, de én még mindig levegő után kapkodok. Eszméletlen ami napok (hetek) óta megy, és még nem látni a végét! Újabb bődületes napon vagyunk túl, 405 forintot ment ma az árfolyam!!! Még leírni is eszméletlen, nemhogy kimondani. A legtöbbünk gyanítom vakon aláírt volna év elején egy 2500-3000 forint közti árfolyamot, miközben már 4140 is megvolt!!! Komolyan mondom tiszta őrület! Záró: 4135
Tegye fel a kezét, aki reggel ezt gondolta. Nem látok kezeket:) Megmondom én is oldalazásra és kis korrekcióra számítottam, amiben majd bővítek... Nem 4 MRD feletti forgalomra. Brutális vételi erő!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.